Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
Pe mine m-au pocnit rau simptome de candida asa ca incep sa ma tratez intens. Of, of, mai mai... S-a dus programul dr pe ziua de azi asa ca maine ne prezentam la control desi aveam programare miercuri. Ma rog, cred ca depinde si de cum evolueaza toata uratenia asta, maine inca ii dau tratament. Dar ce, strica sa ne plimbam doua zile ? :D
Vali felicitari pentru mama!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
Gata, e clar: Ania a inceput sa faca mofturi la mincare.
Sinugura chestie pe care-o maninca cu placere sint fulgii de ovaz cu fructe. Masa de legume/carne/peste a devenit un chin. Ori nu-i mai place ce-i dau eu, ori nu i-e suficient de foame, ori e intr-o faza... Cert e ca eu nu stiu cum ati reusit voi sa fiti atit de calme cind bebelusii vostri nu mincau, eu ma enervez ingrozitor. Stau jumatate de ora sa-i pregatesc masa, sa nimeresc consistenta potrivita (ma rog, care era potrivita pina acum o saptamina), reusesc cumva sa-i bag 6-7 lingurite, apoi incepe sa muste lingurita, sa nu mai deschida gura, sau sa-mi dea peste mina, direct.
Stiu ca s-au discutat si rasdiscutat problemele astea, dar am si eu nevoie sa aud ca nu-i nimic, ca e o faza, ca o sa treaca, etc. Ca sa va faceti o idee, pina acum minca asa:
9:00 - 180ml lapte (de fapt 180 ml apa + 6 masuri lapte)
12:00 - 200 ml fulgi de ovaz cu fructe
15:00 - 180 ml lapte
18:00 - 180-200ml legume cu ou/carnita/peste + 150 ml iaurt
21:00 - 180ml lapte
24:00 - 150 ml lapte
Intre mese, cind iesim afara, rontaie biscuiti, grisine, mar sau morcov.
Acum maninca din masa de legume max. 15 lingurite
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nerantula spune:
Nausica, normal ca e o faza si o sa treaca, au si bebelusii perioadele lor, nu cred ca un bebe papacios pana la un moment dat brusc i s-a luat de mancare for the rest of his/her life. Ai incredere in Ania, nu te enerva, isi va reveni ea, totul e sa nu o enervezi/plictisesti acum cu insistentele.
Da, este extrem de frustant sa te refuze dupa ce te-ai straduit atat ... eu am depasit faza frustarii, de cele mai multe ori simt asa, o sfarseala, ma simt, efectiv, dezarmata, neputincioasa ..
Da-i tu insa pace fetei cateva zile, nu te mai consuma, nu se intampla nimic daca o sa manance mai putin zilele astea, va recupera ea, important e sa ii arati increderea ta in ea si intelegerea pentru aceasta faza ..
Pe de alta parte, la noi Eurespalul nu merge deloc, mucii s-au inmultit, ce pot sa-i dau altceva ??
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
angelynna82 spune:
C.valy felicitari pentru MAMA 
Elly moama da’ ce fetita pupacioasa ai mamico
,
am fetita frumoasa
Nausica as inclina ca este doar o faza, speram sa nu dureze prea mult 
Nocom ma bucur ca ati dormit bine, tot asa s-o tineti 
Baby_boy trece timpul asa de repede 
Nerantula mai e bun si Stodal, Prospan si Siropul de Patlagina, acuma poti incerca ce consideri tu, eventual vorbeste si cu dr
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Nocom spune:
Dyanira sa iti traiasca baiatul mami!!! Abia astept sa vad poze cu fatzuca lui dulcica!!! 

Nausica nu-ti spun asta pentru ca asta ai nevoie sa auzi, ci pentru ca chiar asa este. Toate aceste mofturi sunt trecatoare!!!! Iti spun din experinta mea de mama a doi copii. orice faza, atat buna cat si rea ESTE TRECATOARE!!! Poate o supara vre-un dintisor sau poate ca vrea alta textura. Noi am trecut prin ceva asemenetor acum 2 saptamani cand Daria nu mai manca deloc masa de pranz (supa si felul 2)! Dupa muuulti nervi si n-spe mii de feluri de mancare am nimerit o data mancarea mai mult zeama decat altceva si asa a mancat TOT. De atunc ii fac si supa si felul 2 mai moale si mananca iar asa cum eram obisnuita. Incearca si asta, poate merge! PUP sa treaca perioada urata cat mai repede!
Nerantula nu ami stiu cum ai zis ca sunt mucii lui Gruia, noi foloseam cu succes Sinupret. Este 100% plante, si ajuta la eliminarea secretiilor... Vezi un prospect pe net si vezi daca vi se potriveste.... PUP baiatul mucios!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
elly_16 spune:
Babytza, Angelynna
. Da, e pupacioasa, dar numai cu baieteii din parc...
si cateodata cu mami.
nausica, nu trebuie sa-ti faci griji, e doar o etapa trecatoare, mai ales ca, din ce scrii tu acolo, Ania manca destul de bine 
Nerantula, noi am folosit Stodal, apa de mare+batista bebelusului la greu, apoi ii turnam in nari fie vibrocil, fie ser efedrinat, dar mai bine intreaba doctorul.
-ici sa se faca bine Gruia!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
nikolici spune:
julymorning mamaaa ce nora esti!!!Cum mai fugeai de soacra???Lasa ca te spun, asa sa dormiti impreuna intr-un pat, drept pedeapsa
.M-am spart de ras, imaginandu mi cum mancai pamantul sa nu te vada
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
anca81 spune:
Nausica, eu te inteleg perfect. Chiar daca Carla mananca bine cantitativ numai eu stiu prin ce trec ca sa fac fata mofturilor ei. Si asa e mereu, uneori mai bine alteori mai rau. Uite, acum cam de o saptamana cum o pun in scaunul de masa si indrept lingurita spre ea cum intoarce capul si urla de parca o picur cu ceara
. Trebuie sa-i tin capul si sa-i bag lingurita in gura iar dupa ce simte gustul - mananca (la legume mai greu, restul mai bine). Cred ca la Ania e doar o faza, la fel cum si Carla a avut, va trece si va fi mai bine, nu dispera
.
Nerantula, cand a fost Carla mucioasa n-a functionat nici un sirop, doar ser/apa de mare si aspirat. Au trecut cam in 10 zile. Multa sanatate.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
dyanira spune:
LA MULTI ANI MINA!!!!SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA AI MULT NOROC!!!
La multi ani si boboceilor care fac azi 11 luni in special lui Raducu de Cristina!!!!
Nu mi-ati raspuns in legatura cu micul dejun.Azi incep sa ii dau Nestle 1+ sper sa fie ok.
Sapt asta cred ca facem si vaccinul de fapt vaccinele am o groaza.Mai vreau sa aud si alte reactii dupa vaccinul de 1 an cum a fost???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
preety spune:
Nerantula noi am folosit ser fiziologic + apa de mare + vibrocil + aspirat cat de des se putea + aerosoli de 3 ori/zi si zic eu ca am scapat destul de repede ... adica o saptamana.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!