America (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Buflea, detaliaza cu pomii aia. I-ai taiat de la baza, i-a scos cu radacina cu tot? Am si eu unul din asta. As vrea sa-i scoata radacina ca sa pot pune altul in loc. Imi trebuie scut de vint, asta a fost pus aiurea - creste repede si se rupe la fel de repede. S-a rupt intr-un fel de are "carare pe mijloc" si ramuri de-o parte si de alta. Sper sa nu-si dea peste casa la vreun vint mai nasol. Am zis ca-l rezolvam in toamna asta, dar acum n-am nici un chef.

Mvai Ramona, pai nu am dat atatea detalii despre asta ? Diego, bicepsi, tricepsi, bronzol, muschii fesieri intariti de la catzarat ... apropo, v-am spus ca a doua oara cand a venit, a venit imbracat cu un hanorac lung si larg de nu se mai vedea nimic. Mi-am adus aminte ca pana si barbata-meu i-a sesizat hanoracul si pana si el era nemultumit ..cica:
El - "Ce naiba a venit asta imbracat asa cu parasuta aia pe el"
Eu - "Da, da ...ai dreptate, ce naiba s-o fi imbracat ..si tu ai remarcat ?"
El - "Pai da, ca poate se incurca naibii in parasuta aia prin pom si il vad intins pe gard pe aici" ...
Ha, ha, ha ... auzi de ce il ingrijora pe barbata-meu hanoracul.

Acum Ramona sa raspund si la intrebarile tale - deci i-a taiat sexosul de la baza si apoi a venit cu o masinarie si a tocit buturuga aia care a ramas, pan ala nivelul solului ...se numea cumva operatiunea asta dar am uitat.
Eu nu inteleg, de ce vrei tu sa tai un pom ca sa pui altul in loc ? Ca sa fereasca casa de vant ? Pai oricum pana creste noul pom casa e in bataia vantului si apoi, daca bate vantul nervos poate va cade pomul fix pe casa ... nu stiu dar eu am alergie la pomi, de cand am taiat brazii aia si am dat o caruta de bani pentru asta am zis ca nu mai vreau sa vad picior de pom in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona ce magarie!! chiar ca merita sa mergi pana-n panzele albe.. adica asta e ce? o clasa de sacrificiu.. azi o invatatoare maine alta? Hmm!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aoleu, deci operatiunea mea ar costa si mai mult. Ca daca nu scoate radacina nu vad cum putem planta alt pom. Ca mie-mi trebuie musai altul. Mie nici nu-mi place fara pomi. Apoi sintem cam pe colt si ne protejeaza pomul ala de furtuna, vint si alte cataclisme texane.
Poti sa cumperi si pom mai mare, au de toate dimensiunile. Oricum, astia prea mari se prind cam greu cica, deci luam unul mai mititel, sa nu aterizeze pe casa chiar la prima furtuna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Ramona ce magarie!! chiar ca merita sa mergi pana-n panzele albe.. adica asta e ce? o clasa de sacrificiu.. azi o invatatoare maine alta? Hmm!!

Nu stiu cum s-a socotit directoarea. Chestia e ca daca inainte au fost 4-5 parinti nemultumiti, acum cred ca numarul lor s-o fi dublat! Deci cred ca tocmai a devenit si mai greu sa rezolv problema.
Biata Ana, ne asteapta ani grei in scoala asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Armina, ce fata mare ai!!!!

Buflea, eu am fost rezonabila cred. I-am explicat ca functioneaza tare bine treaba cu teacher de anul asta, copilul e motivat, solicitat si toate merg ca pe roate. Why ruin a good thing? Dar stii ca ei vin dupa aia ca sa vezi ce minunata-i astalalta, lasa c-o sa fie bine, l-am ales pe al tau copil pentru ca el de fapt e minunat... d-astea!
Daca el deja a fost cu o teacher si acum vine una care naste peste o luna si apoi are alta si poate iar pe asta gravida - eu zic ca da, e disruptive. Buna ideea cu doctorul - Alexandru chiar a avut nu stiu ce nightmare ca a fost inchis in scoala, sau asa ceva.
Acuma el nu simte atit de "strongly" ca vrea la teacher asta, ca e mai tough decit ce a intilnit el pina acum. Plus ca l-au mutat si best friend al lui, au astia metode de-i bat pe comunisti la fund.

Nu e bun argumentul cu "copilul e motivat" ca uite ti-a si gasit rasouns - incearca sa o dai pe trauma psihica, doctori, diagnostic, poate asta ii sperie. Le spui ca el e un copil mai sensibil si ca nu "deal" bine cu schimbarile bruste ... nu conteaza ce vrea copilul, important este sa reusesti sa il muti la loc in vechea clasa.

Nici nu prea poti sa faci mahala ca dupa aia il stie toata lumea pe copil si poate are de suferit ...plus ca zici ca vine si al doilea in scoala ...

Doamne, ma apuca groaza cand va citesc ..ai mei inca nu au inceput "scoala secta" - Lunea viitoare e prima zi - sper ca nu imi vina deja acasa cu 3 capitole de Biblie recitate pe de rost. La scolile astea catolice s-o face si ceva carte sau numai religie ?

Mergi la inceput

Arminad, uitasem sa spun despre middle school. Sigur ca-i obligatorie, sint clasele 6-8. Aici elementary este K-5. Pentru liceu merg la doua scoli, au Jr. High pentru 9-10 si Sr. High pentru 11-12.
Cind te gindesti ca pentru scoli ne mutaram in felul asta!

Mergi la inceput

Buflea, cred ca depinde de scoala. Am avut o prietena care s-a mutat la public dupa citeva luni, zicea ca se face prea multa religie. Sigur nu scapati fara...
Vad ca school district s-a razgindit si miine pot vedea copiii speechul presedintelui. Ma rog, daca nu se supara parintele - in situatia asta ii duc la library.
Bine ca nu pot sa tin copilul in clasa buna, dar pot sa-l tin sa nu fie "indoctrinat" de presedinte! Ca asa s-au speriat unii p-aici...
Buflea, ai si tu dreptate. Mai ales ca nici ei n-au jucat fair. Ma duc sa vad ce psychologists acopera asigurarea. Poate-i ramine copilului in record de nu-l mai "hire" nimeni la vreun job de vaza.

Mergi la inceput

Aiaiai... inca 5 ani in scoala..pai ar trebui sa faci ceva radical sa te stie de frica.. Da' las' de nu ca-i pune Anuta cu botul pe labe..
Uff!! serios acum, probabil ca ai dreptate si acum va fi si mai greu sa il schimbi din clasa, dar poate daca fac destui parinti "scandal" o sa schimbe teacher-ul din start.

Anamaria am admirat pozele de la Boston.. super vacanta!!

Miere ce fatzuca(iar zic!!) iti trece orice suparare cand te uiti la el..

Mai fetelor am si eu o nelamurire: cat tine un play-date? Si cum fac sa o lamuresc pe mamica cealalata( fara sa ne suparam) sa isi ia copilul mai devreme acasa? Avem o prietena de-a Sofiei si ii place sa vina la noi sa se joace dar cand vine sta pana numa' si mama-sa cu ea si ma tine blocata toata ziua. De asta mi-e si urat sa o chem desi imi place cum se joaca fetitele.

Mergi la inceput

Cami, that's easy. Cind o chemi ii spui pina la ce ora poate sta, ca ai treaba dupa aia. Poti sa zici ceva de genul: puteti veni pe la ora trei? ca la cinci plecam sa ne tundem.

Mergi la inceput

Ramona merci, incerc asa data viitoare. Problema e ca tipa nu conduce si trebuie sa le pick-up huzbandu' ei, si le tot suna daca sunt gata si ea ii spune ca inca nu "the girls are having sooo much fun!!".... dar incerc cum ai zis tu si daca tot nu iese figura, cu parere de rau pentru fetite ne intalnim doar pe teren neutru sa pot bate in retragere cand vreau eu.

Greu tare cu eticheta asta cu copii ce si cum.. parca trebuie sa fac scoala din nou.. atat de multe "probleme".. si noi de-abia intram in hora ca sa zic asa.

Mergi la inceput