Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus dela ce ati facut alergie? sa treaca repede.

Olga, mamica lui David iepurasul

pai nu stiu daca e alergie sau doar niste bubite

de la ce sa faca alergie cand ea papa tziti si cereale ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Noi ne-am rasfatat in aceasta seara. Am iesit la restraurant impreuna cu David si prietenii (un cuplu cu un alt bebelus). Au fost atat de draguti amandoi, caci au adormit in ainte sa ne vina mancarea, iar dupa ce am terminat de mancat s-au trezit amandoi odata. Oricum imi fac bine iesirile. Intr-adevar astazi ma simteam de parca iesisem din tundra, dar mi-am revenit repede

Olga, mamica lui David iepurasul

ti-am zis eu ca iesirile (cu bebe ) fac bine !!!

pupici la toata lumea

merg la somn ca maine dimineata

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Offf Adyris imi pare tare rau pt mititica ta.
la DD sa se faca bine.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

nu e f scump. 380lei adica vreo 90 euro.
ti se pare si practic? adica ar sta un copil in el?
Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multumesc mult fetelor pt sfaturile legate de tarc. am hotarat sa aleg unul de panza. am gasit unul care arata f bine, nu stiu cat e de grozav.
voi de ziceti de tarcul asta

25 martie 2009

WOAWWWWW, che bello, CAT COSTA ASA CEVA?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

25 martie 2009

practic mai putin pt bebelusi...ei au nevoie sa te vada mereu in preajma.acesta mi se pareun pic cam inchis,ai nevoie de unul mai aerisit cum zicea Kea, de ce nu mergi pe chicco sunt foarte practice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Novus, nu stiu cum e cu fontanela asta, dar nici la noi nu prea se inchide: are 5,5mm si intre ochisori inca mai se face violaceu cand se enerveaza sau plange.....mie mi-a zis sa-i dau 10ml de calciu incepand cu luna viitoare...pana acum ii dadeam 5ml 10 zile pe luna.

Noi luni ne internam la Grigore Alexandrescu pentru investigatii....sa vedem de ce nu vrem laptic, si de ce luam asa putin in greutate. Pana acum manca supa pasata cu carne de vreo 3-4 zile nu o mai vrea...e drept ca am facut cu vita, poate vrea doar de pui (desi si la asta facea mofturi in ultimul timp, tocmai deasta m-am gandit sa-i fac si cu manzat).

Bubite face si al meu cand transpira si pe caldura in jurul gatului si in ceafa, dar trec cu pudra, in 3 zile.

Alergie zici tu...are bubite pe tot corpul?????????....pai din ce stiu eu alergiile astea sunt cam periculoase.
Eu i-am dat cereale de orez cu inscriptia BIO.....vezi sa nu aiba gluten cerealele sau altceva.....oricum consulta medicul. Si incearca sa-i dai cereale BIO, eu iau de la MILUPA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Iar sunt ingrijorata daca nu stresata, mi-a zis ca vrea sa=-i faca "instilatii cu bariu"...parca asa ceva,STITI CUMVA IN CE CONSTAU SI CARE E PROCEDURA???????? sa nu-l chinuie si sa planga ca ma usuc pe picioare. II face si testul de intoleranta la lactoza si o ecografie. Sper sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav...

Mergi la inceput

Novus-daca e ceva de genul aspru la pipait, dar invizibile,adica nu rosii, nu umflate, trec cu o crema lenitiva de care se pune pe sfarcuri,asa i-am pus lui Nicholas si incepe sa ii treaca.Daca e cu rosu si umflatele atunci da, e alergie sau intoleranta la un aliment din diversificare, care trece daca nu ii mai dai alimentul respectiv.

Mergi la inceput

Monica-bine ca ai revenit printre noi.Iti doresc sa gasesti in sufletul tau rabdare si credinta, ca sa treci peste toate, nu stiu cat te pot ajuta incurajarile noastre,dar stiu ca tu singura esti mai puternica decat toate la un loc ...si mai stiu ca daca iti privesti familia ai sa gasesti inauntrul ei curajul si forta sa mergi inainte si sa iesi cu ine din aceasta situatie. ..Dumnezeu sa fie cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cativ bubulina ta are "cosul" ala pe tatisoara??? sper sa nu incurc borcanele; am vorbit cu surioara, si zice ca intr-adevar gagicutele fac punctiosare din astea de mastita practic; rivanolul e sfant, puse comprese, dar ea zice neaprat sa-i dai si cu fusidin si din cand in cand cu betadina; de obicei trece asa; ea a avut o gagicuta care a ajuns la chirurgie si a trebuit sa-i evacueze de acolo, dar la celelelte a trecut cu rivanool si fusidin; mai greu, dar trece.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Insfarsit am treminat de recuperat, Doamne da mult ati mai scris, sa nu va mai plangeti ca nu va lasa bebeii ca la cat scrieti e clar ca avem in odisee numai ghiocei cuminti.
Ayla, multa putere si curaj, sa treceti cu bine peste toate si va veni si soarele dinnou pe strada voastra. Pup mamica iubitoare si sotia puternica.
Arisms pt raspuns, stii... ma gandeam chiar sa o intreb si pe pediatra ta, crezi c-ar fi aiurea sa apelez la ea ca sa ma invete cu diversificarea, ca acum alta problema cu Gazii mica nu avem. Aaa si eu sunt de aceasi parere cu Kea. Stiu ca e greu sa alegi tarcul dar gandeste-te asa; Vitamina si asa vrea sa faca de acum ceea ce nu poate, iar copii foarte activi in general au tendinta de a iesi din tarc de a sta cu parintii, unii chiar plang ff rau pt ca au senzatia ca sunt izolati. Asa ca desi e ff frumos eu zic ca mai bine sa ii iei ceva mai deschis care sa nu-i dea senzatia de limitare a spatiului, asta daca nu vrei sa-l vezi pe la 6-7 luni catarat peste peretii tarcului sau sa-l iei degeaba asa cum a fost cu primul carucior. Si inca ceva daca iti place si te hotarasti sa mergi la babyspa da-mi si mie un semn ca singura mi-e cam urat si recunosc sunt cam puturoasa.
Olishka nu chiulim de la munte, chiar ne gandeam sa achizitionam ceva hainute mai groase pt Gazii ca sa fim pregatiti, important insa e sa se faca Gazu mare bine.
Monnovas multumim anticipat pt urari

Si sa nu uit sa urez bun venit celor doua noi mamici.

He he he acum mi-am dat seama in ce petreceri o sa o tinem noi. Abia am venit de la mare, azi e ziua noastra (pe data de 7 ne-am cunoscut si de 10 ani sarbatorim in fiecare luna), maine e ziua Gazului si pe 9 e Sf Ana, deci ziua Gazei mici, si in weekend plecam la munte. Woooaauu de mult nu ne-am mai petrecut asa, numai de s-ar simti Gazu sef mai bine sa ne bucuram mai cu spor de petrecerile astea.

Iar m-am intins se vede ca am lipsit mult, acum am logoree.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput