Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina vai ce emotionant! Si sotul nu a lesinat de partea aia a cezarienei??? Felicitari!

Ce frumoase sunteti amandoua! Si cum o alaptezi! Ce mare si frumoasa e! Seamana cu tine, mie asa mi se pare! Si ce atenta e ea la facut poze! Nu inteleg de ce ai zis ca nu o mai faci fotomodeala , pentru ca e asa grasuta?

Multumim tare tare mult ca te-ai gandit la noi de acolo din spital si uite cate faci ca sa ne tii la curent . Esti extraordinara!

33+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

buna seara fetelor, scriu mes si pe urma am sa citesc din urma..............deci am avut contractiile alea dureroase si la 6 min una de alta pana la 5,30.............pe urma au devenit haotice......pe la 10,00 am fost la urgente si prin urmare col inchis de 3,8 cm....si mi-a dat sa iau niste pastile de 3 ori pe zi ptr contracctii.....scriu naspa ca-s in pat si scriu cu o mana....nici nu stiu ce scriu......o zi tare naspa am vut azi......cica tre' sa stau numai la pat......cum d-zeu sa fac??????

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Offf, ce bine ca totusi ti-a dat ceva si colul e inchis! Nicicum nu poti sa stai cat de mult la pat? Nu are cine sa vina din tara sa te ajute cu Alessio? Sper sa rezolvi problema

Doamne ajuta!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, langa sot a stat tot timpul o asistenta sa-l prinda in brate in caz ca lesina! El a facut foarte multe poze in timpul cezarienei, dar era dupa un geam si au iesit neclare, din pacate! Oricum, a si filmat, avea camera pusa pe un trepied!
Am zis ca nu o mai fac fotomodea pe Emma ca mi se pare ca e, asa, cam negrutza la fata! Dar poate se mai deschide, ca am vazut ca toti copiii sunt asa in prima zi! Eu o compar cu fratele, care era blond si cu pielea deschisa!
Ma duc si eu la culcare, poate reusesc sa dorm putin, ca ma simt de parca m-ar fi calcat trenul! Ufff, de-abia astept sa treaca durerile astea!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danangie, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji, colul mi se pare bun! Sigur mai rezisti cateva saptamani!
Acum chiar ma bag la nani!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Exact asa am patit eu la 36 de saptamani, intr-o noapte pe la 3: contractii la 2-3 minute distanta timp de vreo 2 ore. Nu se stie de la ce a fost, dar mi-au trecut in urma unei injectii cu nos-pa si scobutil.

Citat:
citat din mesajul lui danangie

buna seara fetelor, scriu mes si pe urma am sa citesc din urma..............deci am avut contractiile alea dureroase si la 6 min una de alta pana la 5,30.............pe urma au devenit haotice......pe la 10,00 am fost la urgente si prin urmare col inchis de 3,8 cm....si mi-a dat sa iau niste pastile de 3 ori pe zi ptr contracctii.....scriu naspa ca-s in pat si scriu cu o mana....nici nu stiu ce scriu......o zi tare naspa am vut azi......cica tre' sa stau numai la pat......cum d-zeu sa fac??????

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Cristina, eu zic ca fetita ta are sanse mari sa devina fotomodel. E tare finuta (clar are cu cine semana). Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa .

SA SCOATEM AGITATELE LA INCALZIRE:

HAI, MIHA!!!!!! HAI, ANCA!!!!! SA NASTETI USOR, RAPID!!!!! DE ABIA ASTEPTAM VESTILE DESPRE BEBELOI GRASUNI SI PAPACIOSI!!!!!

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Cristina deci asa, sotul avea asistenta personala .

Poti linistita s-o faci fotomodeala pe nora Monicai . Apropo, mi se pare ca le seamana foarte tare coafurile . Nu stiu cum sa ma exprim, parca are parul directiile stabilite si in fata si pe laterale, nu sta asa pufos peste tot la fel. Sunt facuti unul pentru celalalt!

Somn usor si sa te trezesti fara dureri!

33+ Alex

Mergi la inceput

Fetelor, la mine cu cat se apropie momentul ma simt mai emotionata si mai nerabdatoare. Nu stiu cum sa fac sa vina mai repede marti dimineata . O sa am mare nevoie de ajutorul vostru maine ca simt ca ma ia cu lesin (parca as naste prima data). Sa nu ma intelegeti gresit: de operatie nu am nici cea mai mica emotie sau teama, dar cand ma gandesc la piciulina ma iau toate emotiile din lume.

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA am vazut printes, ptiu sa nu fie de deochi. Ma rog sa mai stea bb la caldurica....noapte buna si refacere rapida.

ROXXY la 4,00 luasem scobutil dsar fara nici un rezultat.

MIHA74 am citit prospectul de la gynepral si nu prea m-a incantat....de asta mi-a fost frica sa-l iau.......maine oricum am sa-mi cumpar pastiele care mi-au fost prescrise si vom vedea....

RALUK,CAMY

CARINA felicitari ptr bb MARIA. Si eu voi naste fara epidiurala....alegerea mea.

Mergi la inceput

Ma retrag in patut alaturi de atomik-ul meu care mi-a mancat ficatii zilele astea. Sigur i-am transmis starea mea de agitatie si face numai prostioare. Offf, manca-l-ar mama pe el.
Va pup .

AMR 2 zile

Mergi la inceput