Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, am intrat la voi pentru ca stiu ca ati trecut prin toata sarcina si sigur unele dintre voi ati fost la Iosup la ecografie.
Intrebarea mea este daca in cabinetul dr. Iosup exista ecran pt mama/sot?
(Am facut eco de primul trimestru in alta parte si nu am avut ecran pt mine.)

Multumesc frumos.

18+

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, exista ecran si pt sot, daca mergeti la cabinetul Fortis.

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetelor, am intrat la voi pentru ca stiu ca ati trecut prin toata sarcina si sigur unele dintre voi ati fost la Iosup la ecografie.
Intrebarea mea este daca in cabinetul dr. Iosup exista ecran pt mama/sot?
(Am facut eco de primul trimestru in alta parte si nu am avut ecran pt mine.)

Multumesc frumos.

18+

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 39+

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk, avand in vedere ca aveam deja 38 saptamani si 5 zile a fost un control pe masa, in urma caruia in 2 ore mi s-a deschis colul si eram deja dilatata 2.
Avand in vedere problemele de placenta si lichid am fost internata oricum si deoarece a inceput dilatarea am fost trimisa la sala de nasteri.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Felicitari Carina!

Fara epidurala??

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI CARINA

Minunea Maria sa fie sanatoasa si voioasa!!

deci in urma controlului pe masa, ti s-a tras si tie?!! (rod unghiile) si uite o mamica fara epidurala!!! cum a fost? tu ai vrut fara? sau totul a decurs prea repede?!!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Uve, Iulika, Danutza si multumesc mult ptr raspunsuri

Iulika, da, din ce am auzit si citit si eu, banuiesc ca ti-au dozat epidurala in asa fel incat sa simti totusi contractiile ca sa potri impinge k lumea. stiu ca Bruce-ulica a fost marisor, ca urmaream pe vremea aia cu sufletul la gura nasterea lui, chiar daca nu scriam.de urmarit, va urmaream chiar de la inceput. oricum, poate la tine a contat un pic si masajul perineal( pe care eu nu am fost in stare sa-l fac ca ma doare rau)

Carina, felicitari mamica curajoasa( deci se poate!!!) si sa va traiasca printzesa

Danutza, sincera sa fiu eu toata sarcina am crezut ca o sa nasc mai repede, probabil si ptr ca sunt o fire foarte activa.dar nu...si in afara de faptul ca burtica e imensa, nu am nici acum dureri sau alte senzatii ciudate. nu stiu ce sa zic...decat ca nu prea mai am rabdare sa-mi strang si eu puiutul in brate. asa ca...eu zic ca ajungi sigur la concert la Tudor Gheorghe, care apropos, imi place si mie tare

39+
AMR 4 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika cred ca la noi nu tin asa mult la dozarea corecta a anestezicului..dau acolo, sa fie! anul trecut o amica spunea ca nu a simtit nimic, nimic (de la ombilic in jos)..cam 24 ore!! si tie ti-au pus destul de tarziu epi..numai cu 30 min inainte? nu ai idee cam cat era dilatatia? imi cer scuze daca sunt prea insistenta
ma bucur mult ca nepotelul este bine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Felicitari Carina!

Fara epidurala??

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Da. Durerile au fost ingrozitoare in ultima ora. Mai ales dupa ce mi-au dat calciu si glucoza ca sa mearga mai repede. In schimb asa pot sa spun ca ultimii 5 cm m-am dilatat in cca 15 min. Ceea ce chiar daca a fost durerors macar a fost scurt. Am avut noroc ca cica nu la toata lumea merge asa de repede.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Ola fetelor,

Am intrat sa va anunt marea mea veste. Dupa cum stiati, luni in 31 august am mers si noi la control la maternitate si se pare ca a fost asa cum am vrut eu. Am ramas acolo, si s-a nascut frumusetea si scumpetea noastra fetita Maria. Nasterea a fost naturala, fara epidurala.
Ora nasterii 20,35
2,900 kg
Apgar 9/10
Lungime 50 cm.
Sper ca nu am uitat ceva.

De vineri suntem acasa si noi insa nu am reusit sa va scriu. Se pare ca nu e asa de usor cu un bebe.
Laptic am si nu am (desi am baut deja toate ceaiurile posibile si mai trebuie sa dam si supliment. Fetita este o adevarata mancaua. (foarte bine ca asa ne place).

Pupici si felicitari si celorlalte fete care au nascut.

38+ cu

felicitari carina pentru mica printesa sa fie sanatoasa si tu pe langa ea :)
felicitari si celorlalte noi mamici sa aveti bebici sanatosi frumosi si norocosi

38 +
AMR 2 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Iulika cred ca la noi nu tin asa mult la dozarea corecta a anestezicului..dau acolo, sa fie! anul trecut o amica spunea ca nu a simtit nimic, nimic (de la ombilic in jos)..cam 24 ore!! si tie ti-au pus destul de tarziu epi..numai cu 30 min inainte? nu ai idee cam cat era dilatatia? imi cer scuze daca sunt prea insistenta
ma bucur mult ca nepotelul este bine!

Thank God I'm a woman!

cu o orå jumate inainte mi-a pus epidurala si da a fost tarziu ca a avut o complicatia la o pacientå dinaintea mea ceva neprevazut si ajunsesem la dilatatia 8..dar påna atunci am avut ''sfantu gaz'' care a fost super, cel putin asa am simtit eu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput