Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 16
Xor spune:
Nerantula, daca a inceput sa faca si febra cred ca ar fi bine sa il vada medicul....pana atunci, antitermice si hidratare...
va dorim multa sanatate!
felicic76 spune:
andy.p: sa stii case gasesc pampersi pentru adulti, da? Sa te protejezi , sa nu faci baiatul de ras pe 14 septembrie, ai auzit?

Lasand gluma la o parte, acum sterg o lacrima, oare cum o sa-mi fie peste 7 ani? (presimt vopsea in cap de nevoie si pampers la greu
)
tzitziri: io nu cred ca aveti reactii adverse, pupici!
Azi am nimerit in Carrefour: spuneti-mi ca mai sunt si altele ca mine: am incarcat un cos de lucrusoare de copii de 2 ani, de vara, tricouri, pantaloni scurti, costume de baie la 3,4 -5 lei bucata. Am fost in Orhideea. Erau niste fustite de doc, albe, roz si rosii o minunatie
, de la TEX. Plus sarafane si bluze/maieuri , suuper, de parc erau grozave.(eu nu am cumparat haine anul asta, ca am primit tot ce imi trebuie, probabil asa se va intampla pana la trei ani, dar nu ma pot abtine). Doar eu fac asa? Doar eu cumpar pentru la anu'?
Iar daca vreti sa cheltuiti, intrati si la Okaidi, rupere de card ce-am facut si acolo, foooarte mishto![]()
(pentru mine la Batta, la incaltari

)
CD27 spune:
feli si eu fac asa, din pacate am 2 perechi de incaltari de toamna care n-au apucat sa fie purtate si sunt deja mici, le-am luat mai mari habar n-am cum i-a crescut piciorul asa repede
acum e descult mititelu, mint....mai are o pereche de adidasi care ii sunt prea mari
eu am cumparat si niste hainute de fetitza erau prea frumoase ca sa nu le iau![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 eu am cumparat si niste hainute de fetitza erau prea frumoase ca sa nu le iau |

Si ce faci cu ele???? Adica, ma gandesc ca le faci cadou la prieteni, nu?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
andy.p spune:
Feli
mare dreptate ai,vopseaua deja o pusei asa ca imi mai lipseste pampers-ul.
Tocmai m-a rugat Andy sa-i citesc o poveste si si-a ales Bambi,asa ca bocii o tzara la faza cu caprioara impuscata
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Tztziri mai mult ca sigur va fi bine dupa vaccin,
am mami si David
Feli esti mortala, imi place cum scrii, las' ca iti asiguri copilu' domne![]()
CD am ras pe infundate (
fi-mea), esti tare mamico
. A avut si Crina perioada cu scrasnit din dinti...nasol rau de tot, dar tre sa ii intelegem...au descoperit ca au dinti si po face ceva cu ei 
Lucutta si fata mea are multaaaa personalitate, nu musca dar tipa TARE si bolboroseste pe limba ei
,ahhh primesc si eu palme...si imi intoarce capul intr-o parte sa ma traga de par 

multtttt

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
CD27 spune:
nocom toti cunosctutii nostrii au baieti
deocamdata stau frumos acolo in dulap
zilele astea se anunta o fetitza in gasca, poate isi gasesc si hainutele stapana![]()
Laura, scoala incepe cumva pe 14? pai e ziua norei mele, ai sa plangi si mai mult
fii tare, ai 2 copii minunati
Mami de Mikul Robert Constantin

felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Feli mare dreptate ai,vopseaua deja o pusei asa ca imi mai lipseste pampers-ul.Tocmai m-a rugat Andy sa-i citesc o poveste si si-a ales Bambi,asa ca bocii o tzara la faza cu caprioara impuscata ![]() Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
ca mi-ai zis, nah, si io in asentiment

Nocom spune:
andy.p in ritmul asta o sa plangem toate!!! 

Te pup dulce si fii tare!!! Este doar scoala, sa vezi cum o sa fie in armata!!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
alexa si mami spune:
Laura, ma bucur sa aflu ca nu-s singura care plange la cartile de povesti
Ramona, ai idee ce puii mei are tel meu de nu-mi deschide anumite pagini? Chiar pagini ale cap curent
alexa, cipri si mami