Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
RamonaCopot spune:
Fetelor multumesc pentru felicitarile de luna a 8-a si pentru sustinere.
multi pentru voi. Stiam eu ca ma pot baza pe voi.
Si cu zama de varza am rezolvat-o
. Imi aduce mama marti, asa ca trebuie sa am doar putintica rabdare
.
Kathyuscha cred ca se bucura de weekend impreuna cu sotul de nu zice nimica. Oricum abia e 7 dimineata la ea, asa ca mai are timp sa intre azi sa ne zica cum si-a petrecut sambata.
Ramona,
32+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 8 SAPTAMANI MAGICE!!!
Lumi_Richard spune:
Lavi,ms mult! Si eu ma bucur sa fiu cu voi 
LauraG, ms mult si tie
! Da, merge Richard cu mine, doar ca el va sta doar 10 zile
si apoi vine iar in Oct, apoi cand nasc...si atunci va sta mai mult.
Si eu ma bucur de rezultate, ma "intep la degete" si masor glicemia, am grija la ce mananc,dar cateodata nu-mi iese prea buna...de ex mi-a iesit 150 dupa un mar! Cred ca sunt anumite alimente care nu-mi fac bine.
Lumi
30+ cu
Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:
unde sunteti? la somnic? Trim III e vinovat?
27+
Mihnea
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
magdaz_ina spune:
Lumi, mersi si
pt. denumirea pastilutelor... poate va fi cazul si la mine; inca nu am mai facut masurarea colului, sa vedem la controlul viitor.
Magda
25+ cu 
si IARINA 31.01.2006
Lumi_Richard spune:
Magda,pt putin...sper sa iti dea si tie ceva medicul,si sa nu mai fii ingrijorata!
Lumi
30+ cu
Alexa Annabelle Denise
BoboMom spune:
Lumi, te-au invatat sa calculezi carbohidratii si ti s-a spus cati ai voie la fiecare masa si la fiecare snack? Sper ca stii ca nu e vorba de zahar, ci de carbohidrati. Ca eu credeam ca trebuie mancat fara zahar ca sa fie bine, dar am invatat ca nu e asa (desi normal ca nu trebuie exagerat cu zaharul, in nici un caz). Dar de ex eu am mancat putina Nutella si atata timp cat am stat in limita carbohidratilor a fost bine. Si stii treaba cu scaderea fibrei din totalul carbohidratilor? Nu stiu daca ai citit postarea mea dupa curs. Banuiesc ca te-au invatat ce trebuie, ca doar esti intr-o tara civilizata. 
Laura
30+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
buna fetelor.
am aparut si eu pe aici in sfarsit.
mama da cat am sa citsc din urma.hai ca revin
30+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laviniablaga spune:
Welcome Back Katy!
Lumi stiu ca iti va fi greu fara Richard, dar tu esti o curajoasa si pana la urma totul va fi bine!
RamoC ma bucur ca ai rezolvat treaba cu zama de varza![]()
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
Intrebare pentru mamicile din Constanta: Ati fost la Targul pentru copii? Ce ati vazut interesant? Cum sunt preturile?Ce v-ati luat?
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze