Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Bogdana si al meu este un profitor.

Nici Stefan nu sta in fund dar nu ma stresez. Vlad a stat aproape de 7 luni. Iar de vorbit deocamdata imi ajunge o moara stricata.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

uneori seara cand ma culc..sunt de-a dreptul fericita..ca nu mai aud moara.....ca sincer..uneori ma capiaza...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ayla un mareee si de la noi ca sa prinzi puteri si sa-l strangi in brate tare, tare pe Alex cand isi va reveni.

La multi Ani ! bebicilor si mamicilor care isi serbeaza azi onomastica. Si un La Multi Ani ! si pt sarbatoritii zilei de azi.

Niki, multumim de aprecieri,
Kea multumim de sfaturi.
Petrean pt gat ar fi foarte bun un Sodou (lapte cat mai cald, miere si galbenus de ou), face minuni, mai ales daca il bei cat mai fierbinte. Saaaau sa vii la munte cu noi ca aerul tare de acolo ori iti pune capac ori te vindeca.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetele, am uitat sa va spun, ca de cand ma tot tin. Exista radio itsy bitsy bebe, se asculta numai pe net. Are cantecele de copii f f dragute, Ana asculta cu placere si sta cumintica. Dai search dupa itsy bitsy si apare pe pagina lor, dati click si gata.

A, si sa nu uit sa spun LA MULTI ANI si mamicilor Marii - Maria_k, Mariana, Anamariame si care se mai stie.

MONICA, ne rugam in continuare pentru o minune

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

noi il scultam de 2 ani si..este si babytv:P

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Ayla un mareee si de la noi ca sa prinzi puteri si sa-l strangi in brate tare, tare pe Alex cand isi va reveni.

La multi Ani ! bebicilor si mamicilor care isi serbeaza azi onomastica. Si un La Multi Ani ! si pt sarbatoritii zilei de azi.

Niki, multumim de aprecieri,
Kea multumim de sfaturi.
Petrean pt gat ar fi foarte bun un Sodou (lapte cat mai cald, miere si galbenus de ou), face minuni, mai ales daca il bei cat mai fierbinte. Saaaau sa vii la munte cu noi ca aerul tare de acolo ori iti pune capac ori te vindeca.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

nu ma mai suparati..nici nu stiti cat mi-as fi dorit..sa merg si eu..insa...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Bogdana, multa sanatate tie si puiutilor tai!Si eu sunt racita binisor si am inceput sa iau imunorezistan forte de la plant extrakt. Numai ca e tinctura deci pe baza de alcool, iar tu zici ca ai probleme cu ulcerul si nu stiu daca l-ai putea tolera. Incearca, la mine a avut efect dupa o zi, azi m-am trezit mult mai bine, dupa ce ma chinuisem cu paracetamol si oscilococcinum 3 zile inainte.

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetele, am uitat sa va spun, ca de cand ma tot tin. Exista radio itsy bitsy bebe, se asculta numai pe net. Are cantecele de copii f f dragute, Ana asculta cu placere si sta cumintica. Dai search dupa itsy bitsy si apare pe pagina lor, dati click si gata.

A, si sa nu uit sa spun LA MULTI ANI si mamicilor Marii - Maria_k, Mariana, Anamariame si care se mai stie.

MONICA, ne rugam in continuare pentru o minune

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

noi il scultam de 2 ani si..este si babytv:P

Poze gemeni

Povestea noastra

este vorba de itsy bitsy bebe pt copii mai mici de trei ani

Poze

Mergi la inceput

da..da..eu spuneam ca exista si baby tv

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Bogdana eu pentru gat iau Homeogene 9 la mine merge destul de bine.

Si cand te gandesti ca nici nu a inceput gradinita

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Bogdana eu pentru gat iau Homeogene 9 la mine merge destul de bine.

Si cand te gandesti ca nici nu a inceput gradinita

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

mai..inc e priveste gradinita..sunt doua variante..ori le innebuneste pe educatoare...si ma vor suna alea sa merg dupa el..ori le va place de el..ca e f f f descurcaret..deja au intrebat toti"cine e copilul asta..de se intereseaza inclusv inspectoarea de el?"..asta..ca am avut un show cu inscrierea...de mai aveam putin si afla pro tv-ul

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Diana, pentru ce varsta ai luat hainutele? Ce inaltime are puiul tau? www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/3593620511/in/set-72157619756452025/" target="_blank">Asta de exemplu l-ai luat pentru 9 luni sau pentru 12? Vreau si eu sa comand si as vrea sa stiu cum e cu marimile?

Si va mai bat inca odata la cap cu rugamintea mea si a altor mamici care nu au bafta si norocul sa aiba asa depozit in oraselele lor de provincie! Mai reuseste vreo mamica sau vreun tatic amabil si descurcaret sa ajunga la acel depozit ( am inteles ca este langa Metro Berceni )? Eventual saptamana viitoare, ca week-end-ul asta e exod de ghiocei si mamici si tatici de ghiocei la Bran-Moeciu!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput