Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
douradoudou spune:
am aparut si eu..nu am chef de cafea deocamdata.aveam o pofta nebuna de lapte cu avocado si miere si mi-am facut...si nu am mai asteptat sa pun in pahar..hehehe beau direct din cana aia mare de la blender...monis to be honest nu prea am cumparat multe chestii pt bb...acum urmeaza sa... tot am zis lasa ca e timp..eu nu stiu cum sta copilul acum dar vad cand se muta pt ca imi sta burat intr-o parte hehe..am visat ca aveam deja bb in brate dar era f f mica .anyway...lorelix take care ..lasa ca masina se repara..voi sa fiti bine...va
..
27+ cu 
monis5 spune:
Mda, discutie lunga cu incaltarile de toamna... aparent multe femei raman cu piciorul mai mare cu 1/2 masura dupa sarcina... nu cred ca e o idee buna achizitionarea de incaltari acuma...
Cat despre incaltat - training cu sotul ![]()
![]()
- "pune-mi sosetele, leaga sireturile, scoate sosetele etc" ![]()
![]()
![]()
monis
31+
acum si cu poze
douradoudou spune:
aaah si eu la fel cu sireturile mai ales ca am multi converse din aia inalti pana la jumatatea gambei ...noroc cu sotul ca altfel ma chinui rau de tot..si nu am burta mare dar tot imi sta in cale![]()
27+ cu 
A_driana spune:
am aparut si eu pe aici....
toata saptamana am facut renovari prin casa, nu am avut timp sa intru, deci sunt in urma cu vreo 5-6 capitole...nu cred ca voi mai apuca sa citesc din urma...
noi suntem bine, burtica creste intr-o veselie si avem si colostru deja
...daca strang putin sfarcul din 4-5 locuri iese lichid...
sa va intreb ceva.....daca mai strang de ele din cand in cand asa putin, ii ceva pb? adica pot provoca contractii sau ceva de genu? ca daca ceva rau provoaca sa stiu sa stau cuminte? sau n-are nici o legatura?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
26+
David
strumfulet + poza strumfulet
miany75 spune:
Monique apropo de cap."incaltari" poate ca nu e momentul sa investim in asa ceva,dar daca nu avem ce incalta?!...eu tocmai am constatat ca adidasii luati in primavara devreme nu mai imi sunt buni...si imi luasem niste pantofi super prin februarie ,care cred ca nu ii voi purta vreodata
si am dat o avere pe ei..
Eu ma gandeam sa imi iau ceva "ieftinaturi" desi la picioarele mele e cam nasol..dar altfel cred ca ma dau cu capu de pereti daca nu mai imi sunt buni
![]()
miany
31+
DAVID ANDREI
angel001 spune:
salutare la toate mamicile 
sunteti niste dragalase si fffffff vorbarete
imi este tare greu sa tin pasul cu voi. abia reusesc sa citesc din urma...de scris nici nu poate fi vorba, d-aia am si absentat....
acum ca este o zi mai libera la serviciu profit....
28 saptamani +
Yarina Gabriela
Ramonika spune:
cum mai, ne cresc picioarele si raman asa, mai mari?
nu e vorba numai de retentia de apa? dupa sarcina, ar trebui sa revenim la normal... 
miany75 spune:
fetelor va parasesc..am uitat sa merg sa mi scot conc.med. pe luna asta ..."zapa" mai sunt
..asa ca dau o fuga la medicul de fam...si bag si o tura de "tarabe" poate gasesc ceva camasi de noapte...
va
..ne auzim mai incolo..spor la "forumit"!!!
miany
31+
DAVID ANDREI
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Laurairina - tu la ceva mai bun nu te poti gandi decat la prostii de astea?!?! pune manuta si te apuca de pulovarase. ![]() |
Adicalea, matale nu vrei sa dai detalii despre projectu de lucru ''pulovarasu''
...hmm..sa nu zici ca curiozitatea a omorat pisica, ca sa stii ca matza din mine are 9 vieti, si tot astept sa imi zici detalii! p.s.: sau am inteles eu gresit si nu ziceai tu ca ti-ai luat bumbacel sa lucrezi pulovaras????

Laura,
31+
Mara Teodorapoze
angel001 spune:
ca de obicei grabita cum sunt....
am citit ce ati spus de camasile de noapte si am un mare dubiu.intr-o discutie cu socrela,ca e mai experiemntata decat mine, mi-a zis ca nu-mi trebuie 3 camasi de noapte si nici chiloti de unica folosinta de care ziceti voi(eu oricum nu am habar cum arata aia). mi-am luat in schimb o camasa de nopate de graviduta super frumoasa....poate ma lamuriti si pe mine ca pana la sfarsitul lunii cand ma duc la doctor mai e cale lunga...si cumparaturi la greu.
pupiciii
28 saptamani +
Yarina Gabriela

pune manuta si te apuca de pulovarase.