Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxxy80 spune:

BINE AI VENIT PE LUME, IRIS!!!! FELICITARI, MAMICO!!!! SA VA TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOASA, VESELA SI PAPACIOASA!!!!!

| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mesaj de la Miha: "Ma numesc IRIS TEODORA, si sunt a treia minune a familiei FLorea alaturi de Laura si Matei. Am venit pe lume astazi, 07.09.2009 la ora 11.00, cantaresc 3730 gr si sunt de nota 10!" Felicitari Miha!!!! Bine ai venit pe lume Iris!!!! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 39+ AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!
iuliapapusa spune:
Felicitari mami Miha recuperare rapida si bebe Teaodora sa fie sanatoasa si voioasa

+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Ioanna81 spune:
inca un bebel... sa fie sanatoasa si cumintica!

Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
bebe Carol Ioan album Webshots
Ioanna81 spune:
dragelor, v-am mai rugat si acuma cateva zile da' nea-m luat cu bebeii proaspeti si am uitat cu toatele. dati-mi si mie, va rog, parola si userul de la mailul comun. stiu ca s-au schimbat la un moment dat.
multam fain
Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
iuliapapusa spune:
Fetele eu sunt tare fericita ca am facut in asa fel sa pot sta foarte tolanita in pat ca boasa si sa ma chetuiesc cu voi ca daca stateam pe scaun aveam contracti de numa numa.Asa ca voi fi prezenta si eu mai des.Ura
+35 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Ioana ti-am trimis un pm cu parola ![]() ![]() |
senchiu senchiu

Ioana
38+ cu
AMR 2 SAPTAMĀNI
hatsumomo spune:
Miha felicitari si din partea mea multa fericire alaturi de fetita ta
cat mai mult laptic si o recuperare cat mai rapida sa ai 
39 + 
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE 
Roxxy80 spune:

| citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele eu sunt tare fericita ca am facut in asa fel sa pot sta foarte tolanita in pat ca boasa si sa ma chetuiesc cu voi ca daca stateam pe scaun aveam contracti de numa numa.Asa ca voi fi prezenta si eu mai des.Ura ![]() +35 cu Stefania Gabrielapoze burtika |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 39+ AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!
petrean spune:
| citat din mesajul lui raluk16 iupiiiiiii, a nascut Anco!!! "In jur de 10.30 s-au nascut Darius si Robert. Unul de 2.900kg si celalalt de 3 kg. Eu sunt bine, in sala de trezire, incep sa ma dezmortesc dupa rahi. Va pup. Anco" 33+ Alex |
felicitari pentru baieti, sa fie sanatosi, papaciosi si cuminti
te asteptam la mamicile de gemeni
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra

)