America (175)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramona J spune:
Ruxij, nu stiu de ce n-au hired teacher de la inceput. A plecat una anul trecut si n-au inlocuit-o. Macar de n-o vedeam pe asta ca-i capabila.
Am tot facut acasa, oi face si de acum. Dar e al naibii de greu sa-ti scape printre degete un teacher din asta, pure gold.
Ma tot enervez si apoi imi spun ca si altii trec prin asta, nu e copilul meu singurul care-i supus la asemenea necaz. Nu vreau sa fiu nici absurda. Oh well, we almost had a great year. Macar doua saptamini au fost!
Eu am fost la DC, dar am dormit mai la distanta deci nu ma bag la hotelurile din zona. Pentru Krissy cred ca-i mai important pretul chiriilor. Zic si eu!
LucasMom spune:
Ramona, imi pare tare rau ca n-ai rezolvat nici cum deocamdata. Eu sunt mai incisiva si greu ma las daca nu e ca mine, as zice sa urmezi sfatul Anamariei si sa nu te lasi, documenteaza, vobeste cu parintii pe care-i stii, fa valuri, mergi la school district, ca nu cred ca ai ce sa pierzi mai mult decat ai pierdut deja. Ai cautat pe net daca exista precedente din astea si cum au fost rezolvate?
Nush' daca poti sa fii asa, dar mie mi-a mers uneori sa fac pe nebuna si sa nu ma las pana in panzele albe. i dont take a no as an answer. Prefer sa creada "ei" ca-s dusa dar sa reusesc sa-mi rezolv scopul. Uite la tine te amarasti degeaba, copilu o sa aiba inca un an de lasa-ma-sa-te-las... Eu zic ca pt beneficiul lui Alexandru in timpul unui an de zile, merita.
Daca ai nevoie de cheering up si incurajari sa treci prin asta eu te sustin, sa stii... scoatem si pompoanele si ne si bucuram cand o sa reusesti sa rezolvi favorabil pt voi.
ruxij spune:
Bai, dar astia din scoli nu se lasa nici de frica. Sa fie ca ei si gata. Cred ca asa au politica ca sa nu tot vina parintii cu diverse cereri, ca dc. au recunoscut greseala odata si fac o schimbare, apoi le-o fi frica ca vin toti. Oricum pacat ca a picat magareata tocmai pe voi Ramona:( I feel your pain!:(
ruxij spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arminad
Cum se zice la voi in Oltenia(si la noi) imi luasi vorba din gura. E in interesul tuturor familiilor ca o femeie sa aiba un venit stabil si daca se poate si mareBarbatii,cred eu, viseaza in taina la asta fiindca nu sunt asa prosti sa nu priceapa ca e in avantajul lor,mai putina presiune pe ei,mai multe alegeri.Doar ca ar vrea ca asta sa se intimple cam asa 'like magic'.Cind se pune problema sacrificiilor,alea se justifica doar in cazul lor
E la multa lume si e de cind lumea. |
Armina Life is a bitch and then you die
Ramona J spune:
Multam fetelor. M-am tot perpelit, v-am zis ca am mixed feelings ca I don't wanna be a bitch. But then vorba voastra olteneasca - life is... deci ma iau cu ei de git.
Basically teacher asta cred ca ar fi ramas fara job, ca la scoala aia nu aveau nevoie de ea. Cum sta sa nasca n-ar fi avut benefits. Whatever, ce vina am eu? Ma rog, asta am dedus eu acum ca le socot pe toate.
Nu-i fair ca Alexandru sa aiba trei saptamini de scoala cu un teacher, apoi o luna cu asta, pe urma vine substitute si nu stiu ce s-o mai intimpla dupa aia. Inteleg ca-i mai greut in clasa a patra, au TAKS si la science parca... Eu nu mai pot sa string din dinti cum am facut anul trecut. Atunci am avut bad teacher, am zis ca asta e. Pe cine sa cer? Doar nu-i stiam pe ceilalti. Acum avuram una buna si isi bat joc in halul asta de noi. No way!
I-am trimis un e-mail directoarei sa-l mute inapoi. Probabil ca spune iar ca nu, nu-s sigura incotro sa apuc dupa aia. Vreau sa merg on my own pentru ca poate alti parinti nu sint la fel de nemultumiti ca mine, cum au adunat copii din tot felul de clase nici nu stiu exact care-s care. Nu am timp de pierdut. Sint pissed ca am vorbit cu directoarea si mi-a tot povestit despre cita experienta are teacher asta. Really? Dar substitute? Si-a batut joc. Asta o fi vreo ruda de-a ei sau ceva, nu-mi imaginez cum de si-a permis sa faca o asemenea miscare.
Andrada spune:
Ramona n-am sfat si la noi s-a cam intimplat acelasi lucru pe mine directorul m-a facut din vorbe sa accept desi mi-a zis ca mi-l muta unde vreau, pina la urma am zis OK si a fost OK. Cit de cit.
Dar te inteleg ca te zbati,
A
Ramona J spune:
Asa e Andrada, nu vor nicicum sa se razgindeasc odata ce au luat o decizie. Chestia e ca pur si simplu nu pot sa renunt, a fost asa "slap in the face" felul in care au facut tot aranjamentul asta.
Pe de alta parte daca zice nu, nici nu stiu incotro s-o apuc. I guess ca iar la school district!
buflea spune:
Auzi Ramona, dar oare n-o merge daca spui ca copilul e traumatizat de schimbare ? Ca se scoala noaptea si plange dupa profa cea veche, ca este trist, ca efectiv "got used with her", ca incepuse acolo nu stiu ce si e bulversat ... nu stiu, sa inventezi o poveste dramatica.
Ma gandesc sa le strecori ca daca ei o tin pe al lor si copilul tau o tine pe a lui, te duci cu el la doctor si iei diagnostic de acolo si apoi esti gata sa te duci cu diagnosticul ala oriunde ca sa rezolvi, chiar si in instanta .
Degeaba ii rogi asa fara nici un argument sa-l mute inapoi si nici nu poti sa spui ca profesoara X are fatza de dulap si se gandeste la maternitate in loc sa se gandeasca la clasa a 4 a.
Ocebine, dar voi cum ati dat-o pe aia pe brazda si pe cealalta afara ?
arminad spune:
Ramona,imi pare rau ca n-ai rezolvat nimic. Acuma depinde cind naste actuala ca poate cea care o inlocuieste e buna. Oricum e nasol sa schimbe atitea teachers intr-un an.Sper sa fie bine pina la urma pentru voi.La voi chiar e obligatoriu middle school asta ca p-aici nu se poarta asa ceva ? Am auzit-o si pe Corina ca zicea de asta.
Am inceput si noi scoala acum 2 zile.Pina acum e bine dar e cam devreme oricum. Noi o stiam pe teacher de anul trecut din aprilie deci mult inainte de terminarea anului scolar. Eu am rugat-o pe vechea teacher sa imi recomande pe cineva din a 2a care crede ea ca i s-ar potrivi lui Dan si ne-a facut cunostinta la amindoi cu ea. Aici exista chiar un interval oficial la inceputul anului in care parintii pot sa isi mute copiii in clasa care vor. Marele neajuns aici sunt clasele numeroase. Se pare ca noi am prins virful maxim de spor de natalitate la mexicani.
In rest Dan zise ca s-ar putea sa ii placa mai mult in clasa a doua dar a precizat ca e doar "maybe" A venit si el cu teme d-alea cu probleme cu "enunt" asa cum a zis Ruxij la nu's care subiect.Vad ca nu prea are rabdare de ele dar il iau incet deocamdata sa nu se razgindeasca deja cu maybe ala
A inceput si Ioana, s-a dus din nou la public si vad ca e multumita.
Am avut un mare "wow" astazi,de fapt doi Mi-au cerut consimtamintul(si banii) pentru driver education,parca nu pot s-o vad inca deja soferita si no 2 m-au convocat la college orientation,cica sa discut cu ea sa se hotarasca deja ce major isi alegeEu nu eram hotarita nici in cls a 12a
Citat: |
Armina Life is a bitch and then you die |
Ruxij, eu la cite de multe mi s-au intimplat in viata pina acum, ba ma mir ca inca mai sunt "sane" ba ma mir ce optimista sunt. Ioana zice ca sunt enervant de pozitivaiar eu ii spun ca sunt genele de vina
Ramona J spune:
Armina, ce fata mare ai!!!!
Buflea, eu am fost rezonabila cred. I-am explicat ca functioneaza tare bine treaba cu teacher de anul asta, copilul e motivat, solicitat si toate merg ca pe roate. Why ruin a good thing? Dar stii ca ei vin dupa aia ca sa vezi ce minunata-i astalalta, lasa c-o sa fie bine, l-am ales pe al tau copil pentru ca el de fapt e minunat... d-astea!
Daca el deja a fost cu o teacher si acum vine una care naste peste o luna si apoi are alta si poate iar pe asta gravida - eu zic ca da, e disruptive. Buna ideea cu doctorul - Alexandru chiar a avut nu stiu ce nightmare ca a fost inchis in scoala, sau asa ceva.
Acuma el nu simte atit de "strongly" ca vrea la teacher asta, ca e mai tough decit ce a intilnit el pina acum. Plus ca l-au mutat si best friend al lui, au astia metode de-i bat pe comunisti la fund.