Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele
am revenit
din nefericire cu o durere de spate si de burta de nu mai pot nici in pat nu pot sta de durere.am luat un no-spa poate imi trece iar cat despre cap nu mai zic nimik.
ma sperii ft repede atunci cand ma doare burta si spatele si bebe nu da nici un semn si fac orice ca sa il simt miscand ca sa ma linistesc ca e bine.
acum sunt si stresata ca sotul aplecat la biserica si e ora 1 la mine nu a venit acasa si nu raspunde nici la tel si sunt cam cu inima la gura ca acum 4 luni a avut accident cu masina cam rau, ca botise masina o facuse varza in fata si de atunci port o frica in mine cand stiu ca e plecat si nu pot da de el.of.

30+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, linisteste-te ca nu-i faci bine lui bebe. Sotul tau s-o fi lungit pe la biserica si normal ca nu poate raspunde la tel acolo. Stai cuminte ca sigur e bine. Relaxeaza-te si odihneste-te.

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fete dragi
Noi azi ne-am plimbarit toata ziua ,ne-am cumparat perdea in dormitor si apoi am plecat la Sinaia ca ii era tare dor galustei noastre.Casuta noastra de acolo e tare mica ,ne era tare greu daca venea cineva la noi, dar ea se simte bine acolo ,a fost tare fericita azi..Trebuie sa mergem mai des.

Lumi,draga mea ma bucur din suflet ca ne-ai scris astazi.Imi era tare teama ca nu te simti bine,in ultimul tau mesaj situatia era cam gri.Dar ma bucur mult ca a trecut.Si mai mult ma bucur ca s-a lungit colul,asta iarasi e o veste tare buna.Si mai e una buna...ai o grasunica dulcica in burtica ...felicitari si saptamani cat mai usoare de sarcina.
Cat despre complimente ,multumim mult .
Spor la impachetat si poate ne faci cu mana inaite sa pleci.

RamonaC faine rau bancurile.
Cred ca te-au luat emotiile,citindu-le pe fetele de sept oct..Mai bine noi sa nastem cat mai aproape de DPN si sa respectam cat de cat ordinea...sa stam la coada ,nu sa ne bagam in fata

Doris ma bucur tare mult cand te vad pe aici.
si bafta la celelalte examene.

Krelia la 8-10 saptamani eram inca intr-o mare ceatza si ma gandeam ca va trece tare greu timpul,la luna a noua nici nu indrazneam sa visez si uite ca acum sunt intr-a saptea si saptamanile au zburat pana acum.Doamne...daca ar fi si mai departe asa de bine,poate ma incumet candva si la bb3.Aaaaa si ma certa Stefitza ,imi zicea ca nu am bebe in burtica...ca ea nu vrea bebe...Acum pupa si mangaie burta toata ziua.

Ramonika ,mersic de strigare.Am auzit io ceva dar n-aveam laptopul la indemana.

Roxyaly ma bucur tare mult ca esti mai bine.

Ancutza faina iesire ati facut.
Cu ora de culcare cred ca m-ai depasit,parca n-am trecut de 5-5.30.

Lavinia vad ca ai avut o noapte incendiara...meci ,gratare la cabana...fain,sa va fie de bine si sa repetati figura

Pup toate dar toate burticile si majoretele

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Salut toate burticile de fulgusori!

Eu ca de obicei scriu mai rarut, si de data asta si cu motiv (din pacate): de miercuri fetita mea, Diana, e internata la spitalul de copii. Se pare ca de la noi a luat si ea o bacterie, dar cum ea e mai sensibila din cauza aparatului de respirat, a facut inclusiv un colaps la plamanul stang. Acum e putin mai bine, dar e pe tratament cu antibiotic si pe oxigen- probabil va mai sta internata cateva zile. Intre timp, sotul, mama si cu mine facem cu randul "de serviciu", asa incat mereu e si cineva din familie cu ea in spital. De obicei eu sunt de noapte, adica dorm (cand si cat ma lasa Diana) pe o canapea cam deselata. Oricum, nici in mod normal, acasa, nu mai reusesc sa dorm bine in timpul noptii: daca nu sunt arsurile, am nasul infundat, sau ma loveste bebelina, sau ma apuca un atac de panica, sau trebuie sa merg la baie, sau nu pot trage suficient aer in piept, sau e prea cald...

Dar am si o veste buna, si anume ca testul de trei ore de glicemie mi-a iesit negativ- nu credeam ca e posibil, dar am avut noroc si am scapat deocamdata de regim strict si de extra-vizite la clinica de diabet.

Abia astept sa intru si eu in concediu prenatal- probabil ca pe 19 octombrie se va intampla, asta daca intre timp nu ne restructureaza de tot pe toti la serviciu. In ultimele doua luni, din cauza situatiei economice si a lipsei de fonduri, la noi au tot fost dati afara pe neasteptate cativa directori si coordonatori si s-au tot tinut sedinte in care ni s-a vorbit de "eficientizare"... hmmm

In alta ordine de idei, am facut si eu cateva cumparaturi pentru bebelina, am spalat cele cateva hainute si prosopele, si am scos la lumina patutul, pompa Avent si sterilizatorul ramase de pe vremea Dianei. Va trebui sa-mi improspatez stocul de biberoane, plus ca mai am de cumparat cadita, playpen, saltea pentru patut, asternuturi, creme, diapers, carut. Si am mai imprumutat o idee buna de la voi: o sa-mi caut si eu cateva camasi de noapte cu nasturi in fata asta daca gasesc pe aici asa ceva.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Laura, multa sanatate Dianei!

Eu am fost vizitata de catre moasa. Se pare ca de pe 21 sept. voi incepe cursul pregatitor la spital. Spre fericirea mea, moasa va veni zilnic acasa pana cand face bebe 10 zile, apoi din doua in doua zile, pana la 2 luni. Deci nu voi fi singura.
Astazi am comandat mobila si scaunelul de masina. De abia astept sa le primesc.
Am probleme cu sutienele ptr alaptat...cica este recomandat sa fie cu 2 numere mai mari fata de ceea ce port acum. Pai la ce balcoane am...Problema mea este circumferinta mica si cupa mareeeee....

Va pup pe toate si noapte buna!

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Laura B, imi pare rau ca e bolnavioara fetita ta. Multa, multa sanatate!

Dana, super la voi cu moasa acasa. Mi-a spus o prietena din Germania ca asa se face (si ea naste in noiembrie). La noi nu se fac vizite la domiciliu.

Laura 30+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

LauraG, deoarece plec in Romania, dr de aici nu m-a trimis la cursuri...ne-a explicat el cam ce trebuie sa fac si mi-a spus sa vb cu dr din Romania si,eventual,un nutritionist.
Oricum, ne descurcam destul de bine deocamdata cu dieta,Richard e expert la asa ceva...si ma pricep si eu,putin.
Dar,totusi,e o problema...Acum 2 zile, la 2 ore dupa cina, am avut 96mg/dl. Inainte de ultimul test(eu trebuie sa fac si inainte de culcare),am mancat un mar si,la vreo ora dupa, mi-a iesit glicemia 150mg/dl!
Tu cum te descurci,controlezi glicemia bine? Ti-a iesit vreo valoare peste 120?
Multa bafta si multa,multa sanatate!

Lavi,ms mult de incurajari! O sa-mi fie foarte greu fara Richard...urasc sa stau fara el,dar nu prea avem ce sa facem,nu-si poate lasa compania pt cateva luni. O sa fim impreuna mai rar,dar macar ne vom vedea in fiecare luna.
Tu cum te mai simti?

Floricik, multumesc mult!

Roxyaly,ma bucur atat de mult ca te simti mai bine!!!!! Multa sanatate si cat mai putine contractii!

Ancutza, te invidiez! Mi-e dor sa mai merg la Cheile Bicazului si la lac...unul din locurile mele preferate in Romania....

Katy,ai grija de tine! Felicitari pt cameruta piticilor,sunt sigura ca va fi splendida!

LauraB, multa sanatate Dienutei bolnavioare si voua multa putere. O sa treceti peste asta si,in curand, vei avea 2 fetite frumoase si sanatoase!

DanaN, ma bucur ca vei primi ajutor din partea moasei. Pt cele care suntem la primul bebe,e foarte important sa avem pe cineva sa ne ajute.

Lumi 30+ cu Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Citat:
[quote]citat din mesajul lui shtephy

Buna seara fete dragi
Noi azi ne-am plimbarit toata ziua ,ne-am cumparat perdea in dormitor si apoi am plecat la Sinaia ca ii era tare dor galustei noastre.Casuta noastra de acolo e tare mica ,ne era tare greu daca venea cineva la noi, dar ea se simte bine acolo ,a fost tare fericita azi..Trebuie sa mergem mai des.

Lumi,draga mea ma bucur din suflet ca ne-ai scris astazi.Imi era tare teama ca nu te simti bine,in ultimul tau mesaj situatia era cam gri.Dar ma bucur mult ca a trecut.Si mai mult ma bucur ca s-a lungit colul,asta iarasi e o veste tare buna.Si mai e una buna...ai o grasunica dulcica in burtica ...felicitari si saptamani cat mai usoare de sarcina.
Cat despre complimente ,multumim mult .
Spor la impachetat si poate ne faci cu mana inaite sa pleci.

Shtephy, mi-a fost foarte rau,intr-adevar, dar acum totul e bine! Da, am primit doar vesti bune de la doctor,plec si eu la drum mai linistita.
Complimentele sunt din toata inima, ma bucur foarte,foarte mult ca v-am vazut!
Cum as putea sa plec fara sa vb cu voi un pic inainte???????? Cand voi ajunge in Romania,voi fi cam ocupata...cumparaturi, control la medicul de acolo pe 11, nunta pe 12...dar tot o sa intru,macar sa va spun ca am ajuns!

Si acum trebuie sa mai fac ceva cumparaturi,sa continui cu bagajele...dar mai intru,nu pot sta fara burticile mele frumoase!

Mergi la inceput

ASTAZI AM COMANDAT HAINUTELE de la Mothecare

Sunt atat de fericita! Vor ajunge in maximum 11 zile lucratoare,deci voi avea de asteptat pana le vad pe "viu" si le pot atinge... Am luat intre 0-3 si 3-6 lunite, tot felul de body-uri,salopete, costumas de iarna(fas,cosmonaut),prosopel cu gluga,costumase,blugisori si 2 biberoane de la Avent(BPA free),si l-au costat pe tati 300 de lire.

Nu am putut comanda marsupiu,cosulet,pompa sau carucior, dar vom mai lua din Romania ce ne mai trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza! Raportez insomnie! De la 3 jumatate nu am putut dormi!

Laurairina ...multam fain de informatii! Deci e clara treaba cu targul! Am tot vazut ca a fost promovat pe la tv si ma gandeam ca e ceva mai deosebit acolo!

Lumi, eu sunt bine...doar ca aseara am facut noapte alba...si nu l-am lasat nici pe sot sa se odihneasca! Am avut cred ca acid la stomac! Uff...

Shtephy...sper si eu sa imi mai permit pana nasc macar vreo doua iesiri la cabana ca dupa aia mi se vor inchide toate drumurile! Sper ca esti bine!

Restul mamicilor....haideti la apel!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput