Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
Ramo mie nu-mi place sa-i intre nisip in fund
bine si cu slip si tot se umple de nisip, mai ales daca face pishu, moaaa ce greu era sa-l scutur
la intalnire venim...in functie de ora si locatie
daca e in we noi venim cam oriunde, in rest...n-am mers niciodata cu taxiul cu caruciorul, mi-e sa nu ma injure taximetristul ca bag namila de carucior![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro Tocmai ce m-a lasat masca Andrei: are o placere nebuna sa mearga sa se impinga in usa de la baie si sa se ridice pe WC sa bage mana inauntru ![]() si cand m-am dus la el sa-l iau de acolo ce credeti ca a facut? s-a lasat in genunchi si a tras usa si mi-a inchis-o in fatzachiar inainte sa ajung la baie![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi ![]() "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
Si Andrei al meu face la fel

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Mai, eu nu am inteles ce aveti cu copii dezbracati pe plaja?!?!!?
Eu pe Daria nu prea am lasat-o pentru ca ii intra nisip peste tot
, dar cu Matei nu am avut nici o problema cat a fost mic!!! Mi se pare normal sa-i vad dezbracati decat incinsi in pampers sau cu slip ![]()
andy.g e super tare Andrei!!!
Chiar sunt ff destepti copii astia!!! Pupici dulci pentru strengar!! 
si ca sa luam taurul de coarne cum spunea Lidia, eu propun parcul Herastrau (avantaj eu , ca sunt f aproape
) pentru este destul de central si se poate ajunge usor de oriunde, iar ca ora.....ora 13.00 ca sa ajunga si somnorosii (Mikule, e bine???
) Am zis!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Ramo
am sa va simtiti mai bine, ploua incet 
July imi aduci aminte de mine cand ma ascundeam de soacra mea prin parc ![]()
CD felicitari pentru dintzoci 
Xor, Alexasimami 
Am sa fac asa cum va spune doctora in privinta vaccinelor, cu toate ca am citit atatea pe net 
Andy_galro
am nastrusnicul baiat care are treaba la WC 
Eva te invidiez pentru cele 30grade, moama la noi e frig, am bagat aeroterma mai devreme si fata sta in salopeta de blugi groasa 
La anul vom vedea cum reactioneaza Crina la nisip si mare…daca vom puea sa o tinem cu slip sau nu, o vrea fata sa fie bronzata uniform ![]()
Mai devreme a mancat putina ciorbica cu perisoare din pui
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
andy.p spune:
Andy-g mortal Andrei,si Alexia face asa,cu orice usa,ti-o tranteste in nas![]()
Ramo sper sa va reglati cat mai repede cu mancarea
Ce ciuda mi-e ca va intalniti,again....haideti in Felix ca e frumos![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CD27 spune:
Nocom te pupam 
si noi tot Herastrau votam![]()
iarasi despre nuduri, la piscina la hotel nu era nici un copilas debracat, ma rog....majoritatea erau destul de mari pentru asta dar au venit niste romani cu un bebe de 1.5 ani si faza tare este ca il tineau in putza goala dar in sosete si sandale era mortal si uneori chiar si tricou![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

300 spune:
Andrei e cel mai tare! Genial ce le da prin cap :)
Am vesti despre Maia. Sunt tot in spital, a fost bine in weekend, dar de dimineata a facut febra si o mai tin. Se pare ca e o enterocolita virala foarte... po****ra si rebela, care prezinta simptome de genul asta: febra la inceput, scade o vreme, apoi revine... In rest Maia se juca un pic mai devreme, ia antibiotic, bea lapte fara lactoza... ca la spital. Andeea a reusit sa se odihneasca in salonul in care le-au mutat aseara - acolo sunt paturi de o persoana desi s-a putut intinde si ea... Se pare ca personalul medical, spre deosebire de conditii,e OK - macar atat. Sper sa vina repede acasa.
Si, my bad, sunt la Grigore Alexandrescu nu la Budimex. Cand a debutat boala erau la socri si asta a fost mai aproape.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anda se preface ca vrea sa suga ca sa o iau in brate sa ajunga la tastatura :). Bineinteles ca odata ajunsa acolo ii sare si somn, si foame si inima albastra. De trei zile ne stinge calculatorul din living fara niciun stres. Si fi-mea e atrasa de wc dar usa nu poate sa mi-o inchida in nas cu premergatorul ala mare si nici nu cred ca i-ar fi dat prin cap!
Andy_g multumim, va mai dura ceva, noi acum testam toate bolesnitele posibile.
Voiam sa mai zic ceva, aseara am testat un chilotel Libero. Sunt geniali, super fain lucrati! Raman mai uscati ca scutecele normale si nu se lasa cand este plin ca un balon (cum il scot eu dimineata).
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Uofff, speram sa fie mai bine si sa le dea drumul acasa repede 

de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
nikolici spune:
aNCA imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit la mare, mi-ar fi facut placere sa va vad si pe voi.Carla este o adevarata domnisorica, o vad schimbata mult
, tare fotogenice amandoua sunteti,
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)