Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 13
nikolici spune:
Am pus si eu ceva poze de la mare, scuzati ca nu le pun in forma estetica cum faceti voi...eu va trantesc linkul![]()
http://family.webshots.com/photo/2781902510103956310DVDKNG
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
andy.g pe mine fimea m a inchis in balcon azi cand intindeam rufe, de am stat sa o rog ceva sa plece de dupa usha sa pot intra in casa![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Anda a mers adineauri sustinuta de... elasticul de la izmene. De care la un moment dat n-am prea mai tinut decat contra pe o parte sau alta sa nu-si piarda echilibrul
. Fata mea brusc e mai mobila;: incepe sa se tarasca, sa se catzere, cred ca incepe o noua etapa deja (psihologic vorbind).
Pana acum era genul ala care stiai sigur ca nu-ti cade din pat, daca va vine sa credeti. Desi mergea foarte bine (cerea ea), si este bine dezvoltata fizic, in rest mare lucru nu facea singura, ma chema pe mine sa-i dau jucarii, s-o mut...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Lidia, 
am zacut toata ziua, nu prea ma tin bine pe picioare, am chemat si pe mama si pe socru ca nu mai faceam fata copiilor
dya, teo are ca mic dejun branza de vaci cu pulpa de mar si cereale... cam de la un an. In we ii mai fac omleta, sau painica cu branza, cand suntem in deplasare chiar painica cu gem, sau miere, sau paiine cu omleta.
nu mai stiu ce vreau sa mai spun... ma doare capul ingrozitor
aham... vroiam sa spun ca lapte de 1an noi trebuie sa gasim fara banane si alte arome, ca lui Radu nu-i place neam...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Nikolici
am frumoasa Karinutza, mi-a stat putin inima in loc la mesajul tau pana l-am citit pe tot ![]()
300 felicitari pentru progresele Andei, bebelusii nostri se dovedesc a fi experti in surprize pentru parinti
Ada
am si speram sa te simti mai bine
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
laureta spune:
Io am duso azi pe Biancu la gastro la Medicover, la dr Munteanu care e si la Budimex. Am ramas paf acolo. In primul rand cupilu n are nemec la stomac, okaaaai. Sa inceapa sa pape de toate, okaaaai. Poate sa pape si cu sare, porc, lapte de vaca etc etc etc ![]()
No acuma sa il ascult sau nu

Nicolici e superba Karinutza, e o dulce
ancule bine ai revenit, Karla arata super bine, e chiar grasunica are niste ochi mama mama
revin ca descarc si poze
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
angelynna82 spune:
M-au dat gata carliontii lui Karinutza 
Laureta ma bucur ca este bine Bianca, asteptam pozele 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
laureta spune:
Doar o parte din ele
http://family.webshots.com/album/574541284MYllBa
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nerantula spune:
Gruia face febra
, mucii il calaresc in forta
, abia a papat 3/4 iaurt cu cereale, a stat TOATA ziua la tzitzi si a dormit deja 3 reprize lungi pana acum (el dormea 1, max 2 / zi) ... uoof ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
claudinna spune:
va pup si eu!!
n-am apucat sa citesc mare lucru..sunt la o terasa in caciulata
razvan a facut baie in bazinul cu apa termala, super super incantat!!!
sanatate multa lui Gruia!!
preety
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)