Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 18
MangaGirl spune:
ANCO, FELICITARI! DARIUS SI ROBERT, BINE ATI VENIT PE LUME!

iuliapaupusa e vorba de masajul de perineu pentru elasticitate si pt evitarea rupturii la nastere.
kemsy exact la fel ne-a spus si noua. singurul moment cand nu mai pot face epi e atunci cand isi dau seama ca efectul ei se va produce dupa ce ai nascut copilul.
sa stii ca griji din astea imi fac si eu...si apoi imi dau rpd doua palme si mi-l inchipui frumos si cuminte si mirosind asa cum miros ei, pufosii de obicei. Nu te lasa prada starilor astora. Copilul tau e sanatos si totul va fi ok. la onomastica de sambata am intalnit o mamica suparata ca are baiat cand ea voia fata sa o ajute la treburile casnice. si i-am spus ca eu sunt stresata ca poate nu e intreg, desi l-am vazut la eco. iar ea mi-a spus ca nici macar un minut nu se gandeste ca ceva e in neregula cu copilul. e convinsa ca e foarte bine si ca va fi cel mai frumos si mai destept pe lume...ceea ce e de inteles...orice mama isi considera puiul cel mai.
aprpo de mancat in timpul alaptarii. Cele doua fete cu bebei de la petrecere mi-au spus ca mananca orice, inclusiv fasole si mazare. nu beau sucuri si prostii din astea. una dintre ele bea bere pentru ca incearca sa congeleze cat mai mult lapte pentru ca vrea sa se intoarca la munca intr-o luna. fetita are 3 luni acum si zice ca s-a cam plictisit acasa. intr-adevar ca mama o ajuta, copilul cel mare e la scoala, etc. numai ca problema cu Mara(fetita) e ca nu-i place biberonul si e o papcioasa careia ii place tzitzile mamei. Ca sa vezi ca mai sunt si copii de felul asta. si eu cica am trecut direct la lingurita ca nu mi-a placut suzeta si bibe.
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
Roxxy80 spune:

FELICITARI, ANCO!!!!! SA-TI TRAIASCA BEBELOII GRASUNI, SA FIE SANATOSI, PAPACIOSI, CUMINTI!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 iupiiiiiii, a nascut Anco!!! "In jur de 10.30 s-au nascut Darius si Robert. Unul de 2.900kg si celalalt de 3 kg. Eu sunt bine, in sala de trezire, incep sa ma dezmortesc dupa rahi. Va pup. Anco" 33+ Alex |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 39+ AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Elle ai grija cu ardeii iuti, sa umbli cu manusi, nu cumva sa faci ceva alergie acuma in sarcina. Eu intr-un an am curatat ardei normali si se pare ca era unul polenizat cu ardei iute, asa de tare m-au ars mainile o zi intreaga, ca imi venea sa plang... Si acuma in sarcina nici nu ne putem da cu ceva unguente farmaceutice sau nu putem lua medicamente antihistaminice. Ralu hihihi si eu as avea emotii in locul tau. Lasa ca tu o sa-ti tii in brate baiatul peste doua zile ![]() ![]() Maria deci asa, mama denaturata Trebuie sa-ti iei wrap verde, ca poate asta inseamna ca nu vei avea rani la sani Iulika plimbareala placuta! Cred ca sunteti superbi voi doi la plimbare! ![]() ![]() ![]() 33+ Alex |
doar stii ca eu pe ala kaki il vreau asa ca probabil o sa-l comand zilele astea. Abia astept sa-l plimb in el pe afara. ma si vad la breasfeeding cafe cu pustiul de gat
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI

vias spune:
Buna dimineata..felicitari Anco pt Robesrt si darius! 

Danangie..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
hatsumomo spune:
buna fetele
mai mai cat am citit eu din urma pana sa pun fetele sa ridice fustele anco deja a nascut ![]()
![]()
Felicitari mami !
Bine ati venit pe lume, Darius si Robert!!!
recuperare rapida in primul rand ,mult laptic si multa fericire alaturi de printisorii tai 
..................................................................................
LA TREABA FETITELE PENTRU MIHA
HAI MIHA!
39 + 
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE 
cristina_ana spune:
Felicitari, Anco, sa –ti traiasca baieteii si sa fie sanatosi!
De la Miha nu avem inca nici o veste?
Si chiar asa, Kiki Cri nu a mai dat nici un semn demult!
Legat de fetita mea, am descoperit azi misterul pielii ei mai negrutze!!! Simteam eu ca e ceva in neregula. Mi-a zis doctorita ca a facut icter din cauza incompatibilitatii de Rh dintre mine si ea si de-asta are pielea mai inchisa la culoare. La noapte or sa o tina la lampita si se va rezolva, nu e grav! Deci o sa am si eu fetita cu pielea alba si frumoasa!
Scuze ca nu va pot raspunde la toate, scriu cu o mana, sunt intinsa in pat si mi-e tare greu.
Dar va pup pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
cristina_ana spune:
Mesaj de la Miha:
"Ma numesc IRIS TEODORA, si sunt a treia minune a familiei FLorea alaturi de Laura si Matei. Am venit pe lume astazi, 07.09.2009 la ora 11.00, cantaresc 3730 gr si sunt de nota 10!"
Felicitari Miha!!!! Bine ai venit pe lume Iris!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Ellenuta spune:
A NASCUT MIHA!!!!
"MA NUMESC IRIS TEODORA SI SUNT A TREIA MINUNE A FAMILIEI FLOREA ALATURI DE LAURA SI MATEI. AM VENIT PE LUME ASTAZI, 07.09.2009, LA ORA 11, CANTARESC 3730G SI SUNT DE NOTA 10!"

BUN VENIT PE LUME IRIS TEODORA! SA FII SANATOASA, SA AI NOROC IN VIATA SI SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!
Felicitari MIHA! Refacere rapida si mult laptic!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
claucia spune:
Cristina, nici nu mai stiu daca te-am felicitat epntru frumusetea de fetita! Sa nu mai spui nici in gluma ca nu e cea mai frumoasa pentru ca ...seamana leit cu Elisa mea si ele sunt foarte foarte frumoase. TOt asa cu ochisorii de chinezoaica albastrui inchis-gri e si ea, sunt ochi de bebe, se pot transforma in orice culoare, dar da, albastrii sunt mai albastrii de la nastere
, e foarte frumoasa si foarte prezenta in pozele alea. Si eu am poze asa dar din pacate usnt pe telefon si nu stiu unde este cablul. O sa il rog pe sot diseara sa le transfer pe computer sa le trimit.
Elisa are o palarie de par in cap, negruliu, cu tepi in fata (sau breton dupa preferinta) si chica la spate, dar sprancene blonde si mi-au spus in spital ca va fi ...o blonda ![]()
Alessiuta era foarte frumoasa, semana cu Elisa, cu falcute mai mari dar avea bubite si niste pete, era si mult mai cald si s-a facut nu manechina, ci cea mai frumoasa fetita din univers! Asa ca vezi, fotomodeala ta e tot fotomodel, oricum ai da-o.
Sa-ti traiasca papusa, e foarte frumoasa.
Sabina, multumesc pentru urari si mesaj, esti o dulce si abia astept sa citesc povesti din regatul mogaldetelor cu codite si fara, sunt absolut superbe, eu sunt indragostita de Erika de pe blogurile tale. Si tu esti foarte frumoasa si pozele facute de tine sunt absolut dementiale, toate, de la cea cu nenea alb negru la flori, la toate. Ca sa vezi ca mi-au ramas in minte. 
Felicitari Anco pentru bebeloii cumintei si grasuni!
Roxxy, sunt aici, alaturi de tine, orice vrei sa ma intrebi, poti s ama suni daca vrei, nu te stresa. Daca vrei, orice, de la papa la bajaj, etc, iti raspund la tot.
Vreau sa spun ca bagajul de spital, cel putin la Municipal este un stress al nostru. Asa cum m-am gandit de data trecuta, daca ai pampers, vata si apa nu iti mai trebuie nimic. Asa ne-au spus si asistentele. Atat e necesar. Primesti si camasa, si scutece si hainute pt bebe (epntru acolo in spital nu pentru acasa) si de toate de fapt. In seara zilei in care am nascut eu, au venit 2 cezariene, una la 11 noaptea si una la 1 noaptea, fara bagaj si a fost absolut ok.
Si pampers primesti, de fapt primesti promotii cu orice, o punguta si o cutie, cu crema de bebe (sudocrem si e buna), crema de sani, pampers, bixtonim
si nu mai stiu, plus de citit materiale despre nou nascuti. Dar te simti f bine sa ai lucrurile tale, si hainute pt bebe si pt tine, dar nu trebuie sa fi foarte strict, sau sa te stresezi ca nu ai una sau alta. 
Noi suntem bine, dar aseara nu au vrut niciuna sa se culce pana la 12, de fapt Alessia s-ar fi culcat dar o tot auzea pe Isa care maraia ca era ora de papa. In final s-au culcat la 12, Elisa s=a trezit la 3, a papat numai tzitzi si a adormit instantaneu 3 ore legate. Insa la 6 alta a fost treaba, cu tzitzi, cu supliment, nu s-a mai culcat pana la 8 jumatate si a tot marait alternat cu tipat si plans, strngea piciorusele, cred ca avea colici saracuta si vroia numai cu tzitzi in gurita, dar nu sa pape pt ca era cu burtica plina ci sa suzeteasca (suzeta adevarata nu vrea...) motiv pt care iar am rani mai mari si dureri de sfarcuri si s-au facut movalii din nou...o mai alaptez la noapte full, sa vedem.
Va pup ca mi-a venit printesa Alessia de afara si tipa dupa Barney ( de la Jim Jam pentru cunoscatori) ![]()
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
mary_07 spune:

Felicitari Miha!!!

Bun venit pe lume Iris Teodora!!! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)

Trebuie sa-ti iei wrap verde, ca poate asta inseamna ca nu vei avea rani la sani