Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 17
JulyMorning spune:
Mama, mama ce verva aveti.
Io azi am avut o zi... a fost maica-mea in vizita si ce mi-am zis io.. sa profit sa ma destrabalez. Si am smotruit prin casa: aspirat, spalat, facut ordine, sters praful, etc. Asa ca sunt cracanata de toate cele, ma duc sa ma culc.
Voiam sa va mai spun ca mi-am inscris cupila la baby expo la concursul de mers de-a busilea
Desi n-are viteza nici pe jumate precum o gramada de alti bebei, m-am gandit sa o bag in comunitate urjent. Daca mai e careva interesata de astfel de chestii, trebuie sa va faceti cont pe site-ul baby expo si puteti inscrie odrasla.
Vecinico
Recunosc, ma batea si pe mine gandul sa iau haine pt la anul, da' nu prea imi vine.. stiu io ce masuri o avea fi;mea la anu'..... ca hainele de la TEX de 1 an ii sunt cam mici acum
Da' tie/voua sa va fie de bine ca v-ati innoit .
Gata, mai voiam sa zic ceva, da' nush ce.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
Nocom spune:
Astazi i-am promis lui Matei ca in seara asta il adorm eu. Asa ca fig, ca daca mai stau mult, il culc direct dimineata!!!
Va pup si va doresc somn usor (ceea ce imi doresc si mie
)
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Laura eu am plans cand a zis MAMA MEA sau cand ne jucam asa mai dragastos, dar voi mamicile care deja intrati intr-o noua etapa cu puii vostri

July a mea sta in mansalier de ceva timp, sau in 4 labe si se da inainte/inapoi cu viteza...noi am lua ultimul loc cu merite deosebite ![]()
Nocom somn usor
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 eu am cumparat si niste hainute de fetitza erau prea frumoase ca sa nu le iau Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
STII CA FACEM ANUL IN OCTOMBRIE...DA???
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
andy...nu mai stiu dc p sau g :) adika Laura Denisa a luat o pauza de internet, si isi dedica mai mult timp ei...ceea ce este de apreciat.Dar a zis ca revine cand poate
.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
JulyMorning spune:
Mi-am amintit.
Am ajuns azi si in Deichman (sper ca asa se scrie, e vorba de magazinul de incaltaminte din Carrefour Grand Arena) si au reduceri la incaltaminte. La cele de vara nu mai zic, dar au si la ghetute si pantofiori de toamna, ca pret variaza intre 34 lei si 119 lei. Mie imi plac foarte mult, singurul dezavantaj este ca nu au talpa cu talonet. I-am luat lu' fi'mea o pereche de ghete frumusele foc, cu 69 de lei si o pereche de incaltari din panza, cu talpa aderenta, pe post de papuci, cu 29 de lei (parca).
Si cu asta inchei, ma duc la nani
bobocimea si mamicile
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
baby_boy spune:
Andy.p, Feli 
Multu mult fetelor pentru urarile de azi.
Iata comoara mea la 11 luni
Raducu si piticu
am plecat..gata
lasa-ma mami
imi place la volan
tati ti-am furat masina
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
_giulianna_ spune:
Am citit dar n-am inteles prea bine: sunt reduceri la hainutele TEX in Carrefour?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Andy.p, Feli ![]() Multu mult fetelor pentru urarile de azi. Iata comoara mea la 11 luni Raducu si piticu am plecat..gata lasa-ma mami imi place la volan tati ti-am furat masina Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
am un baietel frumos foc

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu

Atat de mare sunt
babytza spune:
cristina ce baiat mare are mamica !!!!! Ce a crescut 

Roxi esti MORTALA !!!!!!!!!!!!!!1 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze