Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)
Raspunsuri - Pagina 15
anomis28 spune:
Iulika

pentru vestile bune,
cand ai descris cum se misca Bruculica in burtica, parca ai descris
pe
meu. Tot asa, noaptea sta cuminte ....foarte rar se mai trezeste odata cu mine la pipi....si, cum spuneai si tu mai da un piciorul asa.... incet, finut.
Tu deja ai baiet mare

, aveti rutina si papa bine
. Bravo lui!
Multumesc inca odata pentru raspuns.

prevad si odihna dupa ce ma vad cu bebe ![]()
36+
Ellenuta spune:
mesaj de la miha la 10.16:
"IN 10 MINUTE INTRU IN SALA DE OPERATIE. O SA-MI FACA ANESTEZIE GENERALA. PUPICI, MIHA!"

HAI MIHA! HAI CU BEBE IRIS TEODORA!
Nastere usoara si bebelina sanatoasa si papacioasa!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi si poftiti la 

Ieri dupa pranz mi-a picat netul si asa a ramas pana azi dimineata, si ca sa fie tacamul complet nu mi-a mers nici cel mobil, cu alte cuvinte, minunat!!!
Tot ieri mi-am pus toate lucrurile in bagaj, le aveam oricum cumparate asa ca le-am adunat in geanta ca sa stau eu linistita. Mai am de trecut o tura pe la farmacie si mai am de facut bagajul ptr bbelusa, adica de spalat si calcat hainutzele.
M-ati zapacit rau de tot cu dopul, cu contractiile, cu scurgerile, cu controlul manual, cu colul sters.....sunt intr-o ceata completa, ma sperii de orice dar totusi nu stiu daca ami se intampla ceva real...asa ca, vai de capul meu de nestiutoare, presupun ca daca e sa se intample ceva instinctul imi va spune ca ala e momentul, desi imi dorec din tot sufletul sa ajung la programarea cezarienei, sa nu ma ia prin surprindere ca simt ca nu as face fata.

Dimineata am fost la donat sange si a fost cumplit, mi s-a facut rau, era singura cu masina, abia am ajuns inapoi acasa si nici acum nu ma simt bine desi am mancat...de aia nu am apucat sa intru pana acum.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna.

----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

vik-cj spune:
Neatza fetelor mai cu intirziere si de la Cluj...
Nu am avut timp sa felicit noile mamici: Aida, Carina, Cristina....refacere rapida! Si sa urez bun venit pe lume minunatiilor pe care le-am vazut in poze (vai ce dragalasi sunt!!!!)

Merci fetelor pentru incurajari ..sper sa rezistam pina la 38 +...ca de azi promit ca ma fac cuminte si nu mai merg nici la job si nici nu mai fac eforturi...voi sta mai mult cu voi pe forum.
Si nu pot sa plec pina nu spun: 

Hai Miha!!!! Nastere usoara!

Hai Anco!!!! Nastere usoara!

O zi buna
!
35+ cu 
alex25 spune:

HAI MIHAAAA

HAI ANCOOO

Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

Roxxy80 spune:

HAIDE, MIHA!!!!!!!! HAIDE, ANCO!!!!!!!ASTEPTAM CU NERABDARE BEBELOII GRASUNI!!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 39+
AMR 1 ZI!!!!! YUUPIIIIIII!!!!!
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB MARIA
FELICITARI MAMI CARINABLANCA
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt 

Ellenuta spune:
neataaa
dau si eu o
.. cine doreste.
am dormit neintoarsa dupa oboseala de ieri. azi insa urmeaza ardei iuti .. cand ma gandesc ca eu nici n-o sa mananc din ei .. asta e.
cristina este superba printesa ta!!!! ce dulcica e si buflosica .. pupa elle pe ea de fotomodel!
raluk, miha multumesc de link .. eram prea chioara aseara.
lucia
ce aproape esti .. astept cu nerabdare sa vad
..
anomis ardei iuti iar zilele urmatoare castraveciori .. gogsari dulci imi face mama si la fel, zacusca .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
36+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
techila spune:
buna dimineata!!!
pe final de alaptare, ca pana acum am tot recuperat, uram si noi bafta miha si bafta anco

Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
alex25 spune:
Ma bag sa fac modificarile in listutza si apoi ma intind un pic ca nu mi-e deloc bine, revin mai tarziu, pupici!
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 3 sapt