Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 20
ratonelu spune:
nerantula, multa sanatate lui Gruia
rox, mi se pare mie sau esti invidioasa c-avem dinti, ha?![]()
ram,
pupam Anda! vezi ziceai ca ea nu face nika...
am vazut si o domnisorica
frumoasa foc, Mina pe numele ei.
anca81 spune:
Salutari 
Miruna 
Ce poze misto am vazut, sunt superbi boboceii nostri
. Super dulce Ania in backpack, Kiki pe plaja, Bianca si Raducu.
Referitor la slip, mie mi se pare aiurea sa pui un copil mic uns cu crema de plaja si umed cu fundul in nisisp, mai ales fetitele. Pai se lipeste nisipul ala de toate cele si e foarte greu de dat jos, Carla parca era o prajitura tapetata dupa ce se ridica din nisip. Acum fiecare cu parerea lui, la noi slipul s-a impus mai mult din motive practice decat estetice. Si oricum mai bine slip decat pampers care intr-adevar ii tine cald si copilul transpira.
Giulianna, Carla nu avea nici un pampers pe sub, de ce sa-i mai pun si pampers? Kk ea nu face niciodata in public
iar pisu - doar din cand in cand mai uda prosopul (sau nisipul dupa caz). Aveam doua slipuri - unul absorbant dar care i-l dadeam jos dupa prima baita in mare pentru ca se usca foarte greu si ii tinea rece si unul simplu.
Felicic
esti o scumpa, ca de obicei.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
nikolici spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!!!LA MULTI ANI NOAH!!!SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
AZI BEM...MULT MULT
!!!HAI CA DAU UN BUBBLE CHAMPAGNE PT TOATE MAMICILE!
nikolici spune:
Babymom la noi alaptatul este haotic exact asa cum a fost de la inceput...cand cere ea si sta nene mult, de multe ori doar sa stea cu tzitzi in gura, incerc sa ma concentrez sa aud daca mai pica ceva.De multe ori aud si dupa 10 minute de tras la un san ca curge,mai uit sa folosesc si al doilea san....si asta pt ca il are pe cel preferat inainte si nu i mai da drumul![]()
angelynna82 spune:
Neatza, o
sau un 
Lumi unde esti???
ici hunilor si mamicii sportive
Elly am vazut o domnisoara frumoasa foc
, are cu cine sa semene 
Nausica imi place de voi, sunteti o familie frumoasa iar Ania este superba 
Andreea_and m-au lasat paf ochisorii lui Mina, este ffff frumoasa mamico, sa aibe parte numai de bucurii, fericire si sanatate 
Ratonelule ia niste
in plus si va
am cu drag
Anca si eu am sa folosesc slipul la anul care vine, decat sa am parte de alte cele mai bine safe 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
angelynna82 spune:
LA MULTI ANI:
Luca Noah pui de EvaF

LA MULTE LUNITE:
David pui de Sanziana72

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI NU NUMAI
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
babytza spune:
Neata mamici !!!
Azi fac cinste cu tot ce va pofteste inimioara 

La multi ani de Sf.Maria !!!!
La multi ani Miruna !!! Sa fi iubita papusica !!!! Sa te faci mare si cuminte !!! Magda sa iti traiasca printesica !!!! 
La multi ani Luca !!!! Sa fi iubit si fericit, norocos si sanatos !!!! 
La multe lunite David de sanziana !!!! 
Andreea sa iti traiasca printesa, tare frumusica mai e 

ratonel neata 
Moni cu Dragos sunt bine . Nu mai are asa mult timp sa stea la calculator...cam toata ziua il priveste pe pui , il tine in brate , ii da sa pape si il iubeste ...

Dar e de inteles ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
angelynna82 spune:
LA MULTI ANI MIRUNA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA FII FERICITA
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt