Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Roxxy noapte buna! Stiu ca emotiile cresc, cum spuneam, la voi cu cezariene programate ultimele zile sunt din ce in ce mai grele. Mai stii cand ne stresam noi doua cu varicela? Si uite ca tu mai ai asa putin si iti tii printesa in brate!

Dana Doamne ajuta, va fi bine! Important e ca ai fost la spital si colul e inchis. Apoi vei lua medicamentele de maine. Totul e sub control . Dar ar fi tare bine sa incerci sa te menajezi, sa faci absolut tot posibilul sa stai cat mai mult intinsa. Bebe e cel mai important.

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ola in miez de noapte

N-am mai intrat de-un secol...multumesc mult fetelor care au intrebat de noi,sunteti niste scumpe ca v-ati facut griji
Am calc acum si am si reusit sa citesc mai pe diagonala ultimele 3 capitole..ce de bebei s-au nascut in uyltima perioada !!..
Mii de felicitari noilor mamici-Selen,Gegea,Katteryna,Crocodana,Alecsxa,Carinablanca,Claucia,Diana_n,Ralucapaun,Ralu80,Alinus_25,Aida,Anamaria1979, si Cristina_ana !! Sa va traiasca bebeii si sa fiti fericite un car de ani alaturi de ei,fetelor !
Moni ma bucur enorm ca sunteti acasa si ca totul e ok Si m-am indragostit de Dragos,e o dulceatza si jumatate !!

Asa..dupa cum stiti noi ne-am mutat in Tokyo pt a fi mai aproape de spital(e cam cu cantec pt ca ne cam rupe de bani ) insa Mr Josh se pare ca e bine mersi inca 'floating' dupa cum mi se tot repeta la ultimele controale.. N-a coborat deloc deloc si deja doctorii incep sa ridice cate o spranceana si sa-mi aduca aminte ca mai exista si alte optiuni in caz ca nasterea nu se declanseaza in mod natural,ceza prin urmare..oh well..Teoria lor e ca daca nu a coborat nu au cum sa inceapa contractiile adevarate/rupe apa etc. Nici dopul nu l-am pierdut inca Mi-au masurat bazinul si cica suspecteaza o nepotrivire cu capsorul lui bb(care bazin cica nu e asa de mic dar in fine..) si posibil ca asta sa fie cauza pt care nu se angajeaza copilul pt nastere.
So,long story short:maine la control stabilim ce si cum,daca tot asa se prezinta situatia o sa ramana cezariana undeva intre 7-14 septembrie.Am uitat sa va spun ca la controlul de lunea trecuta aveam 3500g si iarasi politica spitalului e ca orice depaseste 4000g=cezariana,noh. Nu ca m-ar deranja,ca deja mi s-au lungit urechile de atata asteptat...a mai nascut cineva la 40+ de la noi sau o sa fiu prima?

Pup,ma bag la somn din nou,ca vad ca iar s-au dus contractiile pe apa sambetei

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari Carinablanca pt bebelusa!
Ce mesaj frumos ne-a scris si Ralucapaun.
Iulika, daca tot zici ca nu are colici Bruce ar trebui sa ne spui ce mananci tu, ca eu nu mancam chestii interzise si bebele tot avea colici puternici. Bei si ceva ceaiuri?
E tare scumpica Emma si nici nu mi se pare neagra la fata.
Si sa nu uitam de galeria pt Anco si Miha.
Nastere usoara si recuperare rapida!

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

intru si eu repede la ceas de seara ca azi, desi a fost cam urat afara, am fost la tara la ardei kapia .. socrella s-a ocupat mai mult de ei, eu am fost la spalat vase si supravegheat copilu' ..

pazza casa de piatra! sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

miha kapia ii pun la congelator si cand ii dezghet, pun ulei, otet si sare .. sunt deliciu ..

aiduka ce frumos ne povestesti de grasanu' tau .. cred ca e un dulce!

diana ma bucur ca peter se intelege bine cu fratiorul si-l iubeste.

clau pupam cele doua printese! ma bucur ca e totul ok, ca ai laptic si alessiuta o iubeste pe isa!

anomis ce sa fac ... n-am incotro .. rezerve ptr iarna trebuie sa facem. mi-e greu dar sper sa stea anna la casuta ei pana la termen ..

BINE AI VENIT PE LUME MARIA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!

FELICITARI CARINA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

HAI MIHA! NASTERE USOARA SI BEBELINA DE NOTA 10!

HAI ANCO! NASTERE USOARA SI GEMANUTII SANATOSI SI PAPACIOSI!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Si scot si eu niste agitate pt Anco si Miha

Hai Anco

Hai Miha

Cristina ai o superbitate de fetita,cum sa n-o faci fotomodeala?

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Mihaela ce mult ma bucur ca ai net si ai putut intra!

Deci asa, contractiile nu se arata... offf uite ca dupa ce scap de stresul prematuritatii o sa dau in stresul ca voi naste overdue... . Ai incercat tot, urcat pe scari sau dealuri, sex, chestii care stii tu ca te fac sa-ti mearga burta (am citit ca fiind acolo in zona asemenea miscari se poate declansa nasterea)?

Si daca bebe totusi nu ajunge la 4 kile, nu te lasa sa alegi inducerea nasterii? Sau preferi oricum ceza?

Of si cat am crezut ca vei naste in saptamana aceea ce era libera la voi!

A, cu burta cazuta sa stii ca nu e regula. Mami s-a dus la spital cand i s-au rupt membranele cu mine si toata lumea s-a mirat ca eu eram sus de tot, sub coaste, nici macar nu arata ca o sarcina normala, ca nu era umflata asa prin jurul buricului! Si in 2 ore am fost afara

Doamne ajuta sa fie totul bine! Te pup cu drag!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

multam de galerie!

pe aici sunt si eu...ca binenteles ca nu pot dormi si stau si citesc pe net toate prostiile.

cristina- ce vorbesti tu acolo, ca ai o fata superba
Daca ai fi vazut-o pe Laura mea...era o mica maimutica, cu parul lung, negru, patata toata....si acum uite ce minunatie am, cu pielea alba, parul castaniu

mai incerc o data sa merg la culcarica...sa vedem Mos Ene daca ma prinde

sa aveti o sapatamana usoara, iar eu voi incerca sa va tin la curent.

Pupici.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

plssssssss .. vreau si eu pozute cu fotomodelul cristinei .. unde gasesc link? in contul comun nu am vazut nimic ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Oare nu sunt pe net exercitii sa ajuti bebeul sa "se angajeze"? Stiu ca citeam de squats (alea pana jos, pozitia de yoga cu picioarele mai cracite, nu stiu cum sa explic, dar uite ca am gasit o www.athleta.net/chi/wp-content/uploads/2008/09/yoga-squat.jpg" target="_blank">imagine) ca e bine sa le faca cineva doar daca bebe nu e breech pentru ca ajuta la pozitionarea mai buna in pelvis.

Uite ce am gasit la prima cautare:

www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vQPs7Apqiac&feature=PlayList&p=51AE04447427DFE8

33+ Alex

Mergi la inceput