Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 8
Celia spune:
Inutsa, sanatate Biancai.
Ani, sanatate lui Darius.
Lacra , sanatate multa .
Felicitari lui Stefy, ca e pregatita pentru raspunsuri la orice.
O duminica frumoasa!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
kriss79 spune:
salutare
nu am apucat sa citesc de prin urma. Aseara am fost la nunta unei prietene dragi si la pranz mi-am recuperat fata de la soacra-mea.La bis.am luat-o si pe Ale, mai ales ca era vb de bis. unde am si botezat-o si preotul era acelasi. la un moment dat, a strigat tare in biserica:"gata?":)
Am sa pun ceva poze cu ea de ieri si cu mine.
In rest, nu prea sunt noutati.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Iulie-august 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
aeperju spune:
Ha ha ha! Simpatica foc Ale!
Si tu sper ca te-ai distrat la nunta, da?
Emma si Andrei (21.09.2007)
dr_anca spune:
Salutare!
Eu va citesc dar ma bag in seama rar.
Darius era mai bine am vb eu cu Alina pe mess sunt cu internare dar stau acasa si e cu antibiotic pe branula.Sper sa fie bine.
Inesa iti recomand dirop de tuse din plante ca la bebei are efect fata de adulti si binenteles daca nu mai are altceva decat tusea de care zici. La noi a mers bine Platusin.
pe Biencuta frumusica!
Ramona eu zic sa nu glumesti cu otita si poti lua antibiotice acum cand esti spre final. Sigur Amoxicilina poti sa o iei intreaba dr. tau ginecolog si pe cel de fam daca nu vrei sa ajungi neaparat la orl.
Fetele eu nu cred ca manichiuristele sterilizeaza ustensilele cu care lucreaza. Am vazut ca pun la lampa de ultraviolete dar e vax albina pentru un virus hepatic asa ca cel mai sigur este sa luati voi ustensile de calitate si sa le foloseasca pe ale voastre. Sterilizarea efectuata corect uzeaza ustensilele pentru ca e la temp f mare sau cu substante puternice si nu cred ca se risca manichiuristele sa-si schimbe prea des forfecutele.
Ma bag si eu in seama fara sa doresc sa fiu pisaloaga dar cand ajungi sa-ti faci analizele si vezi ca ai hep B sau C nu ai idee de pe unde ai cules
si e pacat ca avem copii de crescut. E important sa fim frumoase dar atentie mare si la aceste lucruri.
pe toate!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
inutsa spune:
Salut!
Azi am plecat de dimineata si de abia pe seara ne-am intors. Urasc toate amenajarile, achizitiile si toate alea
. Pt o masina de spalat nici nu zic cate magazine am colindat in cautare de ce e mai bun dar si acceptabil ca pret
. Nu pot si astia sa faca cum e in alte tari: supermarketuri imense la marginea orasului si stii sigur ca mergi acolo si sigur ai oferta mare si gasesti ce iti trebe...
Lacra merci de laptic, dar azi nu am apucat sa mananc mai nimic, si lapticul nici atata nu l-am baut. Recuperez maine
Biei inca nu-i dau nica pt tuse ca nu vreau sa ii dau dupa ureche; o menajez cat pot de frig, curent etc [cu toate ca si pan acu tot asta am facut si uite ca acu imi tuseste
]. Vad maine ce ne zice doctorita. Am eu asa un feeling ca la 6 luni o transfer si eu pe Bia la dr Rugina
. Ai dreptate, un pediatru altfel "vede". Acu sa vad cum nu o "ranesc la sentiment" pe dr de familie , ca eu tot la ea o sa raman.... De, complicat...
Cu Alina mami de Darius am vorbit eu joi sau vineri si era OK, nu mi-a zis nimic de spital.
sa treaca raceala. Stefania ta, ca de obicei, mortala la replici 
Celia merci
, sa fie!
kriss ce tare e Alessia
. Sa iti fie de bine cheful de la nunta ![]()
dr anca merci de sfat. Of, sper sa nu fie nica grav. Acu vad si eu ce inseamna sa fii mama, ce mai suferi pt pui, chiar si la ceva neinsemnat. Acu imi pare rau ca am chinuit-o pe maica-mea cu bocetele cat am fost mica
, saraca de ea, ce a mai indurat si cu mine.
Poti sa te bagi mai des in seama pe aici, ca nu ne suparam
.
Merg si eu la somn, ca maine avem vaccinul de 2 luni si tre sa fim fresh de dimineata.
V-am
si multa sanatate tuturor!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
si un laptic...
Eu sunt ceva mai bine.... Ieri am vorbit cu Ani si sunt bine acum....
Celia, multumim.
Inutsa, multumesc. Medicul poti sa il schimbi, dar la un pediatru care i-a copii in evidenta....
Va doresc o saptamana usoara si multa bafta celor ce incep gradinita/scoala de astazi.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna dimineata![]()
lacra.. mersi de
... chiar imi era dor sa o beau impreuna cu voi.
Noi suntem acum mult mai bine... am terminat aseara ultima doza de medicament injectabil... deci am scapat de flexula![]()
sa va povestim...
. pai MARTI dimineata am obserevat o bubita mica rosie pe buca stanga la darius si l-am dat cu crema in speranta ca ii va trece, apoi dupa amiaza am fost cu el la m de fam si ne-a dat foita pt analize si iam arata si bubita care se facuse destul de maricica
... ne-a dat AUGUMENTIN SI NUROFENT deoarece era rosie fara cap si fff tare.
miercuri dimineata deja la 7.15 eram la spital SF.Maria... ne-a vazut doc Stan si ne-a facut bilet de internare pt 3 zile
, nea bagat antibiotic injectabil deoare soseata si portiunea tare avea deja o lungime de circa 6-7cm fara cap ... ttrebuia sa stau in spital
dar am vb cu o prietena deanoastra asistenta pe etajul respectiv si ne-a dat drumul acasa
... veneam inainte de vizita si ne punea injectia si plecam
joi ,vineri, samb..... au fost zile cam aglomerate pt noi... dimineata si seara la spital, in cursul zilei cu darius ... joi si vineri iam stors puroiul ca incepuse sa iasa
ieri cand a venit prietena noastra (asistenta) si ia facut ultima doza am revenit cu picioarele pe pamant![]()
acum suntem in refacere ... avem unguent de pus in continuare si un leac babesc care la noi a facut miracole la FURUNG
LUATI UN GALBENUS DE OU CU FAINA ALBA SI FACETI O TURTITA ... sa fie potrivita nici moale nici tare si o puneti pe zona respective ... lui darius ia tras tot puroiul in doua zile
aceasta reteta o am de la o mamica de la tara care ii sunt recunoascatoare .
deci ce am mai citit ...
inutsala noi a mers si merge STODALUL... E tot din plante pt raceala/tuse
cum a fost prima zi de gradinita/ scoala ...din noul an?
va dorim o zi buna

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
neata!
sanatate multa lui Darius!
emma, da, m-am distrat..mai greu singurica..dar m-am simtit bine intre colegi.astept azi si eu poze cu miresica si cu grupul pe email de la una din colege..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
Celia spune:
Bianca , la mai multe lunite!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009