Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 7
elly_16 spune:
Sa revenim la ziua de azi.
LA MULTI ANI pentru sarbatorita zilei - Mina Alexandra pui de Andreea_and! Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita
!!!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti in zi de 7 - Bianca Florentina pui de Raluca83
si Radu Gabriel pui de baby_boy
!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
300 spune:
JulyMorning eurespalul e intr-adevar eficient, mai ales ca tu ai luat boala din scurt (nu ca noi
dar daca nu dai tratamentul pana la sfarsit risti sa recidiveze boala. Vorbeste Stan Patitul.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
c.valy spune:
Neatza si de la noi noi nu am mai scris cateva zile dar v-am citit cand am avut timp am intrat sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi,de ieri...si pentru cei de maine daca sunt ca nu stiu de oi mai intra

LucaDaniel -22.10.2008 asa sunt eu povestea mea
Muuh spune:
July nu ii cumpar in primul rand pentru ca mai am o gramada ramase de la Alexei, toate sunt in stare buna si foarte buna. apoi mi se par gretos de scumpe, cam toate fac acelasi lucru (canta, au beculete si locuri sa bagi forme in ele) in conditiile astea prefer sa cumpar pentru Alexei si sa le conserv pentru mai tarziu. Si in ultimul rand Dimitri primeste, avem prieteni cu copii mai mari care ni le cedeaza, prieteni fara copii care isi consuma toate frustrarile cumparand rame, melci, broaste cantatoare si alte din astea si last but not least nu se joaca cu ele. El trage oale, linguri, servetele, galeata, mop si tot felul de lucruri pe care le folosim in mod uzual in casa, jucariile le atinge rar si atunci pentru a vedea cum suna cand le arunca el pe jos de pe canapea.
elly_16 spune:
anca, am vazut pozele de la mare, Carla e o frumoasa cu ochii ei albastri
... si deja e fetita mare... are si slip
nocom, bine ca Daria e din nou fetita cuminte
angelynna, cum a fost noaptea... se mai intrevede vreun dintisor? Succes la concursul Klorane! Sa ne spui cand incepe.
Giulianna, felicitari pentru locul 6!

Nu e cel mai bun loc, dar avand in vedere ca au fost peste 100 de poze, pot spune ca stati bine. Pentru votul juriului...no comment, mai ales ca nu au fost facute publice criteriile care au stat la baza acordarii punctele.
babytza, am vazut o pereche de porumbei frumosi si dulci
...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
nikolici, referitor la muscaturile de tantari, si Biancai ii apar la fel cum ai descris si dureaza destul de mult pana ii trec, eu nu i-am dat cu nimic, e bun Fenistilul? ii trec mai repede?

valy, felicitari pentru primul ma-ma!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Noi in week-end am fost la Slanic Prahova, am coborat in salina, Biancai i-a placut foarte mult acolo, a inceput sa mearga bine tinuta doar de o manuta si ne-a alergat prin salina... chiar daca erau 13 grade acolo, dupa cateva ture cu Bianca, ma trecusera toate caldurile...
. O sa pun si poze.
Iar vineri seara am fost in parc si Bianca s-a imprietenit cu un baietel... al catelea e nici eu nu mai stiu
... si l-a luat in brate si l-a pupat... deja copiii astia tare se mai grabesc...![]()
Am pus aici poze PozeParc
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
andy.p spune:
Am culcat si gaza
,ma apuc de treaba pe aici..nu stiu cum e la voi,da la mine zici ca a dat bomba
,acum le aranjez,imediat sunt toate peste tot.
valy felicitari ptr ma-ma
Nocom ma bucur ca ati avut o noapte linistita
Giuli voiam sa-ti zic de ieri,felicitari si lasa nu-ti bate capul,noi am votat la greu si asta spune multe nu?
July multa sanatate 
Dyaaaa gata ai baiat mare
,pozeee 
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Elly ce pupacioasa e Bianca 

Valy felicitari pentru MAMA 
Nocom 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
gaia.nevia spune:
hello!

La multi ani, MINA!!!

giuli, nu stiu daca ai observat, juriul a acordat zero puncte la toate pozele nud, cu ratza pe putza
(cel putin pe paginile pe care m-am uitat si eu aseara)...
Poate in urma scandalului iscat la alt concurs similar...
nu m-am uitat la foarte multe poze, e doar o ipoteza.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri