Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am sa incerc si eu astazi sa vorbesc cu un medic...Sunt turbata, ca nu mai stiu cum sa trecem cat mai natural si peste durerile astea...Plansetele la colici au fost "subtiri" fata de ce e acum cu dintisorii...Si ma doare sufletul sa o vad asa de tulburata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ayla - ma bucur ca te-am "auzit"aici pe forum. va doresc sanatate si putere la amandoisper ca totul sa se termine cu bine pana la urma. meritati si voi un happy-end ca in filme

denisa - pai la mine e o necesitate. am casa pe doua nivele, la etaj e patul lui, si dormitoarele.jos am bucataria si sufrageria..deci noi jos traim. aici jos nu am unde sa il pun si sa fie in sigurantza.cat a fost mic statea in landou dar acum...pe jos nu pot sa il las ca il gasesc in mijlocul casei, pe canapea nici vorba. si sa il las sus si eu jos nu imi vine

Ayla si pt Alex.

Aris, aha, eu nu am problema asta... cel putin aici la Bucuresti, unde "problema" are doar 2 camere.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata fetele
In primul rand vreau sa ii urez lui Alex multa sanatate, sa deschida ochii si sa ii dea un real Monicai
Ne in continuare pentru ei doi

Noi facem azi 5 lunite. Asa ca puiu a primit cadou prima masinuta:
un chicco little driver. Arata cam asa:
http://www.buzzillions.com/image.dox?R=474624&wide=false
mai putin culoarea (al nostru e pe albastru)

De vreo 2 saptamani umblam dupa premergator si ieri am zis: fie ceo fi ii luam azi. Asa ca am fost cu el peste tot. am probat o gramada de modele. In unele a plans, in altele a studiat problema dar in asta a inceput imediat sa strige: aaaaa,aaaa, aaaa, daaaa, daaaa
+ batut cu mainile in butoane cu mainile
I-am zis: puiu e cat alocatia ta pe luna asta, nu mai ceri nimic altceva da??
A aprobat si noi l-am cumparat. Initial nu shtia ce e in cutia mare de carton cu care am venit acasa. A descoperit dupa baita cand ne-am intors in camera (intre timp tati plus bestia mare se ocupasera de asamblat). Cand l-a vazut a inceput iara sa chiuie si sa vrbeasca, zambetul lat pe toata fata, a fost demential. Chiar a fost achizitie perfecta
Deci fetelor, daca le luati ceva, asigurati-va in magazin ca le place.Niciodata nu sunt prea mici pentru asi exprima o parere

A si pentru ca ziceam ca incepem sa il invatam diverse lucruri: i-am aratat ca daca da cu manuta in butoanele de pe premergator se aud diverse sunete. A priceput imediat.

Gata ma duc sa beau ca azi avem sarbatoare dubla: ziua bestiei mici + a bestiei mari (o cheama si maria)
Si pentru ca suntem aici: LMA bebici care serbeaza lunisoare azi+bebici si mamici ce serbeaza ziua de nume azi

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

ayla sunt si eu alaturi de tine tie si familiei tale uram muuulta sanatate si muuulta putere. ai o familie minunata asa ca ai pt ce sa lupti.multi pupici pt Luana si Claudiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
chiar asa la cei alaptati poate aparea alergie din ceva ce mananca mama ??

Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

dyana 27 sunt super hainutele poti da mai multe detalii despre locul din care le ai cumparat?pe mine ma inereseaza ceva pt iesit afara la iarna gen salopete imblanita geaca groasa manusi... manusi fetelor exista manusi groase pt bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

`Neata!La multi ani si toate urarile de bine pentru sarbatoriti, fie de ziua numelui, fie de ziua...zilei.Am inceput pregatirile pt munte. Iata prima achizitie.Dyanna, multumesc din suflet pt raspunsIi dau azi cu putina betadina, apoi rivanol si fusidin. Eram ingrijorata ca nu mai trece dar daca imi spui sa am rabdare...Aylamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

La multi ani pitici mici nascuti azi!

Monica - Doamne ce ma bucur sa vad iar mesaje de la tine! Imi imaginez cum iti este fara copii. Si in contextul asta, cu Alex bolnav, si la distanta de casa... Ma rog si eu pentru o minune...

Vad ca sunt destul de multi bebelusi bolnaviori cu sau fara parintii lor. Sanatate multa dragilor! Vremea asta e pacatoasa rau...

Simina nu-ti mai zic nimic de costumas ca deja ai aflat parerea tuturor. Este ca te apuca frigul cand te gandesti la nastere?! Abia astept sa te cunosc la munte. Am pus deja deoparte lucrusoarele pe care ti le-am promis!

Despre decalotare. Fetelor, nu mai fiti asa paguboase. Stiu ca sunt tone de medici care recomanda decalotarea fortata si chiar si operatia. Atata timp cat aveti grija de igiena locala zilnic, e foarte putin probabil sa aveti probleme. Si... vorbesc din experienta.

Despre intalneala de la munte, ma bucur mult ca s-au schimbat conditiile meteo. Ieri se parea ca in week-end va ploua non-stop. Azi... cica va fi soare. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

La multi ani!
Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumf
Mario Andrei-bebe de Nikoleta20
Maria Casia-bebe de Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mohaelacg
Maria Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica82
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame

Damian Codrut Andrei-bebe de Lisbeth
Alexandru-bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae-bebei de Andreeeea

Si La Multi Ani! si puiului meu Adela-Marisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

La multi ani pitici mici nascuti azi!

Monica - Doamne ce ma bucur sa vad iar mesaje de la tine! Imi imaginez cum iti este fara copii. Si in contextul asta, cu Alex bolnav, si la distanta de casa... Ma rog si eu pentru o minune...

Vad ca sunt destul de multi bebelusi bolnaviori cu sau fara parintii lor. Sanatate multa dragilor! Vremea asta e pacatoasa rau...

Simina nu-ti mai zic nimic de costumas ca deja ai aflat parerea tuturor. Este ca te apuca frigul cand te gandesti la nastere?! Abia astept sa te cunosc la munte. Am pus deja deoparte lucrusoarele pe care ti le-am promis!

Despre decalotare. Fetelor, nu mai fiti asa paguboase. Stiu ca sunt tone de medici care recomanda decalotarea fortata si chiar si operatia. Atata timp cat aveti grija de igiena locala zilnic, e foarte putin probabil sa aveti probleme. Eu sunt deci contra decalotare fortata. Si... vorbesc din experienta.

Despre intalneala de la munte, ma bucur mult ca s-au schimbat conditiile meteo. Ieri se parea ca in week-end va ploua non-stop. Azi... cica va fi soare. Doamne ajuta!

Mergi la inceput