Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Neata Ramo 

Bravo Gruia !!! 

La multe lunite Bianca de Raluca , Raducu de Cristina !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Anca sa trimiti si la mine o poza cu Carla la ziua ei pt clip 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
300 spune:
La multi ani printesa frumoasa Mina de Andreea_And
Sa fii fericita!
Anca welcome back! Of ce rau ca sunteti intoarse pe dos! A propos de bucatele finger foods accepta intre mese? E curioasa (la mancare adicatelea)?
Intreb ca am in scoica o pustoaica antipapa la mare greu, ii lipseste orice curiozitate, sunt in stare s-o las sa-si puna castronul in cap numai sa incerce sa guste ce-i dau... Incerc s-o pun cu mine la masa dar eu mananc haotic si nu mereu reusesc.
Si gagicile care se lauda cu 3 sferturi de iaurt si 100g de supa... sa nu va mai aud! Auzi dom'le, daca fi-mea ar manca acum 100g de supa as declara festin si zi nationala. Mi-am propus sa iau diversificarea de la 0 si s-o las pe ea sa se autodiversifice. Astept oricum sa scap de tratamentele astea, copilul e deja traumatizat de lingurita, nici nu-i de mirare ca nu papa. Culmea e ca si mie mi se pare mai grea...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
JulyMorning spune:
Buna dimineatza!
Ori Eurespalul asta face minuni, ori o fi ceva in aer. Dupa ce ieri fi'mea era cu muci din aia grosi (scuzati detaliile) de horcaia ca naiba, azi dimineatza s-a trezit cu nasul curat, ca si cand n-a avut ieri nimic. Acu' muta cabluri prin casa.
Nausica sa stii ca si Maia are frici d-astea, vreo 2: o vacuta pe care o apesi pe burta si face un fel de "Muuuuuuu" dar foarte metalic si un ciocan din plus, care atunci cand e izbit de ceva scoate un sunet ca si cand s-ar sparge o sticla si la fel, e sunetul ceva mai metalic decat la alte dracovenii.
Anca bine ati venit de la mare, foarte frumoase pozele si protagonistii.
Nikole io acu' cateva zile fugeam prin parc cu carutul ca am observat-o pe socrosenie cautandu-ma, asa ca tu cu ea la mare cam in acelasi pat... io zic ca esti eroina deja ![]()
babytza unde trimit mail cu poza ?
. Stiu ca l-ai mai dat de cateva ori, da' ma lasa neuronii.
Nerantula e posibil sa recupereze Gruia ce nu a luat in greutate lunile trecute, si-o fi zis ca trebuie sa ajunga din urma graficele
Miruna stiu ca ziceai mai demult ca nu ii cumperi jucarii lui Dimitri. Eram curioasa: nu ii cumperi deloc, are ramase de la Alexei.... daca ai chef sa detaliezi un pic, ca fi;mea nu pare interesata mai deloc de jucarii de nici un fel.
Si nu in ultimul rand: La Multi Ani, Mina! Sa fii sanatoasa si voioasa si sa ai o viata lunga si implinita!
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
JulyMorning spune:
Ah,da mai voiam sa zic ceva: m-a dat pe spate votul juriului, Giuli. Auzi, nota urmata de 6 zecimale... asa precizie n-am mai vazut nici la concursurile masluita ![]()

_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Nocom spune:
Neatza si de la somnoroase!!!!
Daria nu s-a mai trezit azi noapte la programul de disco. abia la 3 a facut ochi, i-am dat un biberon de lapte si a adormit repede la loc, apoi la 7 alt biberond e lapte si abia la 9 s-a trezit de tot!!! 

Asa da noapte!!!! Nu stiu de unde auzise ea ca e trandy sa petreceaca noaptea?!?!

Bina ca s-a facut din nou fata cuminte, ca deja o luam pe carari!!
Anca & Carla bine ati revenit!!!! WOW, ce ochi poate sa aiba Carla, Doamne!!!! Si cat par!!! Deja sunt invidioasa!
ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si v-ati simtit bine in concediu!!
Cat priveste petrecerea boboceilor si eu sunt de acord cu ora dar in nici un caz parcul IOR!!! Haideti sa cautam unul mai in centrul Bucurestiului sa fie mai la indemana pentru toata lumea sa ajunga!!! IOR este destul de marginas, si este OK numai pt fetele din zona!!! Petrecerea o facem sambata sau in cursul saptamanii? cum va este mai usor??? Mie imi este indiferent!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
anca81 spune:
Multumim pentru urari gagici ![]()
300, Carla nu prea e interesata de finger food, si chiar daca ii dau ceva in mana si musca, scuipa tot.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
baby_boy spune:
Neataaa
Angelynna , Babytza multumesc mult de urari

Noi am sarbatorit ziua lui Raducu sambata..la gratar.
Nu-mi vine sa cred ca mai e o luna si facem si noi anul![]()
Noi o sa avem doua petreceri..petrecerea de mot la munte cu nasii pe 3 oct. si petrecerea de 1 AN acasa pe 7 octombrie. De abia astept.
Anca] bine ati venit acasa..superr pozicile
Bianca de Raluca si Ana de Marinush
LA MULTI ANI MINA!!!!
Dyanira ma bucur ca ati petrecut frumos de ziua lui Andrei. Asteptam pozici
si te mai astept pe mess sa-mi dai si mie cateva idei![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
Adresa mea de mail este roxanatache@yahoo.com Aici astept pozele pt clip ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
elly_16 spune:
Buna dimineata, dau
si
!
Cu intarziere, pentru ieri
, spun LA MULTI ANI boboceilor care au implinit 1 anisor: Bianca Nicole de Laureta
si Alexandru Gabriel de Nicoleta15
!!!
LA MULTE LUNITE si pentru boboceii nascuti intr-o zi de 6 - Chris Anthony de Khristin
si Eliza de Leah
!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca