Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (181)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidestefan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca81 remember us Pun rapid cateva poze de la mare si revin. Azi raportez in dotare o fetita super maraici din cauza dintisorilor, cred ca maselute si canini deodata plus ceva diaree ![]() Anca & Carla (13.08.2008) Carla la 1 an |
moama ce ochi superbi...si ce v-ati mai bronzat..si va sta foarte bine 

WELCOME BACK

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
andy_galro spune:
babytza vazut poze cu porumbeii
le sta foarte bine impreuna
anca sunteti foaaaaaarte frumoase amandoua
nerantula multa sanatate lui Gruia
ramo, cd, nocom, diana, lidia,ange, alina
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro ramo, cd, nocom, diana, lidia,ange, alina ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi ![]() "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |

LIDIA
300 spune:
Nerantula, trebuie neaparat sa mergeti sa va vada medicul inainte de a-i da altceva! Un alt mucolitic este ambroxolul, eu am primit continuare la Eurespal pentru ca, desi disparuse tusea, dupa 2 zile de pauza a revenit un cc-hu timid si putini muci, unde mai pui ca i-a gasitacel rosu in gat!
Nausica, si eu ma enervez cumplit cand nu mananca Anda apoi ma simt vinovata. Nu izbucnesc neaparat in vreun fel, dar copilul simte si itnri intr-un cerc vicios.
Fetele au dreptate, incearca alte texturi, eventual chiar scoate-i masa asta o zi doua si da-i de rontait sau un biberon si vezi apoi cum primeste. Unii copii vor sa manance amestecat cu iaurt in perioade de-astea.
De asemenea, monitorizeaz-o: vezi daca e gingia inflamata, daca are vreun simptom care iti poate da de gandit ( de ex. face kk mai des sau mai rar decat de obicei). Uneori copiii nu mananca ce simt ei ca le face rau pe moment.
si sper sa iesiti repede din starea asta, mai ales ca mi-au iesit ochii ca in Tom&Jerry cand am vazut: 200g legume SI iaurt la o masa
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
apropos de nudul la plaja, nici mie nu-mi place asa ca l-am tinut numai slip dar intr-o zi cand il schimbam a reusit sa scape si a fugit fara pampers, in fundul gol
pe plaja![]()
![]()
![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

EvaF spune:
sunt in parc cu fi miu, superb, 30 grade.
Scriu cat ma tin balamalele
Moni, bine ati venit acasa, cu bb scump, abia astept sa pot vedea poze cu el. Daca vrei sfaturi de la mine despre alaptare, stii cum ma gasesti, raspund cu maaare placere. Cand descriai ca sta lipit de tzitzi Dragos parca il vad pe fi miu acum la 1 an , la fel face, asa ca fii tare, esti abia la inceput de drum, superb drum.
Puuuuuuuup
vacanta in Franta, la bunici in Alsace
Poze Noah in Paris
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
300 spune:
Eva
la noi sunt 17 grade acum si nu-mi dau seama daca ploua. Anda asculta niste gothic mai simfonic cu unchiu-sau si pe mine ma pocneste somnu. Dar zilele trecute am avut 34 de grade
uite na!
Ce-are asa rau sa vezi un bebe la popul gol pe plaja? Mie-mi vine sa-i musc pe toti aa biucalati cum sunt ei
. Poate de-aia? 
Lidia de ce zici asa de Ada?
Intalnire: normal ca fiecareia ii e mai usor pe langa casa. Care ar fi locatiile mai "centrale" la care v-ati gandit pana acum? Eu una nu sunt asa hotarata, daca se face intalnire poate iau un taxi si merg oriunde... Desi unele locuri sunt extrem de departe pentru noi
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
ahhhhh..era sa uit 
babytza, CosmyB Absolut deliciosi porumbeii 
..si ce bine se inteleg ei impreuna 
..simbioza perfecta ..si virtual ..si in realitate..tineti-o tot asa 

LIDIA
andy_galro spune:
Tocmai ce m-a lasat masca Andrei: are o placere nebuna sa mearga sa se impinga in usa de la baie si sa se ridice pe WC sa bage mana inauntru
si cand m-am dus la el sa-l iau de acolo ce credeti ca a facut? s-a lasat in genunchi si a tras usa si mi-a inchis-o in fatzachiar inainte sa ajung la baie![]()

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi 
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

remember us
Anca &
Carla la 1 an