Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza!

Sabina multumim mult de incurajarea pentru nasterea naturala . Asa frumos ai vorbit

Dana asta da incurajare . Intr-adevar, macar voi stii ca am incercat . Sunt curioasa la concertul cu Tudor Gheorghe se va gandi Anna "uau ce frumos e aici in burtica cu muzica asta, mai stau putin..." sau "asta se aude de afara, ia sa vad eu ca parca as da volumul mai tare"?

anomis deci putem face un fan club al fricosilor de furtuni

ionika imi pare tare rau... offf... Papa miere dar asa, s-o lingi de pe lingurita si sa apuce sa stea minute bune pe gat, nu bei nu papi nimic, ca si cum ai lua un strepsils si ai astepta sa isi faca efectul. Este la noi in comert, poate aveti si voi la produse naturiste o miere cu propolis si polen amestecata. Ca si propolisul e excelent. Daca nu gasesti, ia macar propolis de la farmacii cu vitamina C cred ca este in combinatie. Si in plus multe ceaiuri cu lamaie (si miere daca vrei) ca sa nu avanseze raceala si ca sa ai muullltteee lichide. Lamaia si mierea sa nu le pui in ceaiul fierbinte, ca isi pierd din vitamine. Cand e asa, doar putin caldut, pui lamaia si mierea si bei.

Ralu stiu ca asa m-ai impresionat cand ai intrat prima data ca tu esti Ralu, pe bebe al tau il cheama Alexandru ... dar cea mai tare mi s-a parut data probabila a nasterii! Si ma tot gandeam oare ce noroc o sa ai sa nasti fix in ziua aia, asa frumoasa? Si uite ca ai ajuns pana acolo si bebe se va naste in 09.09.09!

Sabina, Melania ce imi place ca va dati seama de la ce nu le e bine la bebei! Sper sa capat si eu experienta asta!

Iulika atata imi place ca deja va stiti programul .

Elle multumim de mesajul de la Miha

Hai Miha!!!

Hai Anco!!!

Alex te pupam si noi sa revina glicemia la normal cat mai repede . Ce harnicuta ai fost fara net! Ar trebui sa incerc si eu

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluk16 ce mai faci puiule ? vad ca inca esti pe pozitii, cu cuvinte minunate pentru fiecare dintre noi.

Cea mai fericita 39 + cu
AMR 4 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Dar uite ca m-ai intrecut cu cate un cuvant pentru fiecare

Sunt destul de bine , dar incep si pe mine sa ma prinda dureri cand ma intorc, dupa ce ma ridic parca sunt anchilozata cateva minute bune... no, din astea de care am tot citit la voi ca sunt normale

Te mai asteptam p-aici, ca tare mi-a placut cum ai intrat azi-noapte si ne-ai "rezolvat" pe toate . Dar te si intelegem daca nu poti. Si asteptam cu drag poze din locuinta pe care o s-o gasiti!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Hai Miha!!Nastere usoarå!!

Hai Anco!!Nastere usoarå!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Diamar må intrebai ce pap eu de nu are Bruce colici..Acum nu stiu daca ajuta ce pap eu si ce nu sau pot inca så vina colicii..El are acum 3såpt si 4 zile..

Eu pap dimineata cereale(muslli) cu iaurt, un sandwich cu paine din aia integrala cu seminte, numai din aia..Am baut dar rar ceai de anason si chimen.in rest normal.. sårmålute, musaca ( Fetelor nu va speriati ca nu m-am apucat din nou de gatit..imi face soacra sau imi trimite)Si nu pap ff multe fructe..Cate un mår sau nectarina pe zi..AA si pap destul de mult lapte cu gris si dulceata si orez culapte si dulceatå..Cam asta e meniul..Si carnitå papa de pui mai mult..parca nu intra altceva deocamdatå..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ralu stiu ca asa m-ai impresionat cand ai intrat prima data ca tu esti Ralu, pe bebe al tau il cheama Alexandru ... dar cea mai tare mi s-a parut data probabila a nasterii! Si ma tot gandeam oare ce noroc o sa ai sa nasti fix in ziua aia, asa frumoasa? Si uite ca ai ajuns pana acolo si bebe se va naste in 09.09.09!

33+ Alex

Nici nu m-am gandit ca voi ajunge sa programez o nastere naturala exact in ziua DPN-ului. Toata lumea s-a gandit ca nasca mai rpd. Inca mai sunt 2 zile pana atunci:)

Si s-a si nimerit ca doctorita sa fie de garda pe 09.09.09 si sa ma programeze pentru inducere ca apoi pleaca in CO.

Sper sa fie cu noroc!!

Am emotii

Raluca AMR - 2 zile- mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza fete cucuiete,

cristina cu siguranta iti faci fata fotomodel. e abslut superba...si nu stiu ce o vezi tu asa bruneta....e o frumusete.

Carina sa-ti traiasca bebelina, sa se faca mare si frumoasa si desteapta! felicitari

Anomis mai am putin si termin. un articol de scris si unul de corectat si apoi sunt free. dar asta mai dureaza vreo cateva ore bune, bune. daca nu termin azi, cu siguranta maine. Astept sa vad dk imi fac suvite azi dupa doctor. daca nu, next monday, ca sa mai tai ceva de pe lista.

Miha si Anco nasteri usoare si copii frumosi si sanatosi! va asteptam cu drag inapoi cu vesti si poze multe :)

oare am uitat pe cineva? luci somn usor, raluk ma inscriu si eu la clubul cu furtunile...dar eu o sa fiu acolo sa va incurajez.

mi-am visat ficioru' azi noapte. sugea la san si plangea ca uitam sa-i dau sa manance sau l-am pus in pat fara sa-i schimb pampersul o zi intreaga. dar nu aveam rani si el manca cu pofta. il tineam intr-un wrap kaki...deci va trebui sa-mi iau si era asa dragutz. mama denaturata ce sunt.

raluk pe leaflet-ul pe care mi l-au dat de la cursuri zice acolo ca masajul pernieal se poate face de 2-3 pe sp cam 4 minute. descrie si metoda si spune ca dk nu putem singure, sa rugam partenerii . noi putem face cu degetul mare, iar ei cu doua degete. aratatorul si mijlociul.

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata fetelor ce bine-i acasa

de unde nu vroiam sa-mi faca cezariana duminica dimineata acuma parca as cam vrea vazand ce frumos si emotionant vorbiti voi de experientele voastre.

Ioana 37+ cu

AMR 3 SAPTAMÂNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mihaela c ma bucur ca ne-ai scris. sper ca Joshua sa fie baiat de comitet si sa coboare. imi imaginezi ca astepti cu nerabdare.

Sabina im place mult ce spui tu acolo de nasterea naturala. Eu o sa incerc asa si doar in caz de chinuiala rea mare voi recurge la epi.

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

si am schimbat si semnatura ca am mai crescut cu o saptamana

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMÂNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Cristina_ana ce frumusete ai tu acolo...Si ce spuneai tu ca e negrutzå..Mie nu mi se pare..Mi se pare perfectå..Så iti traiasca!!

Kawaichan deci nu se grabeste deloc bebe Joshua..Mai sta si el putin acolo unde ii cald si bine..Nu stie el ce il asteapta afarå..Pupici pe talpite, alintaturi ..Sper så auzim vesti despre tine in curand..

Eu astept så se trezeasca Bruce si sunt gata pregatita de plimbarica dupå ce papå..Azi e o zi superba aici..Si chiar vreau så profitam pana vine si ne papå intunericu..

Mergi la inceput