Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

novus, parca azi incepeati diversificarea.

Keutu cheliutu 5 luni

da azi incepeam legumele

dar cum am vazut ca are niste bubite mici de tot am mers la dr si a zis ca a facut alergie asa ca am amanat

poate miercuri sau daca nu, luni

chiar asa la cei alaptati poate aparea alergie din ceva ce mananca mama ??

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Adirys imi pare rau ca nu ne vedem dar las' ca mai e timp ; multa sanatate pt Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Seara buna fetelor! ne-am intors si noi aseara de la mare, a fost super cu exceptia faptului ca, Gazu mare a racit si nu s-a simtit chiar in largul lui. Nu cred ca apuc sa recuperez totul dar macar ultimul capitol, ati fost tare vorbarete in ultimul timp.

Sa trec acum la ceva mai direct, noi trebuie sa incepem diversificarea si am maaaari emotii. Vom incepe cu morcovet, mar, pulpa de mar...fructe etc si apoi cereale si branzica. Ce m-a derutat pe mine din ce a zis Dr este ca ea a zis ca incepem cu morcov treptat pana la 30 ml apoi mocov cu mar si tot asa pana adaugam toate fructele, apoi in piureul de fructe vom adauga cereale si de la 5 luni branzica. Eu stiam ca fructele se dau pe rand dar separat adica intai morcov pana la 30 ml apoi mar, dar doar mar nu mar+ morcov si abia apoi incep sa se combine, adica o zi -doua sau o sapt se da doar noul fruct introdus. Nu stiu daca am fost coerenta dar cam asta e dilema mea. Voi cum ati facut? Si inca ceva, marul se stoarce in storcator pt suc si pt pulpa cum faceti il dati prin razatoare? dar celelalte fructe? storcator, blender? hai ca se vede ca sunt speriata rau
petrean m-am intors
saby scuze ca n-am mai dat nici un semn dar daca citesti mai susu iti vei da seama de ce. Sper ca v-ati simtit bine la mare, ne vedem la munte
Si apropo de plimbari mai mergem la munte, ca e cam urata vremea si cam frig? cu siguranta va trebui sa-i spunem gazdei sa incalzeasca camerele, novus ce parere ai?
gata fug sa recuperez.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Monica, bine ai revenit, am luat vopseaua de pe butonul de refresh. Te asteptam cu vesti bune cit de curind si ne rugam si noi pentru voi; o sa fie bine, sint sigura.

Multa sanatate Teona !

Va rog, daca se hotaraste careva sa se duca la depozit, sau daca se mai face o comanda comuna, sa ma luati si pe mine in calcul.

Noi am reluat azi mincarea normala (adica mar si legume);dimineata i-a placut teribil marul, eu cind am gustat mi s-a ridicat parul in cap cit de acru era, noroc ca am gustat la sfirsit, ca daca gustam inainte sa ii dau nu mai descopeream ca fiica-mea ii seamana lui tas-su la "acreli"... Legumele insa le-am "stricat", ca am pus la fiert o bucatica din acelasi soi de mar, si erau acrisoare, si de data asta nu i-au mai placut... Asa ca am fost si i-am luat mere golden in seara asta, si piersici. Am luat si pere, dar cred ca o "iert" miine, ca sa nu aglomeram meniul prea tare.

Lte noutati nu am...Doar mai intreb o data daca de chatonel nu stie nimeni nimic. Si anca_nicolae a disparut in ceata...s-o fi mutat cu "imprumutatorul de curent" pe proprietatea aia de 6000mp?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multumesc mult fetelor pt sfaturile legate de tarc. am hotarat sa aleg unul de panza. am gasit unul care arata f bine, nu stiu cat e de grozav.
voi de ziceti de tarcul asta

25 martie 2009

WOAWWWWW, che bello, CAT COSTA ASA CEVA?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - ma bucur ca te-ai linishtit

adirys - of, imi pare rau sa aud ca iar va chinuiti. sa se faca repede bine Andrada(mie numele asta imi place cel mai mult)

gaza - mda, noi am inceput cu ele pe rand, dar nu e nici o problema sa le amesteci, doar ca nu o sa simta gaza mica gustul clar de mar. poti si tu sa mai brodezi pe langa schema pediatrei canoi nu te param. pulpa poti sa iei din storcator ca o aduna separat, sau poti pasa cu blendarul sau dai un pic pe razatoare de sticla. vezi care e cea mai comoda varianta...in functie si de ce scule ai la dispozitie. sa se faca gazul sef repede bine si sa stea departe de cea mica sa nu dea share la virus ca nu e cazul(daca o fi virus)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu e f scump. 380lei adica vreo 90 euro.
ti se pare si practic? adica ar sta un copil in el?

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multumesc mult fetelor pt sfaturile legate de tarc. am hotarat sa aleg unul de panza. am gasit unul care arata f bine, nu stiu cat e de grozav.
voi de ziceti de tarcul asta

25 martie 2009

WOAWWWWW, che bello, CAT COSTA ASA CEVA?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Adirys imi pare rau ca nu ne vedem dar las' ca mai e timp ; multa sanatate pt Teona

Noua ne pare si mai rau.
Sa dea doamne doamne sa se faca bine Teo

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

mamici si ghiocei!!!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari.

Novus, dupa cazatura nu a patit nimic piticul meu, dar socul meu a fost ffff mare. Vreo trei zile am avut in fata ochilor imaginea lui lungit pe podea.

Nicky, eu ca sa mentin lactatia am baut si beau in continuare mult ceai de fenicul,anason,chimen, multa bere neagra fara alcool si cartofi la greu. Cam asta e. Aaa si un somnic la pranz.

Bun venit Gabi!!!

pentru Ayla si Alex. Sa dea DD sa se faca bine.

Haideti ca mai citesc si revin.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Am uitat Bogdana multa, multa sanatate. Sa te faci bine repede ca au nevoie copilasii de tine

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput