Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

FETELOR, MARE NECAZ, MARE
am avut accident cu masina ieri, s-a busit in fata ..si era un AUDI...
de unde bani de reparatii?
asta ne lipsea noua???/
offffff.doamne......

si am auzit ceva ciudat: CA DACA NASTI UN SCORPION, MOARE CINEVA IN FAMILIE.ce spuneti despre asta?

lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

o ce necaz! la cate cheltuieli or sa vina....iti inteleg ingrijorarea!

Cat despre cealalta faza cu nasterea scorpionului, sper sa te inseli pentru ca bunicul sotului meu e foarte bolnav si sincer numai de chestia asta nu avem nevoie!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata!
Si incepu alta saptamana, veni frigu peste noi...urmeaza ploile alea mocanesti si reci care ma deprima pe mine. Pana acuma numai in slapi si flip-flop am umblat incaltata, da acusi pe frigu asta e musai sa ma incalt si eu. Intreabare: voi va puteti incalta? Adica sa va luati sosete, adidas, legat sireturi...? Ca eu abia imi trag chilotii pe mine .
Durerea aia de stomac ma chinuie pe mine de cel putin 2 sapt. Eu nici in fund pe wc sau la masa nu prea pot sa stau ca bebe e cu picioarele la mine in ficat sau in stomac.
In schimb parca s-au mai diminuat arsurile alea stomacale de cand s-a mutat bebe cu capul in jos. Mai sunt si acuma, dar mai mult dupa ce consum alimente prajite si nu asa dese ca inainte.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor

Scriu si eu de acasa din fata unui mare lapte cu 3 firmituri de ness in el... gata cu cafeaua de la birou si gata cu munca de la birou (ramane doar cea de-acasa)

Sa vedem ce ati mai facut ieri...

Lumi - ma bucur ca esti bine, ai grija mare cu drumul si sa va vedeti ia Iasi sa ne puneti si noua poze cu burticile... macar asa poate ne mobilizam si noi la Bucuresti sa ne intalnim... ca toata vara am zis asta
Cu scutecele alea voi studia. Voi incerca ambele variante: aruncabile si spalabile si voi decide vazand si facand care e treaba, pentru ca, asa cum stim cu totii, lucurile au multe fete ascunse care se potrivesc sau nu in diverse situatii etc etc. Dar merci de input

Andre - cum adica citez: "Cred ca am intrat si eu in luna a 7-a." ?!?! Ai intrat sau mai stai putin la usa?
Felicitari

Mira - tare soacra-ta cu camasa de noapte... noroc ca socra-mea are interdictie de la 'fisu' sa-mi cumpere ceva ca as fi in top cu achizitiile facute de ea. Cel mai tare era socra-miu (D-zeu sa-l ierte) ca el era mult mai vrednic la cumparaturi. Saracul f bine intentionat si super dragut pt un barbat... dar mi-a cumparat niste lucruri in trecut de nici de pomana nu reuseam sa le dau (mi-a luat la un mom dat in trening de catifea de culoare turcoaz marimea xxl in conditiile in care eu port cam tot ce e tricou marimea xxS de zici ca nu ma vazuse niciodata la fata si nu stia ce slabanoaga lesinata sunt )

Camy - cum a fost la petrecere?

Magdaz_ina - eu nu vad nici un album cu numele tau... d'apoi 2? Sa zici daca te ajutam cu ceva.

Simina - raport de cumparaturi te rugam (ah, ca tot tin sa te intreb: de ce nu cauti filmul cu 'laugh and learn...' cu subtitrare in spaniola, daca pe aia o stii? eu nu am investigat, dar cum spaniola este a doua limba vorbita in State, poate ai sanse mari sa gasesti...)

RamonaC - stai linistita cu numele copilutului din prima pagina. Oricine poate cere orice, ca suntem pe aici si putem edita oricand lista si o facem cu placere . Cat cu nascutul, hai ca mai e ceva-ceva... Si eu am DPN 30.10 dupa ultimul echo dar nu cred deloc ca ma arunc printre primele... sau mai stii. Sa vedem pe 11 sept la morfo 3 ce zice si copilul, cam cand ar vrea sa vina (am eu o data anume in cap dar nu spun, vreau sa verific daca e bun feelingul meu)

Doris_71 - bafta pana la capat si te asteptam cu petrecerea de la sfarsit

Krelia - eu am DPN-ul dupa UM pe 6.11 dar iti donez tie ziua aia daca o vreai ca eu am alte planuri

LauraG - ai grija cu regimul, mult succes

Laurairina - ai rabdare, ca asa e cu bancile la noi, dar macar sa se rezolve pana la urma. Si nu mai fi tristuta de patut si carucior, ca o sa ai timp sa le iei mai incolo, cand o sa fiti la casa voastra si o sa si poti studia modele care sa se... asorteze cu noul cuib

Douradoudou - mie nu mi se pare ca scriem chiar asa de mult ... Tu ce mai faci? cum merge sarcina? cumparaturile?

Floricik, Roxyaly - bine ati revenit pe la noi

Shtephy - si mie imi place tare la Sinaia... avem niste prieteni f apropiati cu o bunica cu casa pe Aosta si mergeam f des in trecut acolo... acum cred ca ne-a luat lenea, dar in toamna asta sigur mai bagam o petrecere-doua acolo...

LauraB - multa sanatate Dianei

Dana.n - ce fain cu moasa care vine acasa... vreau si eu...

Clujul - dar ce vise aveti voi acolo

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna dimineata!
Si incepu alta saptamana, veni frigu peste noi...urmeaza ploile alea mocanesti si reci care ma deprima pe mine. Pana acuma numai in slapi si flip-flop am umblat incaltata, da acusi pe frigu asta e musai sa ma incalt si eu. Intreabare: voi va puteti incalta? Adica sa va luati sosete, adidas, legat sireturi...? Ca eu abia imi trag chilotii pe mine .
Durerea aia de stomac ma chinuie pe mine de cel putin 2 sapt. Eu nici in fund pe wc sau la masa nu prea pot sa stau ca bebe e cu picioarele la mine in ficat sau in stomac.
In schimb parca s-au mai diminuat arsurile alea stomacale de cand s-a mutat bebe cu capul in jos. Mai sunt si acuma, dar mai mult dupa ce consum alimente prajite si nu asa dese ca inainte.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Ramo, salutare!

Eu mi-am cumparat niste pantofiori pentru toamna comozi, cu talpa ortopedica, nu inalti, care se incalta usor! Iar atunci cand port adidasii, nu ii mai leg, imi bag sireturile in ei si gata...ca nu ma pot apleca din cauza burtii!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre - cum adica citez: "Cred ca am intrat si eu in luna a 7-a." ?!?! Ai intrat sau mai stai putin la usa? Felicitari Clujul - dar ce vise aveti voi acolo
Ce frumos scrii daca nu te streseaza de la job, vezi? Ziceam "cred" pt ca nu credeam sa ajung aici, nu mi se pare real. Cu visele, o fi dat astia cu ceva solutie pe strada, ca stam tare aproape cu Miany. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Lorelix, tu esti bine in urma accidentului? Ca fiarele alea...se repara ele cumva. Si masina noastra e stricata de vreo luna si nici o sansa de reparat acuma. Poate dupa ce nasc.... Le luam asa in ordine, acuma prioritar e bebe, sa aiba ce-i trebuie,sa avem bani pt spital...si apoi om mai vedea si de altele.

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lorelix - imi pare rau de faza cu masina, lasa ca o rezolvare exista intotdeauna pt orice situatie, oricat de neagra pare la inceput.
Cat despre faza cu scorpionul, eu zic ca are un sambure de adevar. (Un sambure din 12 )

Adica... toti suntem muritori si orice copil ai naste, cineva din familie tot va muri intr-o buna zi. Intr-o buna zi din viitor.

Laurairina pune manuta si te apuca si tu de pulovarase. Facem training impreuna.

monis 31+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Clujul - dar ce vise aveti voi acolo

monis 31+
acum si cu poze

moni cunosti vb aceea "cum e turcu' si pistolu'"

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Lavi maine vine mama la mine si sigur o sa ma ajute ea sa ma incalt, dar dupa aia...sigur o sa fac si eu la fel cu sireturile (asta in cazul ca o sa mai ies din casa, ca in ultima luna am iesit de 3 ori).
De achizitionat ceva pantofiori de toamna...mi-ar surade si mie ideea, dar acuma parca nu mi-as mai lua nimic pt mine. Abia astept ziua de 12 sa-mi intre salariul sa merg cu mama sa cumparam pampers, servetele, cadita, biberoane... . Numai la astea ma gandesc. Singura achizitie ce is dispusa sa o fac pt mine acuma, sunt camasile alea de alaptat, daca o sa gasesc pe undeva pe aici pe la noi, daca nu...o sa va bat la cap pe cele care ati gasit sa imi cumparati si mie una .

Ramona,
32+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

fetelor va las ca imi e rau tare! ametesc! sper sa imi revin si sa va citesc mai tarziu!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput