Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Gaza, am vorbit deja cu gazda si face focul !! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
pai saraca de tine, ai uitat ca te-am pus sa intrebi din prima zi daca ne face focul????? eu aia disperata si crescuta mai la munte stiam ca e nevoie de caldura deja in septembrie.... statea drobu' de sare la capul meu de acu o luna; daa' am avut dreptate dupa cum vad ca s-a bulit vremea
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
Nicky09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Gigelica....mai bine zis bebe Victor felicitari pentru dintisor!!!! La noi la odisee s-a nascut primul fulgusor.....m-a luat teama!! Am o intrebare la voi...ce ziceti de www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/3040773942/" target="_blank">Costumasul asta, oare o fi bun de fimea??? sau este totusi prea mare??? 30+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Eu as zice ca abia prin martie reusesti sa i-l pui pt putin timp....nu renteaza sa dai banii sa i-l pui doar o data de doua ori, ca pe urma vine caldura....cum crezi. e ce nu astepti totusi...ia ceva 0-3 mai degraba.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
pai saraca de tine, ai uitat ca te-am pus sa intrebi din prima zi daca ne face focul????? eu aia disperata si crescuta mai la munte stiam ca e nevoie de caldura deja in septembrie.... statea drobu' de sare la capul meu de acu o luna; daa' am avut dreptate dupa cum vad ca s-a bulit vremea diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite |
n-am uitat dar am zis ca poate a uitat ea
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
nu ma lamureste nimeni cum e cand bebe face alergie la ceva ?? ii ies cateva bubite ca si cosurile mici ?
oi fi mancat eu ceva aiurea ? ca ea doar cereale asa in joaca serveste
Mami lui Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Monica dupa cum vezi, ne bucuram cu toate ca ai intrat Te rog sa ne mai scrii, mai ales daca iti face si tie bine. Sigur gasesti pe una din noi mereu aici sa-ti fie alaturi. Noi oricum suntem toate alaturi de voi cu sufletul si cu gandul
Adirys tare rau imi pare ca nu veniti nici voi. Fetelor sper sa nu se sparga gasca
Aris mie sincer imi place f mult tarcul. Este si practic? Poti sa-l iei in calatorii? Cred ca si lui Vitamina o sa-i placa. Are destul loc unde sa se desfasoare
Novus dela ce ati facut alergie? sa treaca repede.
Gaza bine ati revenit de la mare. Sa nu va prind ca trageti chiulul de la munte pe motiv de frig. Oricum vin e frigul si v-a trebui sa supravietuiti cumva
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Pentru ca maine si poimaine nu pot intra (decat cate putin, sa mai vad vestile de la Monica) zic de pe acum LA MULTI ANI:
Sorina Maria, bb de Cocufan
Maria bb de Maya25
Ariana Maria bb de Bebe_shtrumf
Mario Andrei bb de Nikoleta20
Maria Casia bb de Maria_K
Maria Cristiana bb de Mihaelacg
Marina Alexandra bb de Alexa101
Amalia Maria bb de Silvia4
Maria Teodora bb de Mititica82
Sophia Maria bb de ADA1974
Maria Teodora bb de Bubu_tea
Maria, bb de Iulia_30
Maria Natalia bb de Alina.n
Eva Maria bb de Anamariame
pentru mamicile Maria_K, Anamariame
Si iarasi la multi ani pt poimaine:
Ana Bianca bb de Pisik06
Ana Miruna bb de Claudela
Ana bb de Cris_tianus
Ana Katherina bb de Gaza22
...si pentru mamicile Ana (Andiaroro), Anamariame
Nu stiu, la Ane intra si Anastasiile???
Iertare daca am omis pe cineva.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
Noi ne-am rasfatat in aceasta seara. Am iesit la restraurant impreuna cu David si prietenii (un cuplu cu un alt bebelus). Au fost atat de draguti amandoi, caci au adormit in ainte sa ne vina mancarea, iar dupa ce am terminat de mancat s-au trezit amandoi odata. Oricum imi fac bine iesirile. Intr-adevar astazi ma simteam de parca iesisem din tundra, dar mi-am revenit repede
Olga, mamica lui David iepurasul
magdyi2001 spune:
Novus fontanela nici nu are voie sa se inchida pana la u an pt ca creierul creste. Cunosc un caz cand copilului i sa inchis fontanela mai devreme si a ramas cu dureri de cap la care nimeni nu poate face nimic. Deci ai grija!!!
Aris sunt si eu de aceeasi parere cu Kea. Ceva in genul a ce a aratat ea am si eu, numai ca este dreptunghiular. Si eu tot jos in bucatarie l-am pus.
Monica ma bucur ca ai revenit printre noi. Sa vorbesti despre ce ti se intampla este cea mai buna terapie, asa am invatat eu cand am pierdut fata. Deci nu te jena sa vorbesti. M-am rugat si ma rog pt Alex. Aici la noi este un om care prin rugaciuni are puteri tamaduitoare. Am fost si eu la el in timpul sarcinii cu Gabriel si ma ajutat ffff mult. Merg din nou joi cu baiatul ca sa vad daca ne poate ajuta in vreun fel sa doarma noaptea. Am sa-l rog sa se roage si pt sotul tau, asta daca esti de acord.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri