Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
miany75 spune:
Buna dimineata,fetele! O saptamana usoara si plina de vesti bune!
Lumi drum bun si sa ajungeti cu bine in Romanica!
Laura B. multa sanatate fetitei tale,Diana
miany
31+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
neata fetelor,
Lumi - felicitari pt. achizitii. drum bun in RO! 
LauraB - multa sanatate fetitei.
te asteptam mai des pe la noi. 
miany - ma bucur ca ai reaparut.
dai si tu o cafea? ![]()
lavinia, ancutza - nu inteleg insomniile...
eu as dormi non stop daca s-ar putea...
sper sa nu ma apuce si pe mine mai incolo... 
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika miany - ma bucur ca ai reaparut. dai si tu o cafea? |
sigur ca da..cata vreti voi ,mai ales ca am intrat in sapt.31

miany
31+
DAVID ANDREI
dana n. spune:
Buna dimineata!
Lumi, Laura am intr-adevar noroc cu moasa. Bina ca am aflat de aceasta optiune. Am o prietena care nu a stiut. De fapt a fost intrebata o data, dar ea a refuzat crezand ca trebuie sa plateasca. Dar chetuielile sunt suportate de asigurare.
Lumi, drum bun spre Romania!
------------------------
31+
David
Albume foto
Andrecluj spune:
Buna dimineata, pai daca simt miros de cafea ma infiintez instant. Miany o face tare buna! Felicitari pentru saptamana 3, wow!
Fetele din trim 3, va amintiti de ceva dureri care seamana cu cele de stomac, dar parca nu sunt de stomac? Sa va explic. Ma apuca in zona stomacului cand schimb pozitia sau daca stau mai chircita, dar e atat de puternica incat n-am aer. M-am gandit initial ca sunt contractii, dar burtica e moale. Apoi, m-am gandit ca se departeaza ceva oase, pentru ca de cateva zile o simt pe bebelina mai sus. Va amintiti de ceva de genu' asta? Indigestie n-as crede sa fie, pt ca n-am alte semnale, decat niste arsuri vagi. Ca stau eu mai calma daca ziceti da. Aaaaaa, am visat azi noapte ca stateam cu o bebelina in brate, era atat de frumoasa, desi nu semana nici cu mine, nici cu tati. Era imbracata si nush cum a facut, dar a facut o bucata maaaaaaare de kk fix la mine in palma.
Lumi, nu va fi usor fara Richard, sa te pregatesti psihic pentru asta, dar vom fi noi alaturi de tine. Eu stau fara al meu din aprilie si iti garantez ca e mai greu decat statul in pat. Noroc ca Richard poate veni mai des si ca timpul pana la nastere e scurtuz. Te rugam sa ne dai un semn de viata cand ajungi si lasa si tu un nr. de tel, da? 
27 +
Chiara Ada
miany75 spune:
Andre multumesc pt.felicitari..
In ceea ce priveste problema ceea cu durerea nu prea am inteles mare lucru ,deci nu stiu ce sa zic...poate o fi bebelina care iti impinge stomacul in sus ...de acolo arsurile...zic si eu..
Apropo de vis ,frumos.. si al meu a visat ca trebuia sa il alapteze
,ma tot striga ca david incepuse sa ii linga sfarcul si eu nu eram in zona...m-am distrat de numa...![]()
miany
31+
DAVID ANDREI
laurairina13 spune:
Neaaataaaaaaaaa!!!!
Eu nu's cu cafelele, asa ca las randu liber la Miany!
Felicitari pt cele 31 sapt Miany, la fel si mie
, ca doar schimbam in aceeasi zi semnaturica![]()
Andre, si eu patesc asa sa ma doara carnea de pe burta, ma ustura- pare a fi durere de burta, cand imi schimb pozitia in pat, sau cand..bb are mare activitate pe acolo si se aduna gogoloi in vreun colt de burta. Dar nu e durere ca la ciclu, e durere de burta zic eu..acu sa mai vina si fetili, poate ele patesc altfel.
Dana n, tare fericita esti sa ai asa ajutor specializat care sa vina acas la inceput. Noi astea din Romanica, avem neamurile gen mamici, soacre, cumnate dispuse repede sa vina, daaaar....cu sfaturi care de care mai contradictorii, ca iti vine sa iti iei campii, sa te incui singura in casa cu bebelu si sa faci cum stii tu mai bine, sau ai citit de pe net ca ar fi bine!
Laura B, imi pare rau de puiuta ta ca e in spital, insanatosire grabnica! Si referitor la serviciu, daca esti insarcinata ,inca mai pot sa te dea afara???desi tre sa nasti? ca la noi, angajatorul din mom in care l-ai anuntat ca esti gravi, nu are voie sa te dea afara, doar daca inchide de tot firma!
Lumi, pan la urma cand plecati? Cand sa te asteptam cu
in tara?
Ziceai ca ti-ai dat comanda la Mothercare, astia iti trimit pe urma comanda in tara, adic in Romania?
Laura,
31+
Mara Teodora
poze
Andrecluj spune:
laurairina13, felicitari si tie
Miany, tare de tot visul sotului tau. Durerea nu stiu sa o explic mai bine, e ca o febra musculara puternica in interiorul stomacului. Nah ... poate trece totusi
27 +
Chiara Ada
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Neaaataaaaaaaaa!!!! Dana n, tare fericita esti sa ai asa ajutor specializat care sa vina acas la inceput. Noi astea din Romanica, avem neamurile gen mamici, soacre, cumnate dispuse repede sa vina, daaaar....cu sfaturi care de care mai contradictorii, ca iti vine sa iti iei campii, sa te incui singura in casa cu bebelu si sa faci cum stii tu mai bine, sau ai citit de pe net ca ar fi bine! ![]() Laura, 31+ Mara Teodorapoze |
Laura, sunt fericita sa primesc ajutor specializat. Dar asa... departe de familie...stii cat mi-as dori sa aiba cine sa ma streseze si pe mine...
------------------------
31+
DavidAlbume foto