Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
cine puii mei m-a pus sa citesc atat despre fimoza; eram mult mai bine in tampenia mea acolo; acuma am doua pareri, ambele argumentate zdravan: una sa-l las in pace, alta sa nu-l las deloc; poate cineva sa-mi traga una-n cap data viitoare cand ma documentez??????????????????????? oricum, mai am 3 luni sa ma documentez si de peste hotare... si intre timp tot trag de putza (cu toate ca am argumente bune sa nu trag nici asa usor) sincer, n-aveti o bata sa ma trosniti in fontanela mea inchisa... sa ma mai trezesc maine?????????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Reusesc si eu sa intru, am si recuperat 2 capitole, incerc sa raspund cat am retinut.
MONICA, ma rog pentru tine sa iti dea Dumnezeu putere, rabdare, curaj. Ma rog pentru Alex sa isi revina si sa redeveniti familia frumoasa si fericita pe care o stim cu toate. Nu ma prea pricep la cuvinte, dar sa stii ca ma gandesc la tine. Nu uita ca te iubim mult
MONNVAS, multumim de urari in avans
LEELOO, LA MULTI ANI si tie si lui ALIN, sa fiti la fel de fericiti in continuare
ADI, multa sanatate Teonei, se pare ca e sezonul racelilor
SABY, ce fetita dulce si ce parinti draguti
ARIS, si eu zic ca si Kea, ca cel de lemn e mai ok. Noi avem deja pat pliant de panza si chiar nu stiu ce sa fac, ca tare as lua un tarc adevarat, de lemn, dar unde sa le mai pun pe toate?
FLORINELA, Ana a facut tranzit baritat la Grigore, nu stiu daca e acelasi lucru. Au pus-o pe o masa, cu un aparat mare deasupra, mie mi-au dat un soi de pelerina grea, cu plumb cred, si m-au pus sa ii dau din biberon o combinatie de ceai cu bariu, facuta de ei acolo. M-au pus sa ii dau in diferite pozitii, sa ma opresc, etc., astfel incat sa vada care e fluxul mancarii in traseul esofag-stomac. Sper ca te-am ajutat. Bafta si sanatate platinatului
Multumim celor care ne-au urat sanatate. Ana e mai bine, dar e f f mucioasa, o aspir non-stop si tot nu poate respira. Plus ca e f f caraita, azi nu a dormit mai deloc si a marait toata ziua + vreo 3 crize urate rau de plans. Inca am un semn de intrebare cu muntele, dar cred ca mai intelept ar fi sa nu. Desi dorinta si tentatia sunt maaaaari.
La poze gasiti ultimele 2 albume, cu poze de la mare si din parc (ne-a cadorisit tati cu o sedinta foto)
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
dyana27 spune:
pisik ce dulcica eeeeeeeeeeeeeeeeeeee; domnisoara deja, si are un zambet/ ras superbeeee, n-ai cum sa nu zambesti la poze
mutzunel mic de 5 lunite
dyana27 spune:
arisai un link spre tarcul ala??????? mie-mi place de mor asa pentru joaca, chiar daca eu am patut din panza; oricum o sa-i iau patut de lemn la un moment dat, dar mi-ar trebui un tarc mai mare de joaca; ce dimensiuni are??????
mutzunel mic de 5 lunite
Nicky09 spune:
Pisika-bebelina ta e minunata....si niste ochisori ce are, sa-i mananci nu alta!Mi-a placut silueta ta si umbreluta de soare a sotului tau.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Gaza22 spune:
Uite va pun si eu cateva poze de la mare.
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Gaza?locked=true#5378845194977707346
si va rog muuult sa-mi mai spuneti si mie o data cum sa pun link-ul in spatele unor cuvinte, stiu ca ati repetat de multe ori pt diferite mamici dar neuronul meu nu mai functioneaza asa bine, asa ca plss daca are cineva rabdare sa-mi mai explice si mie. pup noapte buna.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Nicky09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 cine puii mei m-a pus sa citesc atat despre fimoza; eram mult mai bine in tampenia mea acolo; acuma am doua pareri, ambele argumentate zdravan: una sa-l las in pace, alta sa nu-l las deloc; poate cineva sa-mi traga una-n cap data viitoare cand ma documentez??????????????????????? oricum, mai am 3 luni sa ma documentez si de peste hotare... si intre timp tot trag de putza (cu toate ca am argumente bune sa nu trag nici asa usor) sincer, n-aveti o bata sa ma trosniti in fontanela mea inchisa... sa ma mai trezesc maine????????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite |
Diana-ai vazut cum e o operatie de fimoza?Pe internet am vazut si eu.GRAOZNICA.Nu cred ca as fi in stare sa imi supun baiatul unei astfel de interventii asa zisa"minora".
Nicky09 spune:
Gaza-iti spun eu ca-s mai proaspata in acest domeniu, vreau sa zic ca tocmai am invatat cum se face.DECI TASTEZI IN FELUL URMATOR:
[ url= "linkul de la poze" ] denumirea pe care vrei sa o dai pozelor, exemplu :poze de la mare [ /url ].
SUCCES! Sa nu lasi nici un spatiu!
Nicky09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Uite va pun si eu cateva poze de la mare. http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Gaza?locked=true#5378845194977707346 si va rog muuult sa-mi mai spuneti si mie o data cum sa pun link-ul in spatele unor cuvinte, stiu ca ati repetat de multe ori pt diferite mamici dar neuronul meu nu mai functioneaza asa bine, asa ca plss daca are cineva rabdare sa-mi mai explice si mie. pup noapte buna. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite |
E fantastica familia asta plina de gaze....dar cea mai mica gaza...nu am cuvinte, ba da: e Superba!
Nicky09 spune:
La multi ani din inima!
Sorina Maria-bebe de Cocufan
Maria-bebe de Maya
Ariana Maria-bebe de Bebe-strumf
Mario Andrei-bebe de Nikoleta20
Maria Casia-bebe de Maria_k,dar si pt Maria_k
Maria Cristiana-bebe de Mohaelacg
Maria Alexandra-bebe de Alexa101
Amalia Maria-bebe de Silvia4
Maria Teodora-bebe de Mititica82
Sophia Maria-bebe de Ada1974
Maria Teodora-bebe de Bubu-tea
Maria-bebe de Iulia_30
Maria Natalia-bebe de Alina.n
Eva Maria-bebe de Anamariame
Sa fiti sanatosi si sa va purtati numele cu mandrie!
Damian Codrut Andrei-bebe de Lisbeth
Alexandru-bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae-bebei de Andreeeea