Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, ca o febra musculara as descrie si eu durerea...e ca si cand ai fi facut multe abdomene cu o zi inainte, si acu ai ramas cu febra..

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Laurairina felicitari si tie! sa ajungem cu bine la capat! ce faci ? mai tricotezi "botosi"?

Andre imi pare rau ca nu pot sa te lamuresc ..sunt eu mai adormita azi ....

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, ca o febra musculara as descrie si eu durerea...e ca si cand ai fi facut multe abdomene cu o zi inainte, si acu ai ramas cu febra..
M-am linistit. Probabil impinge bebe ceva pe acolo. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Mai fetili, eu mai am o dilema...
Eu urmeaza sa nasc in preajma sf Mihail si Gavril, pe nasa mea o cheama Gabriela, si ne tot spune/bate apropouri, ca cum, sa nasc in preajma marii sarbatori, si eu sa ii pun Teodora numele...Ca nu, trebuie musai Gabriela...
Si mai e si faza aia din batrani, ca nasii au dreptu sa iti aleaga ei numele la copil. E drept, noi cu nasii nu prea avem mare treaba, si macar atata ar fi respectu nostru pentru ei. Daaaar..imi cer prea muult ,mie nu imi plac delok delok numele Gabriela si Mihaelaa. Plus ca numele noi deja ne-am hotarat asupra lui!!Eu am ales Mara si al meu Teodora, si tinem in egala masura la ambele nume!!!!!
Ar ramane varianta de compromis : Mara Teodora Gabriela...Frate, dar asa lung mi se pare,e o corvoada pt bietu copil cand o fi la scoala si tre sa isi scrie prezenta, sau o intreaba lumea cum o cheama!! Ce vina are ea??
Voi ce ziceti?

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Miany, am mai facut o caciulita, la colectie..Daca ai chef sa intri ,e pusa poza la contul comun!
Chiar ca veni vb de tricotat, parca citisem ca Monis are planuri mari sa tricoteze un pulovaras???Sau nu am inteles eu bine? Monis, astept detalii, ca ma facui curioaaasa ca o matza..

Laura, 31+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany - sar'mana pt. cafea, buna rau.

Andre - eu is cu durerile de spate nush sa te lamuresc despre cele de burta...

laura - stai cuminte si pune ce nume vrei tu la copil. asa daca te iei dupa toti, ajungi sa-i pui 100 de nume. noi ii punem un singur nume (ales de mine ). nici mie nu prea-mi plac Gabriela si Mihaela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

laurairina copilul e al vostru ,nu? voi hotarati cum il va chema...daca ne uitam dupa unii si altii nu ajungem nicaieri...respectul se castiga ,nu se impune...

miany
31+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

FETELOR, MARE NECAZ, MARE
am avut accident cu masina ieri, s-a busit in fata ..si era un AUDI...
de unde bani de reparatii?
asta ne lipsea noua???/
offffff.doamne......

si am auzit ceva ciudat: CA DACA NASTI UN SCORPION, MOARE CINEVA IN FAMILIE.ce spuneti despre asta?

lorelix DANIEL30+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Laurairina...eu zic sa ii pui copilei ce nume vrei...si al meu se naste tot in perioada din jurul sarbatorii, dar pentru ca nu agreez nici unul din numele alea doua o sa il cheme Rares Cristian. Nu ma intereseaza ce vor altii...sotul ma tachina la inceput ca o s ii puna numele Ion Gheorghe...nu am nimic cu aceste nume, insa am senzatia ca daca mi-as numi pruncul asa va fi toata viata stresat de faptul ca vor rade prietenii la scoala de el! In fine, idei de-ale mele...

Nu stiu ce e cu mine...trebuie sa astau la orizontala, pentru ca am stari de ameteala!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelixsi am auzit ceva ciudat: CA DACA NASTI UN SCORPION, MOARE CINEVA IN FAMILIE.ce spuneti despre asta?
Eu zic ca daca ar durea prostia, cine inventeaza chestiile astea ar urla non stop. 27 + Chiara Ada

Mergi la inceput