Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 5
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Am auzit si un scenariu ca ar vrea sa candideze ca independent, dar mie nu mi se pare plauzibil pentru ca ar insemna cheltuiala dubla in campania electorala pentru PDL. A mers cu fii-sa, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa. |
E OBLIGAT sa candideze independent. Este presedintele in exercitiu si nu poate candida ca membru al unui partid politic.
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
E OBLIGAT sa candideze independent. Este presedintele in exercitiu si nu poate candida ca membru al unui partid politic. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
da, corect, dar e doar terminologie
scenariul respectiv e ca el nu va reprezenta pdl, ci pdl si-ar propune alt candidat
oricum stim cu totii cit de independent s-a purtat basescu in campaniile electorale pina acum.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mimonix spune:
Ia sa vedeti ce idee sinistra mi-a trecut mie prin cap si ma intreb de nu le-o fi trecut si lor Daca Base face un aranjament cu Mirciulica si fie nu mai candideaza, fie se retrage in turul doi cu lacrimi in ochi, cedandu-i acestuia locul mult ravnit in schimbul functie de prim-ministru ( ca doar are majoritate parlamentara coalitia si BOC tare mi-e ca de-aia a si fost pus acolo, de marioneta de sacrificiu care brusc sufera de dorul primariei sau al familiei )
Ha??? Si jur ca n-am citit sau vazut asta nicaieri, chiar sunt curioasa daca cineva a vehiculata vreodata o asemenea ipoteza prin mass media
Abia atunci sa vedeti procopseala !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
iileana spune:
chiar sunt curioasa daca cineva a vehiculata vreodata o asemenea ipoteza prin mass media |
Da, a fost vehiculata varianta cu Basescu ccc care-si negociaza o pozitie de prim-ministru, ca si o sumedenie de alte scenarii. Parerea mea e ca-s dume.
Gasisem, la un moment dat, o postare care facea un misto crunt de scenarita asta care ne napadeste precum iedera: www.apahideanu.ro/2009/07/incredibil-regele-mihai-boala.html" target="_blank">Incredibil: Regele Mihai boala incurabila faza terminala, Antonescu ii va ceda locul lui Duda, Isarescu varianta-supriza care bate tot..
Si, pentru ca eu am ris cu lacrimi citind-o, am pus-o si aicea, pe DC, sa mai riza si altii. Culmea e ca unii useri au luat-o in serios :)))...
P.S. Varianta ta nu tine, pentru simplul motiv ca Mirciulica nu intra in turul nr. 2! .
--------------------------------
Cum ii zice topicului asta? "Ne-am procopsit"? Atunci nu sint off-topic.
Tot din categoria "o tara trista, plina de umor":
http://www.gandul.info/news/adriana-saftoiu-testeaza-atentia-deputatilor-cum-poti-sa-declari-orice-in-parlamentul-romaniei-4920275
"In prezenta a zece deputati, Saftoiu a citit, de la tribuna, o falsa declaratie politica, in fapt o alaturare de citate din oameni politici si jurnalisti americani, fara nicio legatura intre ele, cu teme mergand de la sclavie, saracie, terorism si folosirea arborilor de tisa de Pacific in tratarea cancerului.
Saftoiu a citit declaratia ca si cum ar fi unitara, cursiv si linistit, fara sa faca vreo pauza. Deputatii prezenti in sala au aplaudat-o la final iar presedinta de sedinta, Daniela Popa (PC), i-a multumit la final. Nici ziaristii n-au remarcat nimic ciudat in declaratia politica nonsens."
E data la gazeta si declaratia, s-o cititi. :)))
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana ta nu tine, pentru simplul motiv ca Mirciulica nu intra in turul nr. 2!. |
Asadar te-ai consolat cu un remake al finalei pe capitala din 2000.
iileana spune:
Cam de cite ori trebuie sa v-o mai zic?
Crin Antonescu va intra in turul 2, de pe a doua pozitie.
Dupa care va deveni presedintele Romaniei.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
citat din mesajul lui iileana Cam de cite ori trebuie sa v-o mai zic? Crin Antonescu va intra in turul 2, de pe a doua pozitie. Dupa care va deveni presedintele Romaniei. Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
eu sper sa nu te inseli
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Zicea careva pe-aci ca uite ce oameni ne-intelectuali ba chiar dobitoci de-a dreptul is prin PNL (huoooo!!! ) spre deosebire de inalta calitate intelectuala a consilierilor si comisiilor cotroceniste (asa da! ).
Hm.
Avea omul dreptate.
Stau si ma uit la propunerile Comisiilor Prezidentiale si-mi dau seama ca numa' din alea de incap intr-un articol de ziar ( http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/868798/Drogurile-si-prostitutia-provocarile-lui-Basescu/ ) s-ar putea genera vreo 10 subiecte care sa tina prima pagina, aici, la "discutii generale", macar o luna. Buna treaba fac!
Pentru ca nu ma pot hotari cu care tre' inceput, ma multumesc sa ma amuz de spusele intiiului statator al neamului.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca ineficienta sistemului protectiei sociale, care este grosolan fraudat, este cauzata de "acele sute de mii de pensionari pe caz de invaliditate pentru ca si-au scos amigdalitele, apendicita si au dat de niste foarte generosi medici" (www.romanialibera.ro/a165430/basescu-sistemul-de-asistenta-sociala-este-grosolan-fraudat.html" target="_blank">aici)
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana ineficienta sistemului protectiei sociale, care este grosolan fraudat, este cauzata de "acele sute de mii de pensionari pe caz de invaliditate pentru ca si-au scos amigdalitele, apendicita si au dat de niste foarte generosi medici" |
Fara sa ne legam de viitorul si actualul presedinte, vrei sa spui ca fraza de mai sus este neadevarata?
iileana spune:
Nu stiu daca ideea in sine este adevarata sau neadevarata.
Poate fi un subiect de topic-fluviu pe DC, ne lamurim la sfirsit. Alaturi de legalizarea prostitutiei si a consumurilor drogurilor usoare, de interzicerea meditatiilor cu elevii de la clasa, in fine, tot ce ne-au propus Comisiile Prezidentiale.
Si, mai ales, alaturi de oportunitatea aparitiei acestor propuneri exact in acest moment.
M-am amuzat de formularea bolduita.
Am si recunoscut asta, in superficialitatea care ma caracterizeaza :).
Triunghiul portocaliu *