Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Nerantula, avand in vedere ca si voi va confruntati cu aceeasi problema cu mancarea ca si noi, dar spre deosebire de Dragos, Gruia a crecut foarte bine, as vrea sa te intreb - tu cat de des il pui pe Gruia la san? Sau il lasi pe el sa decida - la cerere, adica?
La noi "cererea" s-a rarit rau de tot de cand a descoperit joaca, mersul si toate celelalte minunatii din jurul lui; in timpul zilei nu prea se arata interesat de supt si nu vine din proprie initiativa sa ceara. Ma mai sesizez eu cam la 3-4 ore, cand simt ca-mi sunt sanii prea plini, si il iau in camera lui unde e mai liniste sa suga, dar cum am spus, nu suge mai mult de 5 minute.
Incerc sa vad daca nu cumva gresesc eu pe undeva. Poate lui nu-i e niciodata foame cu adevarat si de aceea nu prea mananca.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Am vazut poze cu draguta si carliontata Carla care pe deasupra mai are si niste ochi hipnotizanti. E o domnisorica tare frumusica! Anca am vazut eu bine sau nu? Nu avea pampers pe sub slip? Am mai vazut pe baila baila Karinutza. Ii sta absolut superb in rosu. Numai asa s-o imbraci Nikoliciule ca da pe spate tot ce misca ![]() Si...pe barbatelul cu zambet fermecator, Raducu. A si luat masina, hotarat ce sa mai. Go Radu, go! ![]() |
Da, da! I-am vazut si eu si chiar ma gandeam ce mari s-au facut copiii nostri! Oricum cred ca boboceii sunt de departe cei mai frumosi bebelusi de la Clubul scutecelor!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
elly_16 spune:

Babymom, Bianca suge in timpul zilei din ambii sani, insa nu cere, ii dau eu cand vad ca nu prea serveste altceva, dar noaptea numai din cate unul si nici ea nu sta mai mult de 5 minute la un san.
Am reusit sa pun si eu cateva poze de la Slanic aici PozeSlanic
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
babymom75 spune:
Multumesc de feed-back, Lidia si Elly. Mai astept si alte raspunsuri la sondajul meu de mama-stresata-ca-nu-i-manca-si-nu-i creste-puiul...
Deocamdata va spun noapte buna, ca sunt rupta - noaptea trecuta am invatat pana la ora 1, iar intre 4 si 5 l-am pazit pe Dragosel care a avut chef de chiote, aplauze si tumbe-n pat. A fost premiera! Cred ca s-a luat dupa Daria de Nocom
Monica cum mai sunteti tu si bebe Dragos?? Da-ne cate-o mica veste!
Babytza, nu stii nimic de ei?
LE: Elly, frumoase poze! Acum am observat ca Bianca si Dragos sunt din aceeasi zi ![]()
LLE: 
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nausica spune:
Iaca poze cu Cipanu' la concert
Anca, foarte frumoase pozele voastre. Sinteti superbe amindoua.
Multumesc mult pt feedback in legatura cu mincatul Aniei. M-am mai linistit, si cred ca asta era important. Si am facut un stoc de borcanase, macar sa nu ma mai stresez si pentru munca dusa pe apa simbetei. Va tin la curent.
Nerantula, imi pare rau ca Gruia e bolnavior. Noi n-am avut probleme cu muci decit de 2 ori pina acum, in ambele situatii cred ca Oscilococcinum ne-a scos din belea. Iar pt nas ii dadeam cu spray cu apa de mare si apoi o aspiram. Nimic altceva. Dar Ania n-a avut febra, asa ca nu stiu daca e de ajuns Oscilo...
pe frumosul Gruia.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andreea_and spune:
Multumim mult pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat: Babytza, angelyna, anca, Laura, Ramona, JulyMorning, babyboy, elly, gaianevia, dyanira, preety, CD27, Eva, Andy galro, Nikolici, tzitziri

Desi imi doresc nu gasesc timpul necesar sa intru mai des pe forum, de-abia apuc sa citesc, Mina imi ocupa tot timpul si deja am probleme cu sotul, mama, familia, etc din cauza asta, in fine, sper sa trecem cu bine si peste asta.
Am facut si noi un anisor, duminica am facut petrecerea de turta si am serbat-o cu familia si prietenii si azi ne-am sarbatorit doar noi trei. Mina a ales de pe tava pixul, mouse-ul si stampila firmei (idea lui taica-su), cine stie ce ajunge, cam ciudata combinatia. Am pus doar cateva poze , trebuie sa transfer restul de pe alt card, Roxana promit sa revin si sa trimit si poza pt clip. Pozele aici http://picasaweb.google.com/andreea.and/Sept20091AN#
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, n-am apucat sa citesc prea mult din urma, stiu de Gruia si Maia.
Ne mai confunda lumea cu Maia de andreea_ada, numele sunt asemanatoare, noi suntem bine din punctul asta de vedere, multumesc lui Dumnezeu, pana la un an Mina nu a facut decat roseola, in rest nicio raceala nimic, ma rog sa ne tina tot asa.
Pup fetele si boboceii frumosi(vad mereu poze dar nu apuc sa mai si comentez, off...).
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintei Fecioare!
Mamica
de
Mina
ratonelu spune:
neata dupa un week-end prelungit.
mi-e tare somn ...sasha s-a trezit de peste 10 ori ...
la un moment dat am pierdut numaratoarea....
anca81 spune:

Luca Noah 

Sa cresti mare puiule drag si sa ai parte de o viata fericita si plina de impliniri. Iti dorim tot binele din lume si te imbratasim cu drag 
Eva 

Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
ratonelu spune:

MIRUNA SI LUCA!
Anca-am vazut poze cu o fetita frumoasa si cuminte.
Tatonelule, vazut poze super frumoase.