Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 9
baby_boy spune:
Multumim Elly si Dyanira

Raducu doarme de 3 ore
Fetelor de Luminita mai stiti ceva? Sper ca sunt bine pretiosii si ca sunt in plimbari
Multa sanatate Gruia, sa scapi repede de mucisori
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anca81 spune:
Dyanira, faceti ambele vaccinuri o data? Eu am trecut-o pe Carla pe Milumil Junior, cel simplu nu cu banana, gradat de la Aptamil 2 si a fost OK. Acum bea pe nerasuflate 240 ml pe la 5-6 dimineata si inca cam 170 ml cu cereale seara, dat cu lingurita. Peste zi nu accepta biberonul.
Vroiam si eu sa intreb daca copii vostri mananca altceva decat fructe la micul dejun... La noi nici o sansa inca de painica cu diverse cum am auzit la alti copii de peste 1 an...
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
dyanira spune:
Anca asa ne-a zis dr ca sa le facem pe ambele deodata ca cica ea asa a facut tot timpul.Eu nu prea sunt de acord sa vad ce fac.Voi cum ati facut?Andrei papa painica cu Almette si cu rosie sau cu cascaval sau paine cu unt chiar ii place dar vroiam sa ii mai diversific putin.
Si eu il trec gradual pe junior cam in 5 zile
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Diana, nici doctoritei mele nu prea i-a convenit, a bombanit ea ceva acolo dar i-am spus clar ca nu le fac deodata. Mai ales ca urma sa mergem la mare si nu aveam chef sa ma trezesc cu febra sau cine stie ce pe-acolo dupa ROR. Dupa Pentaxim a facut febra cam 2 zile, dar daca i-as fi facut 2 vaccinuri o data
. Si asa mi-e o groaza de mor acum.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
preety spune:
ptr Mina de Andreea !!! Sa fi sanatoasa si parintii sa se bucure de tine!!!
Care-i treaba cu intalneala si cu pozele??? Nu am fost pe faza ptr ca nu mai apuc sa citesc... ![]()
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babytza spune:
Anca noi avem perioade de cate o luna, doua in care la 10.30 papam fructe si apoi schimbam si papam cate o luna, doua cereale cu lapte. Noi papam si painica usor prajita cu almette. Apoi daca se plictiseste revenim la fructe.
Preety fac eu clip cu boboceii la petrecerea de un an
Pentru asta astept poze.
Si vrem sa ne intalnim intr-un parc sa serbam puii. Sa facem o intalneala cu cine doreste si poate sa vina 
nausica si eu zic sa stai linistita ca e doar o faza asta cu nemancatul...cam toti trec prin asta. 

Dya eu nu mai stiu ce ai intrebat de micul dejun...
Parca era ceva cu trecutul la urmatorul lapte ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
CD27 spune:
La Multi Ani Mina!

La multe lunite Raducu

au spart dintzisorii nr 3 si 4
dar fimiu are un nou hobby scrasnitul din dintzi
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:
Roxule pupam dintosul !!!! 

Si noi am scrasnit din dinti, dar i-a trecut destul de repede, cam in 2 saptamani. Nu l-am mai auzit sa faca asa ...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Daca faceti iar intalneala in IOR va mananc |
Daca iar dormiti va mancam si noi

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze