Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Raluk, avand in vedere ca aveam deja 38 saptamani si 5 zile a fost un control pe masa, in urma caruia in 2 ore mi s-a deschis colul si eram deja dilatata 2. Avand in vedere problemele de placenta si lichid am fost internata oricum si deoarece a inceput dilatarea am fost trimisa la sala de nasteri. 38+ cu ![]() |
Multumesc de raspuns!
Bine ca ai avut oameni profesionisti care sa aiba grija de tine! Si nasterea banuiesc ca a decurs normal, din moment ce nu a fost nevoie de epidurala. Dar sper ca nu de la control s-a intamplat, ca acuma dupa ruptul apei dupa control al Aidei, ma apuca frica de controlul pe care il voi avea la 36 de saptamani...
33+
Alex
raluk16 spune:
adinus mi-ai amintit de masaj!!! De maine il pot incepe si eu. Sper sa inteleg cum se face, ca asa, la prima vedere, ce am crezut eu ca am inteles parea foarte invaziv ![]()
. Si cred ca il fac degeaba oricum, ca la noi se cam face "din oficiu" epiziotomia... 
Deci zici ca doare... urat... 
Dana tu cum te descurci cu masajul?
33+
Alex
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 adinus mi-ai amintit de masaj!!! De maine il pot incepe si eu. Sper sa inteleg cum se face, ca asa, la prima vedere, ce am crezut eu ca am inteles parea foarte invaziv ![]() Deci zici ca doare... urat... ![]() Dana tu cum te descurci cu masajul? 33+ Alex |
Merge, merge masajul..din pacate pana acum nu l-am facut asa des cum imi propusesem (de 2 ori/sapt cate 10 min..pana acum); idee este ca trebuie sa ai o oglinda destul de maricica pe care sa o pui in pat (daca-l faci in pat)..faptul ca vezi ce faci, te stimuleaza..eu asa zic!
cum pana acum nu am avut oglinda..cam orbecaiam
sa stii ca pe mine nu ma doare (simt o jena, pana imi fac incalzirea, vorba aceea
..eventual combina detaliile date de ea cu imaginile de pe webshots;Dana 35s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Am fost si noi la control astazi insa din pacate zic eu nu-s prea super vestile.Am colul sters f mult dilatatie si am inceput sa pierd lichid.M-a chemat duminica viitoare in cazul in care nu voi naste pana atunci si ma va interna pentru probabil declansare

.A zis ca voi avea 36s si 3 zile.Eu stiam ca dupa ultimul eco am mai mult dar a zis ca se face o medie intre ele.Am atatea emotii si temeri.Oare nu este prea devreme?Ma rog din suflet sa decurga totul bine sau sa ma trimita acasa si sa-mi spuna ca e bine si mai pot tine macar o sapt.![]()
Felicitari noilor mamici.Sa stiti ca am mai citit din urma nu tot da in proportie de 75% da.Despre apasatul pe burta asa a nascut sora mea din doua motive copil de 4100 si i s-a pacut rau acolo pe masa de nu mai putea sa impinga deloc asa ca a ajutat-o doctorul.Nu a reprezentat nici o problema nici pentru ea nici pentru bebe.despre pampersi cu toate fetele care am vorbit m-au sfatuit sa trec deja la nr2 ca cei nr 1 sunt foarte mici.Nu stiu cum voi face voi vedea depinde si de bebe zic eu.Nasterea va fi normala cred ca fara epidurala insa nu ca as fi vre-o viteaza ci nu stiu daca la mine aici se face.Vom vedea ma interesez si va anunt.
Va 
pe toate
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Am fost si noi la control astazi insa din pacate zic eu nu-s prea super vestile.Am colul sters f mult dilatatie si am inceput sa pierd lichid.M-a chemat duminica viitoare in cazul in care nu voi naste pana atunci si ma va interna pentru probabil declansare ![]() ![]() |
Iulia eu zic sa nu te ingrijorezi..fetita este aproape la termen! stai linistita in patut, fara eforturi, fara stresuri!
ceea ce nu inteleg eu este de ce iti declanseaza nasterea? in cazul in care nu nasti pana duminica viitoare? pt ca este colul deschis? (oare cat de deschis) apoi daca stai o saptamana asa si nu se intampla nimic, nu te-ar mai putea lasa cateva zile?
va fi bine! Doamne ajuta!
Dana 35s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mariaanna spune:
Iulia, cum ai ajuns sa ai colul deschis si dilatatie ?
Intreb si eu, asa, ca de vreo doua zile eu am burta mai mereu intarita.Cred ca si la mine se petrece ceva acolo jos....
Sper sa mai rezisti cateva zile....
Si eu la fel....
Mariaanna
35+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
povestea nasterii lui Alex
iuliapapusa spune:
Dana15 asta nu inteleg nici eu.Pana acum ne stresam de mama focului sa tinem sarcina pana la termen si acum declansam nasterea?

![]()
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Pai cam de la control s-a deschis colul. Ceea ce pe mine m-a bucurat. Multumesc de raspuns! Bine ca ai avut oameni profesionisti care sa aiba grija de tine! Si nasterea banuiesc ca a decurs normal, din moment ce nu a fost nevoie de epidurala. Dar sper ca nu de la control s-a intamplat, ca acuma dupa ruptul apei dupa control al Aidei, ma apuca frica de controlul pe care il voi avea la 36 de saptamani... 33+ Alex |
38+ cu
mariaanna spune:
Iulia, dar vad ca DPN tau e pe 23 septembrie.Adica nu esti in saptamana 35 +.Atunci nu e nicio problema daca iti declanseaza la 38 de saptamani...
Bafta!
Mariaanna
35+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
povestea nasterii lui Alex
iuliapapusa spune:
Mariannaa mi se intarea burta din ce in ce mai rau nu cu dureri simteam o presiune f mare jos in vagin si ca-mi curge ceva in acel moment, dureri de spate.Iar la control mi s-a spus ca am avut astea din cauza ca s-a deschis colul si s-a dilatat
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika