Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
petrean spune:
lysbeth..tu unde ai poze..de zic fetele ca te-au vazut?si eu vreau...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
rivali spune:
Buna dimineata!
Bogdana stau linistita, nu am eu timp sa mor cu doi ,dar tu cu trei...![]()
Eu am o durere de cap de trei zile de innebunesc.
Poze
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Pisik, nici al meu nu sta in fund...dar sta in picioare. pentru ca am obosit sa-l tin tot timpul cu mainile in piciare i-am luat premergator si l-am trimis la plimbare. Sper eu ca in felul asta o sa stea si in fund Tasu zice ca nu e ca nu poate c ca pur si simplu a sarit peste etapa cu statul in fund. Sper sa aiba dreptate...Nu prea e ok cu premergatrul. Sorsa a mers pe varfuri cateva luni din cauza lui. Si vad ca si bestia mica tot cu varfurile impinge in podea chit ca ar putea sa lase toata talpa. Vom vedea cum evolueaza zilele astea...Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Buna dimineata! Bogdana stau linistita, nu am eu timp sa mor cu doi ,dar tu cu trei... Eu am o durere de cap de trei zile de innebunesc. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
stii ce e cel mai frustrant/ca dc nu am voce..si dc vreau sa-l cert pe andrei..nu pot..si el profita
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
rivali spune:
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Monica suntem alaturi de tine si de Alex. Ne rugam pentru voi.
Poze
rivali spune:
Bogdana si al meu este un profitor.
Nici Stefan nu sta in fund dar nu ma stresez. Vlad a stat aproape de 7 luni. Iar de vorbit deocamdata imi ajunge o moara stricata.
Poze
Kea spune:
Ayla, sper sa primesti pupicul azi, sa-si revina Alex usor, sa scapati de griji!
Gaza, poti sa-i dai morcov cu mar, pt ca morcovul l-ai testat deja, daca apare ceva in neregula e de la mar. Se recomanda sa se introduca alimentele pe rand, in sensul ca sa nu-i dai piure/supa/suc de mai multe legume si/sau fructe odata, caci in caz de alergie nu stii la ce a reactionat negativ, nu in sensul ca n-ai voie sa faci combinatii. Poti combina si mai multe, dar sa adaugi numai o fructa/leguma noua, la intervat de catvea zile, chiar o saptamana.
5 luni
mababei spune:
Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumph
Mario Andrei-bebe de Nikoleta
Maria Casia-bebe de Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mihaelacg
Marina Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame
Adela Marisa-bebe de Denisamada
Mariana(Simina)
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru si Nicolae
La multi ani tuturor mamicilor ce-si sarbatoresc astazi onomastica!

mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Pisik06 spune:
Fetele, am uitat sa va spun, ca de cand ma tot tin. Exista radio itsy bitsy bebe, se asculta numai pe net. Are cantecele de copii f f dragute, Ana asculta cu placere si sta cumintica. Dai search dupa itsy bitsy si apare pe pagina lor, dati click si gata.
A, si sa nu uit sa spun LA MULTI ANI si mamicilor Marii - Maria_k, Mariana, Anamariame si care se mai stie.
MONICA, ne rugam in continuare pentru o minune
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
mababei spune:
Monica, ma bucur ca treci pe la noi si sper din suflet ca minunea pe care o astepti ( si noi odata cu tine ) sa se intample chiar astazi!

si multe imbratisari pentru cea mai incercata femeie, sotie, mama!
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Tasu zice ca nu e ca nu poate c ca pur si simplu a sarit peste etapa cu statul in fund. Sper sa aiba dreptate...Nu prea e ok cu premergatrul. Sorsa a mers pe varfuri cateva luni din cauza lui. Si vad ca si bestia mica tot cu varfurile impinge in podea chit ca ar putea sa lase toata talpa. Vom vedea cum evolueaza zilele astea...Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)