Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI!!!!!

Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumf
Mario Andrei-bebe de Nikoleta20
Maria Casia-bebe de Maria_k,dar si pt Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mohaelacg
Maria Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica82
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame

Si binenteles sarbatoritilor zilei

Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru si Nicolae

Nicky, Dyana, multumim de aprecieri

CATIV, f frumu caciulita, sa o poarte cu placere.

LYSBETH, nu pui si tu o poza cu premergatoru minune? Pana la urma e ok sa le luam premergator sau nu? Ca eu citisem ca nu ar fi asa bine, ca se invata sa mearga pe varfuri, ca o sa mearga tarziu si cate si mai cate .

Si tot pt Lysbeth: nu imi vine sa cred ca ai fetita de 11 ani! Ori ati facut-o f f devreme, ori aratati voi extraordinar de bine. Jos palaria

Fetele cu bebei mai mari, oare e fata mea singura care cu zice mama, defapt nu zice nicio consoana, vorbeste pe limba ei, dar nu articuleaza nimic de genu baba, papa, ba, ma, etc. Sa fie vreo problema? Si iarasi, ea nu sta singura in fundulet, dar asta si pt ca pana la 6 luni nu am pus-o intre perne, nu prea am lasat-o sa stea, de frica pt coloana.
Sunt si eu mai rau decat CATIV, cand va aud pe voi ca bebeii fac nu stiu ce ma gandesc ca a mea e "inapoiata". Si evident pe urma ma apuca remuscarile

Ma duc sa fac piureul de fructe si dupa 11 sa ne incumetam sa iesim un pic afara, desi la ce vreme e...brrrrr.

Pupici gastii

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

dyana 27 sunt super hainutele poti da mai multe detalii despre locul din care le ai cumparat?pe mine ma inereseaza ceva pt iesit afara la iarna gen salopete imblanita geaca groasa manusi... manusi fetelor exista manusi groase pt bebei?

exista si manusi..da

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

pisik..si ai mei au sapt viitoare 6 luni..si nici vorba de stat in fund...dar nici nu ma stresez..andrei a stat la vreo 7 luni singur..si fontanela(intreba cineva)i s-a inchis la 1 an si..si pentru asta e sanatos..si destept..si frumos

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Nici a mea nu articuleaza, doar chiuie dar nu imi fac griji(ciudat, nu?) Indiferent cu care dintre noi doi va semana, cand va inepe sa vorbeasca, nu o vom mai putea opri. asa ca...profit de momentele de liniste de acum, cand inca pot asculta o emisiune sau cevaPisik, multumim de aprecieri pt caciulitamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

pisik..si ai mei au sapt viitoare 6 luni..si nici vorba de stat in fund...dar nici nu ma stresez..andrei a stat la vreo 7 luni singur..si fontanela(intreba cineva)i s-a inchis la 1 an si..si pentru asta e sanatos..si destept..si frumos

Poze gemeni

Povestea noastra

Cum va mai simtiti azi? Mai bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Nici a mea nu articuleaza, doar chiuie dar nu imi fac griji(ciudat, nu?) Indiferent cu care dintre noi doi va semana, cand va inepe sa vorbeasca, nu o vom mai putea opri. asa ca...profit de momentele de liniste de acum, cand inca pot asculta o emisiune sau ceva

Pisik, multumim de aprecieri pt caciulita

mami de Silvia Ioana

profitati din plin..ca noi uneori ne certam cu andrei s ataca 2 minute..sa auzim o stire..nu sa ascultam toate stirile

simona..sunt cu gatul praf..nu pot vorbi..ma doare..pot manca doar pufuleti..si strepsils:((
trag sperante sa nu mor

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

simona..sunt cu gatul praf..nu pot vorbi..ma doare..pot manca doar pufuleti..si strepsils:((
trag sperante sa nu mor

Poze gemeni

Povestea noastra

E clar... simtul umorului intact. Nu mori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Nici a mea nu articuleaza, doar chiuie dar nu imi fac griji(ciudat, nu?) Indiferent cu care dintre noi doi va semana, cand va inepe sa vorbeasca, nu o vom mai putea opri. asa ca...profit de momentele de liniste de acum, cand inca pot asculta o emisiune sau cevaPisik, multumim de aprecieri pt caciulitamami de Silvia Ioana
profitati din plin..ca noi uneori ne certam cu andrei s ataca 2 minute..sa auzim o stire..nu sa ascultam toate stirilesimona..sunt cu gatul praf..nu pot vorbi..ma doare..pot manca doar pufuleti..si strepsils:((trag sperante sa nu mor
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 Poze gemeni Povestea noastra
Cum sa mori??????Din atata lucru? Ai nascut 3 baieti si n-ai murit, te doboara o gripa? Nu e voie!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

pai nu e voie..cum sa-ti permiti sa mori cand ai in grija 3 copii?faceam si eu haz de necaz....mi-e o ciuda pe voi ca mergeti la munte

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pisik, nici al meu nu sta in fund...dar sta in picioare. pentru ca am obosit sa-l tin tot timpul cu mainile in piciare i-am luat premergator si l-am trimis la plimbare. Sper eu ca in felul asta o sa stea si in fundTasu zice ca nu e ca nu poate c ca pur si simplu a sarit peste etapa cu statul in fund. Sper sa aiba dreptate...
Nu prea e ok cu premergatrul. Sorsa a mers pe varfuri cateva luni din cauza lui. Si vad ca si bestia mica tot cu varfurile impinge in podea chit ca ar putea sa lase toata talpa. Vom vedea cum evolueaza zilele astea...

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput