Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 4
b.nica spune:
Sirimie,ai pus punctul pe i;daca iese Crin presedinte si daca revine tariceanu chiar ca ne-am procopsit!
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Scuze ca ma bag ca musca in lapte, am o intrebare la care nu stiu sa raspund. Basescu a facut nominalizarea lui Tariceanu ca prim ministru la acea vreme. Cel care va fi ales acum presedinte va putea numi alt prim ministru si sa schimbe guvernul? |
Nu! Presedintele nu poate schimba guvernul (din pacate). In situatia in care guvernul asta cade (in urma unei motiuni de cenzura) nou presedinte (de fapt tot asta) numeste un prim ministru (poate fi tot asta). Daca nu trece in parlament il mai propune odata (tot pe asta) si inca odata (tot pe asta.) Apoi sint alegeri anticipate. Presedintele (tot asta) il numeste din nou tot pe ala prim ministru samd.
Asta e minunata noastra constitutie.
sirimie spune:
multumesc pentru raspuns!
o mare timpenie ca s-au decalat alegerile prezidentiale. cica pentru a avea campanie separata.. nu vad decit dezavantaje, anii electorali sint opacoste si se cheltuieste timp si energie pe campanii..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
mimonix spune:
Ileanaaa, ajutooor! Ca eu iar nu vreau sa ma duc la vot! Ca Antonescu n-o sa "iasa" in veci in tara asta, iar restul pur si simplu sunt penibili. Astept argumente pro vot!
Si cum subiectul asta ma face sa cred ca cineva l-ar mai vota pe Basescu, pe Geona sau pe restul de figuranti , sunt de-a dreptul bulversata daca nu chiar socata! Promit sa citesc tot si cu mare atentie cand voi avea starea de spirit necesara!
PS Oare cati dintre cei care discuta pe aici sau aiurea, au cunoscut personal pe cineva care face parte din aceste partide sau chiar din ministere sau parlament? Ei bine, eu asa ceva va doresc sa vi se intample si sa va mai aud dupa aceea !
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
iileana spune:
daca iese Crin presedinte si daca revine tariceanu chiar ca ne-am procopsit! |
O, daaa, spre deosebire de situatia in care am reusi sa pastram cit mai mult guvernul actual de p'afaristi, care a reusit sa bage, in juma' de an, tara in haos.
Apropo, am citit pe blogul lui Sutu, intr-un guestpost, o chestie: "Mai bine va spun un banc si-am scapat. De care vreti? Scurt, sec, deochiat, cu blonde, cu betivi? Am unul: “Elena Udrea prim-ministru”… Cum, asta nu e banc?… "
E de ris sau de plins, dupa cum va-ndeamna inima.
--------------------------------
Ileanaaa, ajutooor! Ca eu iar nu vreau sa ma duc la vot! Ca Antonescu n-o sa "iasa" in veci in tara asta, iar restul pur si simplu sunt penibili. Astept argumente pro vot! |
Mimonix, tura asta, dupa teapa pe care a luat-o 70% din electorat la alegerile trecute, nu voi avea tupeul sa indemn pe careva sa mearga la vot.
Pentru tine, fac o exceptie :).
Am sa-ti spun doar ca iti inteleg starea, o aveam si eu in urma cu citeva luni. Intre timp, urmarind evolutia/involutia lucrurilor, am capatat aproape certitudinea ca, daca nu intervine ceva iesit din comun, ceva ce, in acest moment, nici cu gindul nu gindim, se va intimpla asa:
- Crin Antonescu va intra, din a doua pozitie, in turul 2
- pe care il va cistiga.
Sa mergi la vot!
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Stiu ca sint cu desavirsire off-topic, dar nu puteam sa amintesc de blogul acela fara a va semnala un alt guestpost, asupra caruia cred ca merita sa va opriti citeva clipe: Imagini care ar fi trebuit sa schimbe lumea in bine!
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Stiu ca sint cu desavirsire off-topic, dar nu puteam sa amintesc de blogul acela fara a va semnala un alt guestpost, asupra caruia cred ca merita sa va opriti citeva clipe: Imagini care ar fi trebuit sa schimbe lumea in bine! Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Mai multe, in masura in care sinteti suficient de hotarati sa le vedeti, aici
Daca nu, exista una singura care le cuprinde pe toate.
carla2005 spune:
Am si eu o intrebare Basescu si-a anuntat candidatura la presedentie?
Nu ma pricep la politica, dar asa in anii electorali incerc sa ma luminez si eu cat de cat, pentru a nu ma duce ca vita la vot. Nu pricep, cum Basescu ca viitor candidat la presedentie, in pragul campaniei electorale sustine asemenea masuri clar nepopuliste! ( Oricum nu cred ca ma voi duce la vot fiindca neuronul meu e pre bulversat )
Am o mare scraba fata de toata clasa politica ( vorbesc in cunostinta de cauza...) si fata de presa! Politica macar e asa cum e, o stie toata lumea, dar presa nu are nicio scuza ca a ajuns in asemenea hal de degradare, cum s-or suporta nu stiu!
iileana spune:
citat din mesajul lui carla2005 Am si eu o intrebare Basescu si-a anuntat candidatura la presedentie? |
Nu.
Zice ca nu s-a hotarit daca va candida. .
Zice ca de-aia umbla brambura prin toata tara, ca sa vaza daca-l mai vrea poporul.
Si mai zice ca www.ziua.net/news.php?data=2009-09-16&id=38767" target="_blank">sa-l intrebam pe Dumnezeu in legatura cu aceasta problema.
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
Isi va anunta probabil in curind candidatura, pentru ca trebuie sa stringa nu stiu cite semnaturi
Cred ca e un joc, in felul asta se vorbeste mai mult despre el, pe urma daca nu iese poate spune ca uite, stie el de ce a tot ezitat...
Am auzit si un scenariu ca ar vrea sa candideze ca independent, dar mie nu mi se pare plauzibil pentru ca ar insemna cheltuiala dubla in campania electorala pentru PDL. A mers cu fii-sa, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei