Burtici fericite de septembrie-octombrie (191)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

si noi de ieri am inceput treptat sa pierdem din faimosul dop gelatinos
si am avut si cateva contractii pe acolo dar nim ic mai mult se pare ca si eu intru in categoria o saptamana dupa dopul cu pricina
maine implinim 39 de saptamani si deci oficial intram in a 40-a saptamana de sarcina dar...... ma multumesc si cu atat si astept tot maine sa mi spuna nenea doctorul ce si cum si desigur imediat vins a ma laud aici

39 +
DPN 15.09.2009 AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

WOW, 3 BEBELOI AZI!!

FELICITARI MIHA!! SA-TI TRAIASCA FLORICICA IRIS, SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA, INTR-O MARE FAMILIE FERICITA!

FELICITARI ANCO!! SANATATE SI NOROC LA DUBLU PT GRASUNI!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele cum se face acel masaj de care vorbeati voi?As vrea sa-l fac si eu dar neuronul meu chiar nu-si da seama in ce constaasta

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele care stiti cum se calculeaza babeste lunile?Daca pe 8 fac 8 luni asta inseamna ca de pe 9 sunt in luna a noua?

+35 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna !!!

Eu azi am facut miscare...am mers pe jos un km dus si unul intors pana la serviciu si ianpoi,pentru a bea o cafea...
Vad ca fetele au inceput iar sa rostogoleasca dovleceii....
Bravo!
Felicitari Miha, Anco !Sa va traiasca copiii si sa fiti cu totii sanatosi si voiosi!!!

Va pupacesc pe toate tare si ma duc sa ma odihnesc, nu de alta, dar iar mi s-a intarit burtica...

Mariaanna
35+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE ATI VENIT PE LUME BB DARIUS SI ROBERT

FELICITARI MAMI ANCO

BINE AI VENIT PE LUME BB IRIS TEODORA

FELICITARI MAMI MIHA

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELICITARI ANCO
Sa va traiasca flacaii, Darius si Robert!

FELICITARI MIHA
Sa va traiasca floricica Iris!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai fetelor ajutati-ma si pe mine cu o chestie, va rog. mai stiti voi ca pe undeva prin crangasi era un magazin care vindea carucioare. le-am vazut si la baby expo si erau cateva fete care au si fost sa cumpere (din cate imi amintesc eu). asadar ziceti-mi si mie unde anume in crangasi sau care este www-ul ca nu mai gasesc de nici un fel

Ioana 38+ cu

AMR 2 SAPTAMÂNI

bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Fetele cum se face acel masaj de care vorbeati voi?As vrea sa-l fac si eu dar neuronul meu chiar nu-si da seama in ce constaasta

Iulia candva ne-a explicat Katteryna tehnica masajului perineal..i-am dat copy/paste atunci; la fel fac si acum
"Cum se face masajul perineal?
Inainte de a incepe masajul perineal spalati-va bine pe maini si verificati unghiile degetelor mari sa nu fie mari, altfel putand provoca rani sau iritatii. Asezati-va confortabil intr-o zona intima din casa, camera sa fie bine incalzita, desfacandu-va picioarele, intr-o pozitie semiasezata. Pentru a va familiariza cu zona perineala este util sa folositi o oglinda intimpul primelor masaje. Utilizati ulei de masaj, cum ar fi uleiul vegetal pur sau o solutie lubrifianta pe baza de apa, pe care sa o puneti pe degetele voastre, pe degetele mari precum si in zona perineului.
• Introduceti degetul mare in vagin cat de adanc se poate si departati picioarele. Apasati zona perineala in jos, catre rect, si catre laterale. Continuati incet cu blandete, pentru a intinde deschiderea pana cand aveti o senzatie usoara de arsura sau gadilatura;
• Mentineti aceasta intindere pana cand dispare senzatia de arsura sau gadilatura si masati cu blandete partea de jos a canalului vaginal cu miscari de du-te-vino!
• In timp ce masati, indoiti degetele mari pe marginile canalului vaginal si trageti cu blandete inspre in fata de acest tesut, la fel cum va face capul bebelusului in timpul expulziei.;
• La final, masati tesuturile dintre degetul mare si aratator timp de aproximativ 1 minut;
• Repetati aceasta procedura de 2-3 ori lasand pauze de relaxare a musculaturii locale .
Daca masajul este facut dur sau in forta puteti determina invinetirea sau umflarea tesuturilor, acestea fiind foarte sensibile. In timpul masajului evitati exercitarea de presiune pe uretra deoarece ar putea provoca iritarea sau infectarea acesteia.
Pe masura ce va acomodati cu aceasta procedura poti mari intindere si presiunea pe care o aplici, apoi adaugati Exercitiile Kegel la rutina voastra pentru a imbunatati tonusul muscular al etajului pelvic. Executati acest ritual zilnic incepand cu saptamana 34 de sarcina." Katteryna

pe mailul comun este un articol in franceza despre masaj...dar sunt si poze care te pot ajuta!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Felicitari Anco!!!! Sa-ti traiasca dovleceii (se pare ca rusinoasa era tot rusinos, de fapt )
Felicitari Miha!!!Sa-ti traiasca dovlecica!!!

Felicitari carinablanca, bun venit acasa cu bebe, sa fie sanatos si mancacios!!!!

Pazza, CASA DE PIATRA!!!
Iuliapapusa, vezi pe mail-ul comun brosurica despre masaj.
Kawaichan, si eu cred ca o sa depasesc 40 de sapt. Nu stiu de ce...poate pt ca mi-a spus dr ca nu prea arata ca are de gand sa iasa afara Iinducerea nasterii nu ma incanta deloc, prefer cezariana.
Manga: multumesc . Aseara te-am visat, ai venit la mine sa-ti faci un ness (oare de unde am scos-o??)
Cristina, ai o fetita scumpa foc, si nu mi se pare deloc neagra. Oricum, e miniatura ta, are ochii exact ca ai tai

Gianina 36+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Au mai ramas 4 saptamani!!!!!!!

Fotografii

Mergi la inceput