America (175)
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Krissy
OK, I'll fill in pana vine soacra lu' Sinzi, atunci o sa fie subiecte garla si animatie mare. [Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007 Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
Io v-am spus ca nu spui nimic de soacra, ca citeste pe DC de cand lumea!!! haha!!! Nu spui decat de bine
Acu imi permit ca e pe drum, si nu cred ca a plecat cu laptopu cu ea!!!! haha...(sper cel putin)...si nici in aeroport timp de DC nu are!!!!
Fac un sumar rapid, si il erase maine seara daca va intereseaza!!!! hahahaha... Si asa ma specializai in esee!!!!
ruxij spune:
Krissy, deocamdata si la mine tot naveta. Dar anul trecut era peste ocean, asa ca a fost mai mult pauza completa decat naveta, de aia a reiesit ca's doar eu si baiatul. Acum e mai multa naveta. La ora asta e OK, adica ne intelegem f. bine dar nu vad cum se va rezolva, nu e ca la tine, 2 ani si dupa aia st,ii ce va fi. La mine habar n-am ce va fi, aci nu'i job pt el, acolo unde e el, nu are job permanent si e platit insuficient samd. Solutia ar fi fost sa lase el cariera si sa vina naiba acasa. Dar neah, numa' femeile fac una ca asta
Ramona J spune:
Sorry ca nu mai intrai pe aici, dar s-au adunat toate pe capul meu si-mi lipseste umorul lui Buflea sa deal cu ele.
Tocmai am fost sa "meet the teacher" - again... Proasta precum dulapul, o gisculita texana. Normal ca n-a avut nimic de zis si intilnirea asta care a fost programata sa tina vreo ora s-a terminat dupa ce ne-am uitat unii la altii pret de vreo cinci minute.
Asta nu e tot, tipa naste luna viitoare si vom avea a treia teacher - substitute, of course! Apoi eventual se intoarce ea pe la anul...
Nu stiu ce sa fac, acum imi pare rau ca nu m-am luat de git cu ei pina acum. Cind am plecat mi-au dat lacrimile, directoarea era pe acolo si as fi vrut sa-i spun vreo doua dar zau ca nu stiu cum as fi reactionat si am plecat in cea mai mare viteza. As fi vrut sa nu ma vada copiii in felul asta, dar am fost prea dezamagita, pur si simplu nu stiu ce sa fac. Nu pot sa-i las sa-si bata joc, dar nu stiu nici incotro sa apuc.
Am vazut ca era multa lume dezamagita pe acolo, dar inca un set de parinti pe care ii stiu ca baiatul lor are playdates cu Alex citeodata si-au luat urgent copilul si au plecat fara sa spuna nimic. Nici n-am apucat sa-i salut sau ceva. Mama era clar pissed in stil mare. Who can blame her?
Ramona J spune:
Sorry ca-mi varsai off-ul cu atita naduf, dau si eu sa ma uit in urma sa vad ce mai ziceti.
Sorry fetelor ca astea bune n-aveti noroc de soti intelegatori. Life's a bitch!
Eu in timp am devenit mai selfish si incerc sa ma gindesc ce-i mai bine si pentru mine. Familia first daca ai cu cine. Acum e drept ca eu n-am de ce sa ma vait, al meu sot e pretty good - dar zic asa, ca regula generala.
Tare soacra lui Miere, sper sa o tii la distanta. A mea macar incearca sa fie diplomata si-si da mai rar arama pe fata. Sinzi, I feel for you - cit o tii?
Buflea, detaliaza cu pomii aia. I-ai taiat de la baza, i-a scos cu radacina cu tot? Am si eu unul din asta. As vrea sa-i scoata radacina ca sa pot pune altul in loc. Imi trebuie scut de vint, asta a fost pus aiurea - creste repede si se rupe la fel de repede. S-a rupt intr-un fel de are "carare pe mijloc" si ramuri de-o parte si de alta. Sper sa nu-si dea peste casa la vreun vint mai nasol. Am zis ca-l rezolvam in toamna asta, dar acum n-am nici un chef.
Anamaria, nice iesirea voastra. P-aici chiar ca numai la rodeo daca apuc, altfel mergi sute de km prin pustiurile astea si n-ai ce vedea. Numai cu avionul poti sa escape de p-acilea.
ocebine spune:
Imi pare rau, Ramona...poate aveti noroc de o substitute mai de nadejde...e tare dificil un an intreg cu o invatatoare incapabila...am avut si eu situatia asta in clasa I cu Alex...a fost un chin sa o aducem (noi parintii) pe o oarecare cale de plutire (dumneaei a renuntat intre timp la predat la clase mici). Am facut front unit toti parinti si hop-top eram la principal in office in group meeting. pe la jumatea anului s-a dat pe brazda (dupa nervi franjuri).
Si am mai avut asa o substitute la clasa V cu Nicky (3 luni mi-a scos peri albi dar pina la urma a fost data afara). Femeia aia ma innebunise total...ajunsesm stilp la scoala.
Incearca sa raliezi parintii, documenteaza tot si du-te la principal. Poate totusi se rezolva
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Nu stiu Anamaria, am discutat deja cu principal si a fost inflexibila. Atunci nu stiam ca-i gravida si ca ne asteapta cel putin inca o schimbare.
Invatatoarea de acum e super, deci deja mi-a fost greu sa fiu open minded dar am incercat.
Nu stiu citi parinti sint happy, am vazut destule fete plouate pe acolo. O chinezoaica a si luat-o la intrebari: cind naste, ce se intimpla dupa aia etc. Asa am aflat si eu detaliile, ca am tras cu urechea. I'm a chicken, mi-ar fi fost greu s-o intreb...
Dar are o moaca de proasta, chestia e ca si de nu era gravida n-as fi avut good feeling. Anul trecut tot o idioata a avut, eu nu stiu cum sa trecem doi ani in felul asta.
Am fost sa-mi iau ramas bun de la teacher a lui, cred ca aveam o moaca... Mi-a zis ca incearca sa-l ia la matematica. Se impart cica in nu stiu ce fel, probabil dupa ce fac assessment tests.
Vad ca au deja materie mai serioasa, daca tot cu prosti nimereste pai unde ajungem? In fine, chestia e ca sint mai disperata decit am fost pina acum. Trebuie sa gasesc o solutie, dar nu stiu incotro s-o apuc. E bataie de joc!
blackpanterro spune:
Ramona, imi pare rau ca nu se poate rezolva cu profa :(.Eu zic sa nu te consumi ca poti sa faci acasa cu el ce nu fac la scoala, daca la partea academica te gandesti.Poti incerca programul ala ce l-ai gasit pe net.
Si eu sunt la fel, cand ma obisnuiesc cu ceva ce imi place ma simt tare rau cand nu il mai am.Mai ales daca e vorba de ceva pt Aidan.
Miere, e super dulce Aidan!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Ramona J spune:
Programul ala pot sa-l fac doar full time, adica sa renuntam la scoala.
Nu-i vorba numai de academic, asta de acum chiar il motiveaza, e atent sa nu uite ceva, chestii din astea. Nu prea-i merge cu "lasa-ma sa te las". Pina acum toti teachers ziceau ca-i OK, e destept si asta-i suficient. Asta il atingea exact in punctele lui slabe. Pe linga asta il si incuraja, vezi cind a mutat desks dupa ideile prezentate de el.
Are si tot felul de workbooks, reviews, deci si academic se ocupa bine. Apoi in doua saptamini cred ca am zece e-mails de la ea. Stiu cind sint programate toate testele, alteori trimite e-mail de genul azi am scris nu stiu ce fel de story, ask your kids about it. Pina sa-i pomenesc lui Alexandru despre story aia el n-a zis nimic, desi zilnic il trag de limba. Cica "oh yeah..." si apoi nu s-a mai oprit din povestit. Ce mai, era perfect fit!
VioletaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Mie mi se pare cam mult 200 k minim in DC. N-am locuit acolo, dar de cite ori am fost in vizita mi s-a parut cel mai ieftin oras din lume, hotelul 5 stele era vreo 60$ pe noapte, la restaurant cu fete de damasc entree-urile erau sub 10 dolari etc. Poate casele in zonele bune sint scumpe, dar ca "visitor" cum o sa fie ea cred ca poate gasi chirie onorabila iar restul e mai ieftin decit in zona NY_PA_NJ de ex. |
La ce hotel de 5 stele ai stat cu 60 $ pe noapte??? Noi am platit 280 $/noapte la 3 stele. E unul Hilton care cica e de 4 stele si au cotat 80$ pe noapte, a stat cumnata-miu si a zis ca era naspa rau, 4 stele numai cu numele. Outdated, cu mirosuri si camera super mica de l-am luat pe fi-su sa doarma la noi ca nu aveau loc sa se invarta.
DC e chiar renumit pentru cat de scumpa e cazarea, poate pentru ca vin multi straini in vizita la oficiali si tre sa stea undeva, deci preturile sunt tinute sus. Nici mancarea nu mi s-a parut ieftina.
Edit: la Hiltonul ala de 4 stele dar ieftin ziceau unii oameni in reviews ca s-au intors cu bed bugs acasa.
Vio 12s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
ruxij spune:
Nu, si eu tot cu vreo 2 sute si ceva la Hilton, Arlington. Am gasit cu vreo 100 la vreo 7 blocks de NSF, dar nu era 5 stele, era un Inn din ala, era f. ok, dar putin de mers pe jos. Eu merg relativ des in DC.
Ramona, cand ai teachers nasoli, tb sa faci cu copilul acasa. Dar de la o vreme se face cam greu pt noi. Alexandru e intr-a 4a? Imi pare rau, ce tampenie, cum pot face asta, de ce au facut clasele si dupa aia le desfac inapoi?