Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
Katyuscha21 spune:
multumesc fetelor ca va ganditi si la mine

eu cum sa imi petrec w-end-ul sambata sotul a zugravit camera lui Andrei si bebe si imi place asa de mult cum au iesit culorile de mor am facut din 2 albastru deschis si mov deschis am sa fac foto sa va arat doar peretii ca urmeaza sa cumparam mobila lui Andrei si sa pregatim si pt bebelina patucul si toate alea,si am stat tot timpul in pat intinsa ca ma durea burta cand mergeam si capul ca ma tras curentul.
iar azi ,duminica,o sa facem ceva cumparaturi si acasa o sa stam sa ne odihnim ca eu sunt din ce in ce mai obosita chiar daca nu fac nimik,obosesc si cand respir dapai sa mai fac si altceva.si cam atat in rest suntem bine bebe imi impleteste toate matele pe akolo ca stomakul saracu'e varza
da ce mai conteaza eu daca-s mica copilul isi face lok acolo sa incapa si ma intinde din toate incheieturile.![]()
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
mie asa o ciuda ca atunci cand vin si eu la forumeala nu mai e nimeni
eu iar vb singura of
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
se pare ca nu mai e nimeni, ma duc si eu in pat revin mai tarziu daca o mai fi cineva
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
LAURA G am vazut ca ai zic ca ai inceput sa speli hainutele lui bebe si eu am inceput sa le spal ca trece timpul si nu stiu cand vine si nu ne-am pregatit cu nimik, asa ca le facem cate un pik din timp
30+si lumina ochilor mei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
laurairina13 spune:
Bonsoir la gagici!
Abia am reusit sa cetesc de prin urma, sunt frantovici!
Fusei la o nunta asta noapte, de la ora 11 de dim. am taiat-o la targu Babyboom la Constanta, si abia acu 2 ore am ajuns acasa..
Monis, cu programu faimos prima casa'
, inca suntem in asteptare...dupa nu stiu cate ok primite de la banca, acu dosaru nostru e in studiu la Fondul de garantare, si e in studiu de vreo 2 saptamani...so..inca nu stim nic nic .Daca se intampla minunea si ni-l aproba, dau mare petrecere aici![]()
Lavinia, eu doar ce am venit de la targu ala ''faimos''de la Constanta!
Hmm..ce sa zic, nu am vazut asa mare lucru cum au zis astia pe la stiri, am vazut ceva reprezentanti Inglesina si Hauck-la carucioare, clatit ocheanele
,dar scumpe oricum...Si nu aveam bani sa imi cumpar, asa ca nu m-am mai amarat dijeaba. Si mi-au ramas ochii la un patut de ala care se transforma mai tarziu in pat marisor pt copii de la Bertoni pe site-ul vreaulamami punct ro, patuturi lemn-mobilier Trend-patut Trend Cherry (pt cine are rabdare sa intre sa caute pe site, ca am vrut sa pun linku cu o cratima in plus, si mi-au bagat reclama mascata
)
Ala e patutul vizionat la targ, doar ca pe roz..si era asaaa frumooooooooooosssss, acolo la pret de targ era 700ron iar cica in magazine la reprezentanti costa 900ron. De asta mi-as dori pt fiimea!!!

In rest ft putine standuri de haine, care apropo, ft ft scumpeeee, ca la aceleasi preturi le gasesti oriunde, chiar si in mall-urile de fitze. Niste reprezentanti de la biogenis aia cu recoltare celule stem, da nu am stat sa ii ascult, ca nu o sa avem banutzi si pt operatiunea asta.
Am plecat de acolo doar cu un prosopel de ala de baie cu colt pt bagat capusorul bebelului si manusa de baie-26.5ron, si 2 perechi de manusele -3 roni. In rest, batut 100km mai degeaba..
Apoi am fost la Carrefour si mi-am cumparat si eu celebrii cheloti de unica folosinta, 4 perechi-15 ron, si inca un set de chiloti bbc 'moartea pasiunii' 3perechi-8ron. aa..si am mai luat un set de 4 bodyuri cu manecuta , cu capse de alea de jur imprejur, nu doar jos intre piciorute, care costa 35 ron. Zic eu convenabil, ca oriunde pe la magazinasele astea un sg.body costa de la 12 ron in sus.
Cam asta e rezumatu cu targu si achizitiile mele.
Apropo de camasi de noapte, ca si astea am cautat, nika nika nika nu am gasit, imi venea sa ma impusc, am fost la Carrefour, Real, Selgros, nici urma de camasute cu nasturei sus sa se desfaca pt scos tzitzi
Asa ca ramane varianta lui Raluci, sa iau tarabele de la piata la rand, poate poate
gasesc ceva, dar nu de genu 'cadoului' primit de Miramar de la soacra ![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
30+
Mara Teodora
poze
douradoudou spune:
eu chiar nu va mai fac fata...scrieti cu viteza luminii...eu nu inteleg cand aveti timp...eu nu lucrez dar tot nu am timp..cand aveti voi timp si de stat cu sotul..si de iesit..si de dushuit si cremuit..si de facut ceva prin casa ...si de dormit si mancat????????????anyway v-am citit din urma...dar pana am ajuns la zi am uitat ce vroiam sa va zic..vroiam sa-i raspund cuiva dar nu mai stiu..off neuron atrofiat...aaah btw, si eu am pofta de bere dar eu niciodata nu beau alcool de nici un fel ..la noi se gaseste bere numai din malt cu diferite arome de fructe sau simpla..este muuuult mai buna decat aia fara alcool dar obisuita( cu malt si hamei-iiihhhh amara)..cat am stat in romania gasisem si acolo bere de malt dar nu mai stiu cum se numeste 
27+ cu 
floricik spune:
toate burticile.
Am reusit sa citesc cat de cat din urma.
Ramonika multumim pt rezumate.
Raluci si eu patesc asa cum zici tu. Daca stau in fund si mai am si debit verbal
simt ca ma sufoc. Nu stiu fetele care au deja 31-32 de sapt cum se descurca.
Krelia felicitari pt achizitii. Am si eu de la Bubchen gel de dus si crema de corp(pt mine
) si scrie pe ele ca-s fara parabeni. Io-i cred pe cuvant...ca la ingrediente nu am citit
Lumi ma bucur ca esti ok ,ca a mai crescut si colul
Calatorie usoara in Romania. 
Laurairina te felicit si pe tine pt achizitii. Cat despre targ...stii cum e cu pomul laudat ...
Fetele, fug ca ma cheama mama la o felie de pepene
Nu cred ca ma mai intorc acasa...e viata aici![]()
Aaa RamonaC felicitari pt intrarea in luna a 8a.
27+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
roxyaly spune:
buna seara fetele
am aparut dupa o pauza de o saptamana.Raportam contractii tot mai rare si burtica in crestere.Am stat numai in pat o saptamana si sunt mai ok.
isi fac efectul pastilele.
Lidia eu am MTHFR si de aia fac injectii cu fraxiparina in fiecare zi.Bine ca ai descoperit.
27+
Matei Constantin
roxyaly-poze
Ancutza_Bro spune:
buna seara
am ajuns si noi pe-acasa in sfarsit...am facut o plimbare pana la Lacul Rosu si Cheile Bicazului....a fost o zi superba de toamna , am citit tot din urma dar sunt franta asa ca va pup si ma bag la somn 
am uitat sa va spun ca am intrecut recordul la insomnii...am adormit azi-dimineata la 6 jumatate...m-am chinuit toata noaptea sa adorm si nu am reusit
Anca
30+
Daria
POZE
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro buna seara am ajuns si noi pe-acasa in sfarsit...am facut o plimbare pana la Lacul Rosu si Cheile Bicazului....a fost o zi superba de toamna , am citit tot din urma dar sunt franta asa ca va pup si ma bag la somn ![]() am uitat sa va spun ca am intrecut recordul la insomnii...am adormit azi-dimineata la 6 jumatate...m-am chinuit toata noaptea sa adorm si nu am reusit ![]() Anca 30+ DariaPOZE |
Felicitari pt plimbarica. Ai sa dormi in noaptea asta ca un prunc

27+
Mihneaaniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera