Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Ayla, multe ganduri bune si de la noi !!!!!!!!!!!!!!!!! si sanatate !!!!!!
Fetelor la voi s-a inchis fontanela la bebe ?? am fost la pediatra pt bubitele de pe picioruse si a zis ca e o alergie la ce zau nu stiu ?? am schimbat cerealele Orez cu roscove de la nestle avem acum , o fi de la astea ??
Si s-a uitat la fontanela si a zis ca nu prea e inchisa
La voi cum e?
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Monica, ce bine ca ai intrat!!! Trebuie sa ai incredere ca o sa fie bine, chiar daca anul asta a fost cumplit de greu pt voi.
Am inteles bine, iei pastile care sa opreasca lactatia? Nu uita sa mananci inainte de fiecare pastila. Nu trebuie mult, dar e obligatoriul sa ai ceva in stomac, am mai povestit ca eu intr-o noapte n-am luat mancat nimic si n-am fost in stare sa ma ridic sa-i dau copilului de mancare. Am ametit rau, mi-era frica sa-mi iau copilul in bate. <<e ok daca iei pastilele, dar nu pe stomacul gol. Pupici!
5 luni
novus spune:
Aris, moamaaa ce nava spatiala e patutul !! despre utilitatea tarcului asa e, si eu nu o mai pot lasa singura pe canapea sau pe patul mare din dormitor ca face tumbe un doi, deci sta in tarc
Dyanna, superrr hainutele
daca ma hotarasc si vreau si eu ceva, mai mergeti careva pe acolo ???
Kea spune:
novus, parca azi incepeati diversificarea.
La noi a a fost a treia zi de morcov. Nu pot sa zic ca a mancat, dar s-a bucurat cand am venit cu morcovelul, radea cu toata gurita cand ii dadeam cu lingurita si ceva s-a straduit el sa inghita, asa ca suntem pe drumul cel bun. Azi i-am luat si dovleac (nu dovlecel). Dr spunea sa continui cu morcov cu cartof, dar n-am gasit decat borcane mai mari si parca nu mi-e pofta de astea doua combinate (ca bebe gusta, de mancat, eu le mananc). Dar vreo doua 3 ziel tot cu morcovul mergem mai departe. M-am intins, dar asta era ideea, sa nu disperati daca in primele doua zile nu arata interes, nu inseamna neaparat ca nu-i place.
aris, sa nu te superi, dar mie nu-mi place ca si tarc. E ok ca si loc de joaca pt copil cand e mai mare si vrea sa se ascunda, sa aiba casuta lui (eu imi puneam o patura pe masa si ma bagam sub), dar parca prea e inchis acolo. Eu cred ca ar trebui sa-i ingradeasca cumva spatiu de miscare, dar totusi sa aiba vizibilitate buna, sa se simta ca fiind cu mine, nu inchis in cusca. Nu te supara, asa vad eu lucrurile.
5 luni
Kea spune:
aris, ceva de genul asta http://e-kid.ro/shop/product.php?id_product=18 , n-o fi mai bun? Si asta arata a cusca, dar macar e mai aerisit.
novus, poate a vrut sa zica ca nu prea a inceput sa se micsoreze sau mai stiu eu ce. Cum sa se inchida de acum?
5 luni
Monnvas spune:
Monicaaaaaa cum sa nu te primim??? Asa cum esti esti perfecta si esti a noastra . Si eu am spus azi oarece lui DD pt tine si Alex, sa fie asta ultimul vostru necaz! Cat despre alaptat, pai nu cred ca puteai sa trimiti prin mail de la Szeged la Arad, logic, nu?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
adirys21 spune:
offfffff am scris ditamai mesajul si s-a intamplat nu stiu ce si s-a sters
Reiau
Monica ce bine ca ai intrat la noi. Ca si dyana vreau si eu sa te imbratisez, strans,strans si sa-ti transmit energie, cat mi-a mai ramas. Ai sa vezi ca aici o sa treaca mai usor timpul asta care pare ca nu se mai scurge. In final totul va fi bine iar tu vei putea sa-l tii in brate pe cel drag tie. Gandeste-te la Luana si ea iti va da putere mai multa.
Acum am 2 vesti, una proasta si cealalta si mai proasta.
Cea proasta e ca nu mai putem veni la munte la marea intalnire si asa rau ne pare la amandoi, sotul pregatise vinul, si-a luat zi libera vineri....offf va rog pe toate sa nu va suparati tare pe noi.
Vestea si mai proasta e ca Teonica s-a imbolnavit , are rosu in gat si cica o infectie la urechi, ieri a facut febra am zis ca e din cauza dintilor, i-am pus paracetamol si nu-i scadea apoi am pus si un novocalmin, am pus compresa insa ea ardea ca focul. De dimineata nu vroia sa pape sau sa bea nimic nimic, am fost la medic, ne-a dat antibiotic si picaturi de urechi si a spus clar sa nu o ducem la aerul tare de munte daca vrem sa se faca bine, chiar daca avem tratament numai pe 3 zile a zis ca dupa ce se face bine, rosul din gat poate recidiva si sa nu apara complicatii.
Si asa ma doare sufletul ca e asa molicica si fara vlaga, nu are chef de nimic, e agitata si mofturoasaa
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
adirys21 spune:
Vreau si eu hainute pentru Teona de la depozit cu cine tre sa vorbesc?
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
aris26 spune:
novus - al meu are fontanela cat o moneda de 50 de bani. daca te ajuta sa compari.
kea - hahhaha si eu exact asa faceam cu patura.
copertina aia de sus se da jos. dar asa e. e cam inchis. oooff. la un tarc de lemn m-am gandit dar fetele au zis si cred ca au dreptate ca se poate lovi de bari. al meu se agita incredibil, nu sta locului o secunda si mereu vrea sa faca ce nu poate. daca poate sa stea in fund el se ridica in picioare de exemplu. de peste o luna caut tarcul perfect. am tampit cautand si tot nu stiu care ar fi alegerea perfecta
25 martie 2009
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 novus - al meu are fontanela cat o moneda de 50 de bani. daca te ajuta sa compari. 25 martie 2009 |
aha deci suntem ok ; mersi