Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 4
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici aaaaa si sa nu uit lidia legat de petrecerea cu bobocei pt bobocei...eu as zice parc, spatiu deschis, dar mai retras de lume.Nu am nici o idee...bine si vremea sa fie ok cu noi, ma gandesc ca vreun local ar fi horror, cel putzin pt noi care suntem perpetum mobile...adika stilul smuls, sau frichineala, sau furat jucarii de la vecinul de carucior....etc This is my opinion...asteptam si paarerile fetelor! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
multi ...de la noi ...we miss you
multumesc de raspuns ..
putina lume...se pare .. se mai inghesuie..la pareri despre party...
tare ma tem ca nu prea o sa iasa nimic in stilul asta ..mai ales ca vremea incepe sa se strice ...vine toamna ..frigul...etc...
eu aproape finalizez pregatirile pentru party-ul Izabellei si al lui Stefan..si mi-a luat ceva timp ..toata tevatura asta
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Lidia eu zic sa stabilim o zi , si sa ne hotaram ora, de preferat in jurul pranzului ( 11-12) si sa spuna cine vrea sa vina. locatia parc Tineretului, Ior, Herastrau....etc. De maine cica e iar frumos afara. Asa ca ar trebui sa ne mobilizam si sa anuntam data. Ce ziceti ?
Babytza si puiiValentina David
Poze
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui babytza Lidia eu zic sa stabilim o zi , si sa ne hotaram ora, de preferat in jurul pranzului ( 11-12) si sa spuna cine vrea sa vina. locatia parc Tineretului, Ior, Herastrau....etc. De maine cica e iar frumos afara. Asa ca ar trebui sa ne mobilizam si sa anuntam data. Ce ziceti ? Babytza si puiiValentina David Poze |
eu sunt OK cu ora...
locatia propusa ...of course ..IOR..ca e cel mai ..cel..
data ...grea dilema!!!
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nerantula spune:
citat din mesajul lui angelynna82 Nerantula il mai poti cantari si in alta parte? Sa vezi poate nu sta la orizontal ff bine |
Nu il mai cantaresc la orizontala de vreo 3 luni, in pun in fundulet, e mult mai stabil asa, si ii distrag atentia cateva secunde si sta nemiscat. E acelasi cantar pe care il folosesc de la nastere, nu cred ca are vreo problema. Daca l-as cantari in alta parte, ar fi greu sa compar cu ultima cantarire .. Oricum, se simte si la mana cum se ingreuneaza ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babytza spune:
La multi ani Mina !!!!! Sa fi iubita si fericita, norocoasa si frumoasa !!!!! Andreea sa iti traiasca printesa, sa te bucuri de ea !!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
anca81 spune:
remember us ?
Pun rapid cateva poze de la mare si revin. Azi raportez in dotare o fetita super maraici din cauza dintisorilor, cred ca maselute si canini deodata plus ceva diaree
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
angelynna82 spune:
Neatza, o sau un
Anca bine ati venit de la mare, am Carla, uofff sa treaca mai repede dintii/maselele . Ne uitam la poze acus
LA MULTI ANI MINA, sa cresti mare, sanatoasa, numai bucurii parintilor
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Nerantula spune:
Anca&Carla, bine ati revenit! Am vazut doua fete frumoase si elegante la mare , Carla e o dulce cu ochii ei albastri si parut carliontat
sa iasa cat mai repede maselutele si dintisorii si sa fie Carla vesela si papacioasa
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
angelynna82 spune:
LA MULTE LUNITE Bianca-Florentina pui de Raluca83, Radu Gabriel pui de Baby_boy
Da' Luminita ce o mai face?
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Moama ce ochisori frumosi , ce frumos se joaca la nisip iar mamica este tare frumoasa
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt