Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle ai grija cu ardeii iuti, sa umbli cu manusi, nu cumva sa faci ceva alergie acuma in sarcina. Eu intr-un an am curatat ardei normali si se pare ca era unul polenizat cu ardei iute, asa de tare m-au ars mainile o zi intreaga, ca imi venea sa plang... Si acuma in sarcina nici nu ne putem da cu ceva unguente farmaceutice sau nu putem lua medicamente antihistaminice.

Ralu hihihi si eu as avea emotii in locul tau. Lasa ca tu o sa-ti tii in brate baiatul peste doua zile

Maria deci asa, mama denaturata Trebuie sa-ti iei wrap verde, ca poate asta inseamna ca nu vei avea rani la sani

Iulika plimbareala placuta! Cred ca sunteti superbi voi doi la plimbare!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele de ce masaj vorbiti voi ca se face acolo jos?Unde mai exact cum si pentru ce?

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Va las si eu, merg sa mai lucrez ceva pana cand primesc sms

Hai Anco!!!

Hai Miha!!!

33+ Alex

Mergi la inceput

iupiiiiiii, a nascut Anco!!!

"In jur de 10.30 s-au nascut Darius si Robert. Unul de 2.900kg si celalalt de 3 kg. Eu sunt bine, in sala de trezire, incep sa ma dezmortesc dupa rahi. Va pup. Anco"

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

felicitari anco pentru

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata fetelor!!
Evident, sunt la recuperat, la pag 6.
Dar vreau sa felicit si eu mamicile care au ajuns deja acasa, si se descurca minunat, si sa dau un pupic virtual maaaaaaaaare bebeluselor
Vad ca se vorbeste de epidurala. Intr-adevar, mie medicul anestezist, cu care am avut o ora de consiliere, mi-a zis ca dozajul de anestezic nu e mare, e doar atat cat sa-ti anihileze functia senzitiva si nu si cea motorie (asa s-a exprimat). Cica se simt contractiile, dar nu si durerea. In ce priveste momentul, noua ne-a zis ca nu e adevarat ca daca nu o faci la 4-5, gata, nu mai poti face. Ideea e ca daca dilatatia progreseaza rapid, si ai ajuns deja, de exemplu la 7-8, pana fac ei procedura, pana isi face efect anestezia...tu nasti.

Eu sunt iar putin blue! Nu ma certati!! Dar m-am trezit cu senzatia ca am visat ceva urat, plus ca am avut arsuri de la pizza bagata in mine pana la refuz. Si mai am asa...un fel de ingrijorare, ca daca bebe nu e sanatos, daca o sa aiba probleme...Fara motiv rational teama asta
Azi incep cursul pre-nastere, daca poate aflu ceva interesant, si va zic.

Dar oare kiki-cri pe unde e???

Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput

Bine ati venit pe lume, Darius si Robert!!!

Felicitari Anco!!!

Ce mari baieti ai avut tu acolo, mami!!! Sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluk,mi-ai luat-o inainte...eram pe la bucatarie.

Felicitari Anco!!!!

Bun venit pe lume Darius si Robert!!! Sa fiti sanatosi,papaciosi si sa aveti parte numai de fericire

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

kemsye de la vreme coroborat cu apropierea de termen. e normal! bea un ceai cald, fa o baita calduta si o a vezi ca e mai bine. rasfata-te un picut si nu te lasa coplesita de depresie.

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMĀNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Felicitari Anco.Sper sa te refaci bine si repede iar bebelutii Darius si Robert sa fie sanatosi si papaciosi.2900 si 3000 sunt greutati destul de mari avand in vedere ca ai avut gemanuti.Sincere felicitari

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput