Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi avem noroc ca faptul ca wc-ul e separat de baie. Si e mereu usa inchisa... Ca altfel.....era de mult infipt in peria de wc

ratonel te-a muscat vampirelul de degete de nu ai scris nimik azi ?????

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Feli tare amuzant e puiul tau

de Crina Alexandra
Crinul Meu

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani Bianca- cu intarziere- multa sanatate in primul rand si restul tot ce iti doresti tu!

La multi ani Mina- multa sanatate si tie si sa o mai lasi pe mami sa se 'manifeste' pe forum!

Am facut si noi azi Priorixul.Ma bucur ca am fost luata prin 'surprindere' - ne dusesem la dispensar sa citeasca IDR-ul, dar mai bine asa ca nu am avut timp prea mult inainte sa stau sa analizez situatia.Acum sper sa nu fie cu alte efecte secundare.

Am vazut si eu poze..eu nu imi dau seama la al meu, ca evident vazandu-l in fiecare zi e mai greu, dar imi dau seama la toti bebicii ca deja sunt mari si adevarati domnisori sau domnisoare!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Heloo!

Noi suntem bine sanatosi ,papam aproape de toate ,avem trei dintisori ,mergem de-a busilea si in picioruse doar de o mana tinut.
De o saptamana este raut ,daca nu ii fac pe plac se crizeaza si uneori ma si loveste ,nu stiu de unde a invatat sa loveasca,poate ca atunci cand se loveste de vreun obiect eu ma fac ca dau na-na la obiectul respectiv ...sau asta le este perioada ...ca pe mine ma dispera reactiile lui.Pur si simplu nu il recunosc.

Ce ziceti si voi va confruntati cu asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna lucutta,

Chiar s-a discutat saptamana asta aici de aceste reactii ale copiilor. Se pare ca majoritatea reactioneaza asa la aceasta varsta. Trebuie sa le explicam ca ne doare daca ne lovesc si nu este bine sa faca asta. Cu timpul va invata sa nu mai reactioneze asa. Nuami rabdare trebuie sa ai si sa vorbesti cu el sa-i explici...

Pupam si batausul si victima

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Nacom ,multumesc mult pt raspuns si multi

Scuze dar nu am apucat sa citesc din urma ca numai aseara am venit de la socrii unde am stat aproape toata vara si acolo nu am net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: Maia nemucioasa, bine ca ati scapat fara prea mari batai de cap
muuh: nici eu nu stiu ce sa-i iau, vorbesc jucarii. I-am luat broasca de la fisher price, cea care numara si canta, cum o vede, cum o arunca. Pe mine m-a usturat la buzunar, pe el il doare la bascheti de ea. As vrea sa-i iau Lego, oare voi avea succes? sau este prea mic si in continuare doar telecomenzi, aspirator, telefoane etc?
Distractia favorita de acum: are jucarii in piscina gonflabila si o trage prin toata casa, se opinteste si gafaie ca un advarat halterofil
giuli: fara cuvinte apropo de concurs. Oricum, tu stii ca Edi este Number One, da?
nerantula: multa sanatate la haiduc,
babytza, cosmy: sa va traiasca porumbeii
consideram invitatie, strangem bani vreo douazeci de ani si ne prezentem in forma la nunta
cd: sa stii ca si Vlad plange cu vorbe, sigur ma balacareste. El nu plange ca un om amarat, ci ca unul nervos, aproape isteric,, striga si vine dupa noi daca nu-i convine ceva, iar daca nu esti atent te loveste sau te musca, cum i vine mai usor. Este ofticos, cred
gaia.nevia: super potrivita combinatia! prietenii stiu de ce
Sanatate multa!
ange 300,ady.p, dya, baby.boy, nocom, ange, nausica, nikolici, laureta: si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am vazut si eu poze cu kiki si carla ce mult s-au schimbat niste papusi sunt

Laura vrem poze si cu nora, sa o vada Mikul ca tare dor ii e de ea si chiar asa, pe cand vizita aia promisa?

andy_g ce bine ca ai povestit treaba asta cu wc-ul si curiosul de Andrei, ca Mikul tot isi facea drum spre baie, venea dupa mine dar asa timid si il mai lasam sa pasesca in baie, d-acum chiar ca nu-l mai las

feli astazi l-am indepartat pe MIk de la laptop si evident ca a bombanit si apoi brusc s-a repezit la mana mea sa ma muste norocul meu e ca nu stie inca cum sa apuce cu dintzi

mai sper sa treaca mai repede perioada asta cu scrisbitul din dintzi ca ma zgarie pe creier, parca face cu dintzii mei, 2 saptamani zici babytza?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli mamica si baiatul cu personalitate

Nerantula imi pare rau ca Gruia face febra,alterneaza Nurofen cu paracetamol,eu cand avea multi mucusori ii puneam Vibrocil,cate o pic in fiecare nara,si aspirat la greu.sa va treaca repede.

Roxana si felicitari ptr dintishor

lucutta si noi avem crize din astea de personalitate,eu am inceput sa o iau cu gluma si daca chiar nu intelege dupa ce repet de n ori o iau de manutza si plecam.

Laureta vazut doua fete frumoase foc,iar tortul e demential ,cred ca a fost tare bun.

Nicole mi-a facut o deosebita placere sa ma uit la pozele de la mare,Kiki e o frumusete,se vede ca a crescut,iar pozele cu Edwin sunt superbe.Cuscra ta de ce nu mai da pe la noi???Sa-i spui ca o pupam.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Roxana uite ma mobilizez si mai pune niste poze.Va..de vazut nu stiu cand ne vedem,ma bucur ca nu mai l-au chemat pe colegu pe la Bucuresti,desi mi-ar fi placut sa ne vedem

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput