Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula atunci e bine, nu ai de ce sa te ingrijorezi, las' ca va papa el atunci cand va dori. Mai sunteti raciti?

Monica ce o mai face?

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Angelynna

Mina

Hai sa vad daca apuc sa scriu 2-3 cuvinte. La mare a fost extraordinar, Carla parca s-ar fi nascut acolo, a fost absolut incantata de nisip si de mare, in special de valuri. N-am avut nici un fel de problema cu ea, un copil vesel si fericit . A manacat binisor - dimineata fructe proaspete (traiasca blenderul, inca tot nu mananca bucatele ), la pranz borcanele Nestle, dupa masa iaurt si seara ceareale cu lapte. Noaptea inca mai papa cate un bibe cu lapte. A dormit bine noaptea - i-am dus patutul pliant si am avut ceva emotii pentru ca acasa n-a stat in el nici 10 minute. Peste zi in schimb la fel - maxim o ora si jumatate. N-a racit, n-a facut diaree, totul a fost super . Inclusiv cu drumul a fost OK, din pacate marea e la 800 km de noi asa ca mi-am facut griji dar a fost bine. Am mers noaptea si cand am mers incolo si cand am venit iar Carla a dormit aproape tot drumul.

Nu reusesc sa citesc acum din urma, ce face Monica?

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Anca ma bucur ca s-a simtit bine , ai fetita mare deja

Moni a nascut, este deja acasa, bebe Dragos este bine si sanatos, vrea tzitzi mereu

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monicule, felicitari mamico. Doamne, cat ma bucur pentru tine !!!

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata tuturor.

Nicole,Ange

LA MULTI ANI MINA.SA CRESTI MARE,FRUMOASA SI SANATOASA

Anca bine-ai reevenit,ma bucur ca v-ati simtit asa bine la mare.VAzut si poze cu doua frumoase

Roxana,Nerantula

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Angelyna multam de cafea

Anca bine ai revenit !!!! Imi pare bine ca nu au fost probleme cu drumul !! Si am vazut pozeleee ....moaaama ce ochisori frumosi are Si ce perisor are mandruta ta Si tu arati tare bine Ultima poza e de album cat de frumos zambeste Carla
Pupici multi sa va iasa repede dintocii

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Nocom multumim mult pentru comentariul de la poza

Andy.p si voua

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nausica nici Anda nu asculta muzici volente, s-a intamplat ca sotul si cumnatul cautau cate ceva prin playlist care era impanat de altfel cu Grillaz ca e soft. De cand o am pe ea ascult muzica mai conventionala, desi mi-e si mie dor de un Dream Theater, de un Lake of tears... nici macar nu sunt "violenti" asa ca o sa schimb playlistul. Noi stateam pe radio guerilla, vibe fm, buni pe romantic fm, europa fm... Asa ca nu am specializat-o pe mandra in vreun gen muzical.

Cunosc un individ care a crescut pe ritmuri de pink floyd si acum asculta dracii de-astea de trance, Dj tiesto, est., n-are niciun stres.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

A, si buna dimineata!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Deci ori laptele meu e foarte gras, ori cupilu mananca pe ascuns .. luna asta a luat in greutate 500gr!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

bravoooooooooooooo!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput