Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am dorit, am reusit sa dorm de la 2 pana acum, neintrerupt. Nu am mai dormit de vreo 3 nopti. Si am simtit in somn sarutul lui asa cum ma pupa dimineata cand pleca. Era asa real, incat m-am trezit imediat.
Si sunt singuraaaaa..
Mi-e dor de micuta mea!!!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multumesc mult fetelor pt sfaturile legate de tarc. am hotarat sa aleg unul de panza. am gasit unul care arata f bine, nu stiu cat e de grozav.
voi de ziceti de tarcul asta

25 martie 2009

super

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ayla, multe ganduri bune si de la noi !!!!!!!!!!!!!!!!! si sanatate !!!!!!

Fetelor la voi s-a inchis fontanela la bebe ?? am fost la pediatra pt bubitele de pe picioruse si a zis ca e o alergie la ce zau nu stiu ?? am schimbat cerealele Orez cu roscove de la nestle avem acum , o fi de la astea ??

Si s-a uitat la fontanela si a zis ca nu prea e inchisa

La voi cum e?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

stai linsittia..la ai mei...e f mare..asa s foat si la andrei..s-a inchis la 1,2 ani

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica ma bucur ca ai intrat ,ca ai reusit sa dormi cat de putin...conteaza. Sa dea DD sa-si revina repede si Alex ...sa se termine lupta vostra continua cu necazurile

La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

neatza..acum..
eu..tusesc..de cred ca scol muntii...nici dc as fume o sapt non stop..cred ca nu as tusi asa
Monica..ma bucur ca ai adus vesti bune despre Alexsa fie tot asa
Daca ai sitmit ca te-a pupat..sigur ti-a trimis un pupic...si cand ajungi la spital va deschide ochii sa ti-l dea live
Gaza..am sa incerc sa trimit pachetul..sper sa ajung..ca dc sunt tot asa
Dyana..foarte frumoase ostumasele..primele 3 le am si eu..insa caciulitele s-au facut praf..la spalat

Poze gemeni

Povestea noastra
la multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica, si ghioceilor sarbatoriti de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata fetelor!Sunt dupa o noapte foarte agitata si chiar simt nevoia sa beau o cafeluta...asa ca o s-o beau aici ci voi...
Nu am mai reusit sa citesc nimic din urma...am fost plecati la mare...pana la urma a fost ok, cu cateva concerte de la dintisori...ca tocmai acum s-au gandit sa erupa dintisorii...
A fost bine.Am stat la o garsoniera in Neptun, cu tot confortul...Miruna s-a odihnit foarte bine la malul marii, i-a priit foarte bine. Oricum, trebuie sa fii foarte organiyat cand te duci cu asa copilas mic la mare.
Vroiam sa va intreb...Nu stiu daca si voi aveti problemele mele.Ce sa ii mai dau Mirunei pentru a ameliora durerile astea cu dintii...I-am dat si Nurofen, si Panadol, si supozitoare cu paracetamol, si geluri...Nu mai stiu ce sa mai fac, ce sa ii mai dau...Mi-e teama si cu atatea medicamente...As incerca ceva homeopat dar nu stiu ce...Poate ma ajutati voi...

Mergi la inceput

http://www.okazii.ro/catalog/29991769/Baby-Orajel-Teething-Gel-Twin-Pack-formula.html

asta e un gel foarte bun...l-au incercat deja multe fete..si al meu e pe cale sa ajunga

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani si de la mine ghioceilor sarbatoriti!
Doamne, abia mai vad sa scriu.
Bogdana, sunteti bine?
Adriys, multa sanatate puiului!
Am citit azi-noapte din urma, va multumesc din suflet pt ca v-ati gandit la noi.
Mi-e dor de copiii mei. M-am trezit si eram asa de singura. Off, exclus sa raman aici fara ei. Acum ma pregatesc sa merg la spital.
Doamne, te rog fa o minune!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

http://www.okazii.ro/catalog/29991769/Baby-Orajel-Teething-Gel-Twin-Pack-formula.html

asta e un gel foarte bun...l-au incercat deja multe fete..si al meu e pe cale sa ajunga

Poze gemeni

Povestea noastra
Am citit de gelul asta...Si de granule Chamomilla, doar ca nu stiu dilutia care trebuie luata...

Mergi la inceput

chamomilla se da la sfatul dr..adik el stabileste dilutia I-am dat si eu lui andrei si a fost de efect

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput