Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
ma termina reclamele la produse din josul paginii.
Tocmai am observat o alaturare care merita... precis se vand impreuna, alfel nu au sens... (pozele 3 si 4, de la stanga spre dreapta)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
nerantula
Gruia bolnavior...sa treaca repede raceala asta.
Si am vrut sa-ti spun de ceva timp, ca m-am tot chinuit sa-mi dau seama de unde il cunosc pe sotzul tau....curious???Dupa ceva saptamani de vazut si revazut pozele voastre mi-am dat seama....still curios???He he he seamana cu un actor din Desperate House Wives...mama dar ce seamana...daca stii serialul atunci stii despre cine vorbesc.Hai zambeste mamica...totul va fi bine!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
nikolici super pozele de la mare, se vede ca s-a distrat carliontzata de minune!! 

. Imi place fff mult poza cu inimioara si urmele picioruselor ei!!
Sa zic ca ai avut noroc ca nu a inchis usa pe dinauntru?!?!? Avem un prieten ff apropiat care intr-o excursie la munte cu copila, (ce avea cam 1 an jumate pe atunci) a iesit pe balcon sa ia un prosop si fetita a inchis usa termopan cu clanta in jos. Adica a zavorat-o!! A incercat sa-i explice copilei prin usa sa ridice de maner, dra puiutza s-a plictisit repede si a plecat sa iasa din camera pe scari. Taticul s-a speriat ca nu cumva sa cada fata pe scari si a sarit iute din balconul vilei, numai ca a alunecat si si-a fracturat amandoua mainile. A fost super nasol, operat la ambele maini, cu tije.... Deci, se poate si mai rau.. asta vroiam sa zic!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Laureta ai doua fete frumoase foc, dulci si mai si 

, yummy tortul 
Nerantula ce temperatura are? Daca are cumva temperetura prea mare ii poti pune un supozitor Novoclamin, alterneaza cu Panadol si Nurofen. E normal sa doarma fiind bolnavior si cu febra 

Claudinna moah ce super cu baia termala 
, la voi e cald???
am mami si Razvan
Ada am stat si am observat preturile si deja am dat-o in 

am cumparat sambata o galetusa de iaurt de 1kg...acu e mai putin de jumate in ea
....orice numai iaurt sa fie
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
babytza spune:
Hello girls
Am fost pe afara cu copiii
Bebe strumf a stat frumos in carucior cu umbreluta care face fata si la ploaie
iar printesa si-a tinut umbreluta singurica , ca doar e fata mare ![]()
Am facut cumparaturi de toamna pentru copii si am luat carnita si masline sa fac o mancarica rapida 
Ramo sa nu dai cu rosii , dar noi papam un borcanel avent de 250 ml plus un iaurtel
de vreo luna papa asa la pranz
Mai putin in saptamana cu enteroviroza ![]()
Multumim de vestile despre Mina
Multa sanatate si vina acasa mai repede 
Si felicitari Andei !!!!! 

andy g he he he ce haios pustiul ![]()
![]()
![]()
Oooff Nerantula 
imi pare rau ![]()
Nikolici e bestiala Karinuta !!!!! 

Ce frumos se joaca cu Edwin 
Sa-i mananci si nu alta 
Laureta superbe pozele, frumoase printesele 
Cine e grasunul din poze ? Eric ? Parca asa il cheama, sper ca nu am facut o gafa 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babytza spune:
Claudina moaaama ce misto de voi
Aici ploua si e naspa afara 
Niko bine ca ai putut sa te intorci in casa fara sa spargi geamul....![]()
Nocom vai saracul....cu ambele maini rupte...![]()
Ada 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
claudinna spune:
heiiii, nu sariti!
vineri si sambata a fost super frumos! sambata spre seara si pana aseara a plouat nasol, a fost frig...
azi e doar de plimbare, nu baie
de fapt, cred ca am terminat-o cu baia pe anul asta
Ada, sanatate multa si tie!!
deci Moni e acasa cu minunea ei? Sa le fie bine!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
acum nu mai stau mult pe net, ca mi se termina bateria... poate mai venim si maine la terasa asta![]()
vad pozele de acasa, cred ca joi seara ne intoarcem
maine am planuit o vizita pe la Sibiu. abia astep
va pup
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Tocmai ce m-a lasat masca Andrei: are o placere nebuna sa mearga sa se impinga in usa de la baie si sa se ridice pe WC sa bage mana inauntru ![]() si cand m-am dus la el sa-l iau de acolo ce credeti ca a facut? s-a lasat in genunchi si a tras usa si mi-a inchis-o in fatzachiar inainte sa ajung la baie![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi ![]() "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
moama, Andrei te obisnuiste de acum cu usi trantite in fatza

La opt dimineatza a navalit peste mine in baie, a gasit singurul lucru ce mai sta pe jos in baie, peria de Wc in suport

. Pe el l-am dezbracat la pile si l-am spalat cu PROTEX. Daca nici acum nu face ceva, inseama ca baiatul meu este imun, apropo de ce cel mai mizerabil lucru din casa, ca ar fi buretele de vase, io cred totusi in peria de Wc, cu tot Domestosul din lume.Acu', eu unde o mai cocotz si pe asta? pe polita?
felicic76 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca81 remember us Pun rapid cateva poze de la mare si revin. Azi raportez in dotare o fetita super maraici din cauza dintisorilor, cred ca maselute si canini deodata plus ceva diaree ![]() Anca & Carla (13.08.2008) Carla la 1 an |
este delicioasa

Eu nu vreau sa mai aud nimic de faptul ca nu papa, cum nu papa???, are PULPITE
si este bine facuta. o dulce

de tine nu zic nimic, de cum arati, ca ar vorbi doar invidia din mine

de
remember us
Carla la 1 an