Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna

LA MULTI ANI piticilor care s-au sarbatorit zielele astea

Nerantula daca are febra ar fi bine sa il vada doctora. Mihnea a avut la incisivii laterali muci+febra (38.2). In 2-3 zile a trecut. In rest noua ne da doctora ophtamesone pt in m uierea mucoasei nazale +sirop prospan. Eurespal din cate tin minte este pt tuse seaca, prospan merge pt ambele tipuri.In plus Prospan e pe baza de plante. Pt mucisori multi am mai luat colargol, usuca mucii f. repede. Oricum mai nou m-am converiti la homeopatie si sunt f. multumita de rezultate Sanatate multa!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Am citit dar n-am inteles prea bine: sunt reduceri la hainutele TEX in Carrefour?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Cat mai e?

daaaaaaaaaaaaaaaa!
tex sunt pantalonii scurti si tricourile pe care le-am luat, eu nu am mai cumparat, sunt ok, nu? mie mi se par calitate= pret super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si eu folosesc TEX,sunt bune, bumbac 100%, i-am cumparat un pulover, e fff dragut si calduros

Paula-Laura

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Buna

LA MULTI ANI piticilor care s-au sarbatorit zielele astea

Nerantula daca are febra ar fi bine sa il vada doctora. Mihnea a avut la incisivii laterali muci+febra (38.2). In 2-3 zile a trecut. In rest noua ne da doctora ophtamesone pt in m uierea mucoasei nazale +sirop prospan. Eurespal din cate tin minte este pt tuse seaca, prospan merge pt ambele tipuri.In plus Prospan e pe baza de plante. Pt mucisori multi am mai luat colargol, usuca mucii f. repede. Oricum mai nou m-am converiti la homeopatie si sunt f. multumita de rezultate Sanatate multa!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

....TI-AM DAT UN PM

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ange nu stiu cum sa va votez...si unde?

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici vad ca inca nu au dat drumul la votat

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula imi pare rau de Gruia bolnavior.

Se pare ca Dragos a inteles ca azi nu pot fi la dispozitia lui cu tzitzi si a reusit buni sa-i dea dimineata cam 100g. cereale cu lapte, pt. ora 12 i-am last niste "milk-shake", adica lapte praf amestecat cu banane sa nu-i simta mirosul - a baut direct din cana cam 100 ml; pe la ora 14 am reusit sa fug si eu pana acasa, ca era musai sa-mi golesc ( goleasca ) sanii, altfel explodam - a supt cu pofta din ambii sani . La ora 18 cand m-am intors de la curs am reusit sa-i mai dau aprox. 100g. orez cu merluciu Nestle, iar seara a mai papat cam 90g. piure de banana+piersica+branza. Deci ziua de azi a fost record, comparativ cu zilele anterioare! Sper sa-l tina si sa nu reintre in greva foamei.

Chiar asa, cele care mai alaptati - puii vostrii sug din ambii sani la o masa? Ca lui Dragos inca ii e suficient un singur san; rareori suge din ambii. Si nici ca durata nu depaseste 5 min. de supt. La voi cum e?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Nerantula imi pare rau de Gruia bolnavior.

Se pare ca Dragos a inteles ca azi nu pot fi la dispozitia lui cu tzitzi si a reusit buni sa-i dea dimineata cam 100g. cereale cu lapte, pt. ora 12 i-am last niste "milk-shake", adica lapte praf amestecat cu banane sa nu-i simta mirosul - a baut direct din cana cam 100 ml; pe la ora 14 am reusit sa fug si eu pana acasa, ca era musai sa-mi golesc ( goleasca ) sanii, altfel explodam - a supt cu pofta din ambii sani . La ora 18 cand m-am intors de la curs am reusit sa-i mai dau aprox. 100g. orez cu merluciu Nestle, iar seara a mai papat cam 90g. piure de banana+piersica+branza. Deci ziua de azi a fost record, comparativ cu zilele anterioare! Sper sa-l tina si sa nu reintre in greva foamei.

Chiar asa, cele care mai alaptati - puii vostrii sug din ambii sani la o masa? Ca lui Dragos inca ii e suficient un singur san; rareori suge din ambii. Si nici ca durata nu depaseste 5 min. de supt. La voi cum e?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Izabella sta la tzitzi in jur de un sfert de ora...20 de min...savureaza din plin...dar ea trage doar la un sin ...ca celalalt a "clacat" pe la 7 luni

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Am citit dar n-am inteles prea bine: sunt reduceri la hainutele TEX in Carrefour?

Ticker Edi
Cat mai e?

daaaaaaaaaaaaaaaa!
tex sunt pantalonii scurti si tricourile pe care le-am luat, eu nu am mai cumparat, sunt ok, nu? mie mi se par calitate= pret super ok.

Mie imi plac foarte mult. Se comporta foarte bine in timp si sunt si bune la pret. Maine ma duc si eu o tura sa vad daca mai gasesc ceva.

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am vazut poze cu draguta si carliontata Carla care pe deasupra mai are si niste ochi hipnotizanti. E o domnisorica tare frumusica!
Anca am vazut eu bine sau nu? Nu avea pampers pe sub slip?

Am mai vazut pe baila baila Karinutza. Ii sta absolut superb in rosu. Numai asa s-o imbraci Nikoliciule ca da pe spate tot ce misca

Si...pe barbatelul cu zambet fermecator, Raducu. A si luat masina, hotarat ce sa mai. Go Radu, go!

Ticker Edi
Cat mai e?

Mergi la inceput