Gravidute&Mamici de IASI (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Celia spune:
Inutsa, Ani, sanatate minunilor voastre.
Kriss, ma bucur ca te-ai distrat si felicitari Alessiei , cred ca se plictisise daca a intrebat gata?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Succes scolarilor si micilor "gradinari" in noul an.
Si la noi Andrei a inceput astazi scoala si Andreea a vrut sa mearga "a coala a Adei" . A stat in banca fratelui, a fost incantata.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Anilansa spune:
recuperez...![]()
Darius doarme iar eu sunt la a doua 
dimineata am uitat ceva.... va multumesc pt urarile de sanantate si pt ca v-ati facut griji pt noi
si
strunfi
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
am uitat inca ceva![]()
e... ceva , ce pe mine si pe sotul meu... ne-a marcat profund
vineri dimineata cand am ajuns la injectie ... am intrat intr-un salon ca sa ii puna lui darius injectomatul ( e un aparat la care se programeaza la cat timp se scurge serul din seringa) si ... in acel salon erau 3 patuturi pt copii si 1 pt adult
- am intrebat-o pe Simona ( prietena noastra asistenta ) de ce e asa amenajat salonul... si mi-a zis pai aici "cazam" copii fara parinti ... si ea imi zice: pai nu ai vazut nimic ... eu am ramas uimita ... intr-un patut era invelit cu un cersaf un pui de om de doar 2.800 adus de la terapie intensiva ... mama lui la abandonat in spital
- a fost adus dezidratat... fara prea multe sanse de supravetuire
- dupa ce a adormit darius ... m-am dus la el la patut si ma uitam la el.... era mic, gingas si facse niste ochisori mici....
am intrebat-o pe simona ce se va intampla cu el ... si mi-a zis ca dupa 5zile... se trimite o masina de politie si o persoana de la protectia copilul si daca parintii nu vin in 24 de ore il vor duce in plasament
pot sa va zic ca ma durut sufletul... si aveam lacrimi in ochi deoarece nu cred ca un copil trebuie sa plateasca pt asta
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Neata!
Oops, stati ca e 2 deja
. Azi sunt un pic debusolata.
Ziceam aseara ca merg la somn ca sa fiu fresh de dimineata. Ei, Bia s-a trezit pe la 6 pt papa si a avut chef de joaca vreo 40 min, dupa care am adormit bustean ambele. Noroc cu tati ca ne-a sunat pe la 10 sa ne intrebe daca suntem gata pt plecare
. M-am lasat in baza Biei ca sigur se trezeste si era sa o dau in bara cu trezitul
.
Acu sa va zic de vizita la medic.
Deeeeeeeeeci.... Bia a luat cam 900 grame in luna asta. Eu speram macar 1 kg sa ia, dar incerc sa-i dau papa la 3 ore, nu din ora in ora ca inainte, si de asta cred ca a luat mai putin. Dar oricum am depasit ce e scris "la carte" asa ca tot e bine
. Ne-am lungit cu aproape 8 cm de la nastere, suntem o lungana, ii seamana lui taica'su
.
Ne-a facut si vaccinul Infanrix Hexa, la intepatura a bocit numai un pic, acu sa vad ce reactii o sa aiba. Deocamdata, mi-a plans mai mult ca de obicei. Speram sa trecem cu bine peste 24 ore critice. In seara asta cre ca stau numai cu ochii pe ea, sa nu-mi faca febra.
Despre tuse... a ascultat-o, i-a vazut gatul etc etc, dar fata nu are NIMIC. Asa ca pun tusea ei pe mirosul de tigara de la taica'su 

, ale carui haine tot lasa miros urat in camera, oricat le-am aruncat eu la cos etc
, si poate pe aerul uscat din camera. Asa ca de azi inainte il tin pe taica'su pe hol vreo 2 ore dupa ce fumeaza
, iar de pe hol eventual si in baie vreo ora
. Eu zic da' degeaba, ca taica'su tot o sa fumeze, asa's barbatii astia, mai nesensibilosi
. Mi-a tot bagat vrajeala ca se lasa de fumat daca raman gravi, da uite ca am si nascut si el tot nu s-a lasat. Si-a mai luat si pastile Nicorette anul trecut, da' cum le-a luat, asa si stau sa prinda praf, am impresia ca au si expirat.
Mamici, ce-mi recomandati pt umezirea aerului ? O sa las vase cu apa descoperite, dar poate mai stiti voi cate ceva.
Ia sa mai vad ce ati scris
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
inutsa spune:
Alina felicitari pt recuperare
. Mai sunt si parinti, care nici nu merita titlul asta, din pacate ![]()
Celia multumim. Pupam cretulina nerabdatoare sa mearga "a coala"
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
iulia-stefy spune:
La mai multe lunite, Bianca!
Cum a fost azi la vaccin?
Ani, nu toti cei care dau viata unui copil pot fi numiti parinti. Asta e parerea mea, parinte e cel care creste un copil, faptul ca l-ai facut si l-ai lasat de izbeliste, nu te faci sa fii mai bun decat un animal... Animalul ii trimite in lume atunci cand considera ca sunt pregatiti, pasarea, atunci cand stiu sa zboare.... numai unii... nu le pot spune oameni ii lasa in voia sortii.... Pe mine m-au deprimat mereu astfel de lucruri....
Ma bucur ca Darius e bine si ca ati terminat tratamentul....
Celia, cred ca era tare dulce Andreea in banca...
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Am vazut ca sunt nelamuriri in ceea ce priveste descarcatul cartilor de pe pe www.4shared.com Mi-a scris si alic si lorex, dar nu am apucat sa le raspund. Imi cer scuze pentru raspunsul cu intarziere. Deci intrati pe site si acolo unde scrie user introduceti adresa de mail desprecarti@yahoo.com iar la parola romania. Si se deschide o pagina din care in stanga poti alege diverse categorii. Cand se deschide intrati la Cresterea copilului/Psihologie - Copii/Intre parinte si copil. Asta daca vreti sa descarcati cartea pe care am descarcat-o eu, si mai vedeti si voi ce va mai intereseaza de acolo.... Unele sunt psihologie pura.... Dar sunt si carti de literatura romana, universala.... pentru copii...
Lacramioara si
Stefania Iulia
inutsa spune:
Lacra multumim
.
La vaccin a fost cumintica, a plans putin. Acasa mi-a mai plans un pic, dar in limite suportabile. I-am tot verificat temperatura si e normala
. I-am dat nurofen preventiv si mai luam cateva picaturi la noapte si speram sa trecem cu bine peste vaccin, fara reactii nedorite
---------------
Inesa, cea mai fericita
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Fetelor, voi cand va duceti la eco va lauti sotul inauntru cu voi? eu l-am luat de fiecare data ca doar vrea si el sa vada evolutia odorului si mi s-a parut ca a deranjat-o putin pe dr, nu stiu sigur.. oare exagerez? 14 + |
eu intotdeauna i-am zis asistentei sa cheme sotul cand faceam ecografia, iti dai seama ca si el abia astepta sa vada mogaldeata. era un moment asa.....fffff important pentru noi. plecam de acolo coplesiti de emotie. ieseam imediat dupa ecografie si eu discutam linistita apoi cu doctorita.
n-are de ce sa fie deranjata vreo doctorita de asa ceva. parerea mea.
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)

14 +